Veda.

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Veda.

Post by Artemis Entreri »

Herkese merhaba. İsmim Batı. Kısa sürelik ocakbaşı modluğumun sonu gelmiş bulunmakta. İstifa ediyorum. Hak etmediğim bir konumda, gereğinden fazla bulundum zaten. Sözlerim herhangi birinize bugüne kadar zarar verdiyse özürü borç bilirim. Sanal alemde söylenmiş saçma sapan sözlerdir işte, umursamayın. Gerçekte de adam olduğumdan değil ya...

Bu yazıyı yazıyorum, çünkü içimden veda etmek geliyor. Hiçbir şey söylemeden çekip gitmek, benim sahip olduğumdan çok daha fazla özveri ister. Ã?ünkü veda etmeden gidersen, yıllar sonra hatırlayıp üzülebilirsin, fakat seni hatırlamazlar. Hatırlanacak bir şey yapmamış boş bir adamsındır çünkü.

Her neyse diyar, lafı uzatmaya, çeşitli suçlamalara falana filana gerek yok. İçinde bulunduğumuz durumu abartmaya da... Sadece dilerdim ki, 2 3 ay önce terki-diyar eylemiş olsaydım da birisi bana frpworld dediği zaman, güzel anıları hatırlasaydım sadece. Yüzüme, eskiden olduğu gibi bir gülümseme getirseydi.

Sizi seviyorum ve özleyeceğim.
Artemis Entreri
Been there. Seen that. Got the scars.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

görüsmek üzere dostum...
seni hernekadar az tanısamda, şiirlerini hatırlıycam :clap:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Çok az konuştuk senle ama severim seni. Adam dediğin nedir ki Batı. Bende hala adam olamadım zaten :)

Arada bir msnden rahatsız ederim seni.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Az çok tanıdığım bir insansın Artemis Entreri...Güzel şiirlerinden mahrum edeceğin içinde kızgınım ama sen bilirsin...Yolun açık olsun...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Khufu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Khufu »

Gitmene üzüldüm Artemis Entreri.
Dilerim şiirlerini ( hatta hikayelerini ) batiali.blogspot.com 'da yayınlamaya devam edersin de bize de onları okuma zevkini bırakırsın.
Yolun açık olsun...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ben adını burak sanıyordum. :???: Neyse zaten isimlerle aram iyi değil. Yalnız şimdi sen burayı bırakınca biz seninle nasıl buluşacağız? Buradan her ayrılan ile birde irtibatımız kesiliyor. Hani çok da bir buluşabildiğimiz yoktu ama, en azından şansımız oluyordu umudumuz oluyordu.

Gitme demeyeceğim sana, küçük görmek olur.
Git demiyeceğim sana, hor görmek olur.
Kararlar senindir, katlanan biziz,
Kim bilir nelere katlandın bizi dahi aşmış.

Arada bir gir bari, bizden kopma.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Gitmen gerçekten site için çok büyük bir kayıp oldu Batı... Görevini büyük bir sorumluluk ve şevkle yapıyordun. Senin modluğundan önceki ve sonraki ocakbaşının hali ortada. Gitmene çok üzüldüm. Umarım seni geri kazanmak için gereken neyse yapılır.

Az önce Phantom'un yazısını da okudum.

Ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yok ama ortada olan bir şey var.

Site yine kan kaybediyor...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ne diyebilirim ki abi şiir bile yazacak durumda değilim.

Yine de en azından arada bir girmen temennim. En azından seninle bu site vasıtasıyla tanıştım. Hala yüzyüze görüşmüş olamasak da elbet birgün o da olur.

Kusura bakma bazı şeylere engel olamadım. Umarım olanların telafisi olur :cry:
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Seni tekrar göreceğimi biliyorum. Gnom merak etme telefon numarası var bende, umarım değiştirmemiştir.

Neyse iyi bir insansın asla yüzün solmasın...

İyi yolculuklar...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Ben bu veda konuşmalarını çok öncelerden biliyorum. Aktif bi kullanıcı site adminiyle ya da bir moderatörle zıt fikirleri savunur ve araya bi soğukluk girer. ;) sebep genelde bu olmuştur ama bence ikinci kez düşünüldüğünde buna hiç gerek olmadığı görülür.. Günün birinde tekrar döneceksin.. Bunu hissedebiliyorum.. :) şimdilik hoşçakal...
Only God can Judge me!
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Artemis Entreri dostum seninle pek tanışıklığım yok sadece öykü yarışmasıyla ilgilendiğin için kısa olarak konuşmuştuk konuşma tarzın üslubun vs. cok hosuma gitmişti gitmene gercekten üzüldüm hatta bnce birdaha düşün :cry: bu arada benim adımda Batı :) bak kırma adaşını gitme ... :(
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Post Reply