WoW- Wrath of the Lich King
WoW- Wrath of the Lich King
Beyler demin videosunu izledim çok sevdim, sizinle paylaşmak istedim,
umarı bölümüne uygun bir yere açmışımdır konuyu,
linki youtube üzerinden atıyorum daha rahat oluyor.
http://youtube.com/watch?v=k3hYERipFYw
umarı bölümüne uygun bir yere açmışımdır konuyu,
linki youtube üzerinden atıyorum daha rahat oluyor.
http://youtube.com/watch?v=k3hYERipFYw
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

wrath of lich king, wow un yeni ek paketiymiş...
lvl sınırı 80 olcakmıs...
vs vs... seklinde kaynağı güvenilir olmayan duyumlar aldım. aynı zamanda son ek pakette olmıycakmıs...
eğer bu duyumlar doğru cıkarsa wow'un yavas yavas b*ku cıkıo biyebilrim kendi adıma...
lvl sınırı 80 olcakmıs...
vs vs... seklinde kaynağı güvenilir olmayan duyumlar aldım. aynı zamanda son ek pakette olmıycakmıs...
eğer bu duyumlar doğru cıkarsa wow'un yavas yavas b*ku cıkıo biyebilrim kendi adıma...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Thundorius
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ya kesmeyi bırak. millet daha ne set tamamladı ne bişy. şimdi hoop otur 80e kas. odamı bitti.. 1sene daha sonra 90 a vurdururlar...
yani kısacası en fazla 3sene sonra karazhanı solo yapmaya baslarız...
yani kısacası en fazla 3sene sonra karazhanı solo yapmaya baslarız...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Thundorius
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

arkadaşlar sakin daha expansion ın çıktığı yok yapım aşamasında birşey.. sadece duyurusu ve reklamı yapılıyor ama. expansion la birlikte
1- hero class
2- lvl cap 80
3- new profession: inscription
4- new character customization
5- new items
6- new dungeons
7- siege weapons
gibi yenilikler gelecek
belli başlı gereklerini yerine getirdikten sonra hero class lara dönebileceksiniz : ilk hero class death knight
1- hero class
2- lvl cap 80
3- new profession: inscription
4- new character customization
5- new items
6- new dungeons
7- siege weapons
gibi yenilikler gelecek
belli başlı gereklerini yerine getirdikten sonra hero class lara dönebileceksiniz : ilk hero class death knight
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ben daha 60 olamadm
bide oyunun grafiklerini geliştircekmişler.. ben bu paketi saçma bulmuyorum gerçi mekinfalan gerçekten guzel death knight sınıfıda hoşuma gitti ama death knight olmak için 80 lvl olup birkaç quest yapmak lazımmış...! Bide yeni dans figurleri ve saç şeklleri olcakmış yuzleri falan gelşterseler guzel olurduadamın gözune zoom yapınca sadece 3 tane pixel gozukuo herneyse.. bide yeni ırkların gelmesini isterdim artık 3. ekentiye panderen falan veya horde ve allince sınıfının yanına natural sınıfn çıksın goblinler panderenler falan olsun ( ne gerek varki
) birkaç eklenti daha çıkacağına ben kesin gözyle bakıyorum çnku yavaş yavaş azeroth haritasını tamamlamaya başladılar maelstorm falanda haritada var zaten her ne kadar hiç bir işime yaramayacak olsada eklentinin çıkmasına sevindim... :ayyyy!:
<div align="left"><em>Amin mela lle...</em></div>
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

İçimde anlam veremediğim bi tedirginlik oluştu
Zaten adam gibi oynayıp da 47 den yukarı char çıkarabilmiş biri diilim benim gibi hergün ayrı char açan birine o sabrı verebilir mi bilmiyorum ama bu lvl 80 işi hoşuma gitmedi bi sonraki expansionda da azeroth a bi uydu falan yapıştırırlar oraya da ne bileyim tutup tyrael i falan koyarlar boss diye biraz ipin ucu kaçıyo hatta kaçtı gibi geldi bana da..
ayrıca o ocakta çıkması bence de yalan 1,5 sene boyunca her ay diablo 2 yi çıkartan(!!) blizzard dan böyle bi performans beklenir mi?? bilmiyorum
Zaten adam gibi oynayıp da 47 den yukarı char çıkarabilmiş biri diilim benim gibi hergün ayrı char açan birine o sabrı verebilir mi bilmiyorum ama bu lvl 80 işi hoşuma gitmedi bi sonraki expansionda da azeroth a bi uydu falan yapıştırırlar oraya da ne bileyim tutup tyrael i falan koyarlar boss diye biraz ipin ucu kaçıyo hatta kaçtı gibi geldi bana da..
ayrıca o ocakta çıkması bence de yalan 1,5 sene boyunca her ay diablo 2 yi çıkartan(!!) blizzard dan böyle bi performans beklenir mi?? bilmiyorum
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm