biri bana Arthas'ın hangi warcraft ktbında geçtiğ
-
Arande_Falnor
- Kullanıcı

biri bana Arthas'ın hangi warcraft ktbında geçtiğ
lütfen biri bana arthas ın hangi warcraft kitabında geçtiğini söleyebilir mi???pls
-
Arande_Falnor
- Kullanıcı

Arthas 'ın adının geçtiği bir kitap var, Türkçe olarak basılan WarCraft kitaplarının ilkinde. Kitabı okuyalı baya oldu bu sebeple malesef ki kitabın ismini anımsayamıyorum, ama var bende bakınca bi ara yazarım adını. "Kara Ölüm" gibi bir şeydi galiba kitabın adı.
Ama şunu belirteyim Arthas kitabın anlattığı dönemde daha çocuk yaşta ve sadece bir satırda adı geçiyor o kadar. Türkçe'ye çevrilen WarCraft kitaplarının başka birinde adı dahi geçmiyor. Ama pek çok WarCraft kitabı yazıldı eminimki bu 30-40 tane kitabın birinde Arthas 'la ilgili olanıda vardır, ama dediğim gibi bunlardan sadece3 tanesi Türkçeye çevrildi. İngilizce olarak almak istersen kitabı biraz araştırma yapman gerekecek, Amazon.com 'dan bakabilirsin.
Ama şunu belirteyim Arthas kitabın anlattığı dönemde daha çocuk yaşta ve sadece bir satırda adı geçiyor o kadar. Türkçe'ye çevrilen WarCraft kitaplarının başka birinde adı dahi geçmiyor. Ama pek çok WarCraft kitabı yazıldı eminimki bu 30-40 tane kitabın birinde Arthas 'la ilgili olanıda vardır, ama dediğim gibi bunlardan sadece3 tanesi Türkçeye çevrildi. İngilizce olarak almak istersen kitabı biraz araştırma yapman gerekecek, Amazon.com 'dan bakabilirsin.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Arande_Falnor
- Kullanıcı

-
Arande_Falnor
- Kullanıcı