En Son Hangi Filmi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

tv de open water vardı onu izledim ıyyy ne iğrenç bi filmdir kimse izlemesin....80 dakkam boşa gitti. :cry:
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

O open water'i bnde küçkken izlemiştim gzl gelmişti ufaklıkları denizden korkutmak için bire bir :D :D Neyse ben gecen Transformers'ı izledim harbi cok güzel film yapmıslar...
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

O open water'i bnde küçkken izlemiştim gzl gelmişti
open water daha 3 senelik bi film diil mi yaa :-o yoksa benim bilmediim eski bi versiyonu daha mı war??

geçen gece Doom la Mağara yı üst üste izledim, sonra da uyudum :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Tatilde elimde olan cd, dvd ne varsa tekrar izliyorum, enson van helsing ve alamoyu izledim. İkisinide herkese öneririm.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
LanceleT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LanceleT »

HARRY POTTER VE ZÃ?MRÃ?DÃ? ANKA YOLDAşLIğI
Erdem kendi kendisiyle yetinir; ne kurallara başvurur, ne laflara, ne gösterişe....ANTİSHENES
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

LanceleT wrote:HARRY POTTER VE ZÃ?MRÃ?DÃ? ANKA YOLDAşLIğI
bende bugun izledim. ama hiç beklediğim gibi cıkmadı :mad:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
LanceleT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LanceleT »

EVET ÇOK KESMİşLER KİTABI
Erdem kendi kendisiyle yetinir; ne kurallara başvurur, ne laflara, ne gösterişe....ANTİSHENES
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

ya bide lucius malfoy bana inanılmaz bi şekilde arthas'ı hatırlattı. eğer warcraft filme uyarlanırsa arthas'ı o adam oynamalı bence :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Aredheliquas wrote:ya bide lucius malfoy bana inanılmaz bi şekilde arthas'ı hatırlattı. eğer warcraft filme uyarlanırsa arthas'ı o adam oynamalı bence :D
İyi de yaşı tutmuyor. :D Arthas dediğin benim çok beğendiğim bir karakter. Bir kere kaslı olmalı, yüzünden kin ve intikam akmalı, gözleriyle ateşi donduracak kadar soğuk olmalı. :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Lucius Malfoy soğukluğu sanırım yeterince yansıtıyor son filmde. Diğerlerine göre daha karizmatik olmuştu. Ama maskeler çok saçmaymış dha etkileyici olabilirdi..
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aransayes wrote:
Aredheliquas wrote:ya bide lucius malfoy bana inanılmaz bi şekilde arthas'ı hatırlattı. eğer warcraft filme uyarlanırsa arthas'ı o adam oynamalı bence :D
İyi de yaşı tutmuyor. :D Arthas dediğin benim çok beğendiğim bir karakter. Bir kere kaslı olmalı, yüzünden kin ve intikam akmalı, gözleriyle ateşi donduracak kadar soğuk olmalı. :D
walla ne bilem yaw. böle harry'e doru yürürken inanılmaz bi sekilde arthas'ı anımsatı bana :D
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

open water daha 3 senelik bi film diil mi yaa yoksa benim bilmediim eski bi versiyonu daha mı war??

Ya dostum walla ben suan 16 yasındaım 4e mi 5e mi ne gidiodum bi otobüs yolculugunda izlemiştim ama acep eski versiyonmuki??
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

walla şimdi baktım film bizde 2004 ağustosunda gösterime girmiş çekimleri de 2003 de tamamlanmış belki 6 ya 7 ye gidiyor olabilirsin o zamanlar ama bilinmeyen eski bi versiyonu daha vardır :|
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

yok dostum 6-7 diildi o zamn ya köbekbalıklarıyla ilgili baska bi filmdi ben ismini openwater die hatrladım yada eski bi versiyondu. Neyse yani o kadarda önemli bi film diil :D
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

kendi kendime sorun yaptım bende burda :D evet pek bi olayı yoktu zaten filmin
Post Reply