kendi kendine frp oynanır mı?
kendi kendine frp oynanır mı?
walla süper oynarım hele içkiliyken daha manyak oluo arkadaşmış gurupmuş felan geçicen bunları hikaye:D:D
sizi o yaza hiç unutmadığım geceleri hayaletlerimle uyuduğum,o sıcak ağustos günlerine götürmek istiyorum sayın seyirciler!!!
sıcak bir yaz gecesi saat 23 ,hrkes bir olmuş sarımsaklı sahilinde, fakat bir yalnız,sanki tüm akrabalarını gömmüş bir vakarla basıyor ayağını kuma,kulağında ipod haykonun boşluk şarkısı deliyor kulak zarını,o kadar gülen insanın içinde kendisi gibi yalnız kalmış,ağlayan boş bir şezlong görüyor ve oturuyor,2 gündür yaptığı gibi..yıldzlara bakıyor,yıldızlar ona bakıyor saniyelerce, yandaki şezlongda bir genç gitar çalıyor.
yanındaki kızlar gülüyor,erkekler gülüyor fakat yalnız adam gülemiyor işte herşey tarafından dışlandığını hissediyor yine..ipoduna staind in outside şarkısını istanbulda koymayı unuttuğu için bi daha küfrediyor kendisine... denizdeki dalgalar sanki bomboş yüreğine sel gibi doluyor hiç acımadan
ve isyan saat 24 sularında düşüyor kalbine yalnız adamın,diyor ki içinden
-ulan bunlar beni almıyolarsa aralarına,ben alırım onları aralarıma diyor,
ve ekliyor
-kendime platonik bir sahil yapacağım,
ve başlıyor düşünmeye,sahildeki suratları kullanıyor hayal ederken,ve Allah'ın en güzel yarattıklarına birer yıldız veriyor ve bu yıldızları onlara evren yapıyor,bu yıldızları onlara saray yapıyor,yalnız adam..
ve diyor ki,bunlar prenses ise bende bütün evrene inen uzaylıları yakıp,yıkıp,sonra onların araçlarını kaçırıp o prenseslerin bulunduğu yıldızlara uğrayacağım....
sağ kalırsam bedenim,eğer ölürsem ruhum dudaklarından öpecek onların.....
ve gözünden yaşlar damlıyor,yalnız adamın saat 1.30 gibi....
bu oyunda bitiyor,hiç bitmeyecek gibi gelen çardak altı sabahlar gibi....
(gerçekten yaşanmış ve oynanmıştır)............
sizi o yaza hiç unutmadığım geceleri hayaletlerimle uyuduğum,o sıcak ağustos günlerine götürmek istiyorum sayın seyirciler!!!
sıcak bir yaz gecesi saat 23 ,hrkes bir olmuş sarımsaklı sahilinde, fakat bir yalnız,sanki tüm akrabalarını gömmüş bir vakarla basıyor ayağını kuma,kulağında ipod haykonun boşluk şarkısı deliyor kulak zarını,o kadar gülen insanın içinde kendisi gibi yalnız kalmış,ağlayan boş bir şezlong görüyor ve oturuyor,2 gündür yaptığı gibi..yıldzlara bakıyor,yıldızlar ona bakıyor saniyelerce, yandaki şezlongda bir genç gitar çalıyor.
yanındaki kızlar gülüyor,erkekler gülüyor fakat yalnız adam gülemiyor işte herşey tarafından dışlandığını hissediyor yine..ipoduna staind in outside şarkısını istanbulda koymayı unuttuğu için bi daha küfrediyor kendisine... denizdeki dalgalar sanki bomboş yüreğine sel gibi doluyor hiç acımadan
ve isyan saat 24 sularında düşüyor kalbine yalnız adamın,diyor ki içinden
-ulan bunlar beni almıyolarsa aralarına,ben alırım onları aralarıma diyor,
ve ekliyor
-kendime platonik bir sahil yapacağım,
ve başlıyor düşünmeye,sahildeki suratları kullanıyor hayal ederken,ve Allah'ın en güzel yarattıklarına birer yıldız veriyor ve bu yıldızları onlara evren yapıyor,bu yıldızları onlara saray yapıyor,yalnız adam..
ve diyor ki,bunlar prenses ise bende bütün evrene inen uzaylıları yakıp,yıkıp,sonra onların araçlarını kaçırıp o prenseslerin bulunduğu yıldızlara uğrayacağım....
sağ kalırsam bedenim,eğer ölürsem ruhum dudaklarından öpecek onların.....
ve gözünden yaşlar damlıyor,yalnız adamın saat 1.30 gibi....
bu oyunda bitiyor,hiç bitmeyecek gibi gelen çardak altı sabahlar gibi....
(gerçekten yaşanmış ve oynanmıştır)............
bu oyun değil de, hayal kurmak gibi geldi bana ama...
Yine de wizards of the coast`un dm`siz oyun oynamayla ilgili kitapları var, hikaye kitabı gibi attığın zarlara göre belli sayfalara geçiyorsun ama önermem, bayar beni.
oynaycaksan gerçek insanlarla oyna, ya da sitemizdeki forum rplerine bir göz at
Yine de wizards of the coast`un dm`siz oyun oynamayla ilgili kitapları var, hikaye kitabı gibi attığın zarlara göre belli sayfalara geçiyorsun ama önermem, bayar beni.
oynaycaksan gerçek insanlarla oyna, ya da sitemizdeki forum rplerine bir göz at
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
yeterli miktarda anti depresan ve halüsülasyon görmenize yeticek kadar votka ile gayet güsel oynanabiliyor :evillaugh:
<div>o god! can i not save <br>one from the pitiless wave? <br>is all that we see or seem <br>but a dream within a dream?<br></div><br><div>Edgar Allan Poe <br>"Düşleri var olan tek gerçek
Tek Kişilik Frpye Ã?rnek:
Karakterler:bir rogue bir wizard bir fighter ve dm(Tüm karakterler aynı kişidir:))
dm:koridordan 20 metre kadar ilerlediniz ve ahşap bir kapıya vardınız.
rogue:search check
dm:kapı kilitli
rogue:open lock...
dm:kilit açıldı.
fighter:yayımı elime alıyorum.
wizard:web büyüsüne başlıyorum.
rogue:kapıyı açıp çekiliyorum.
dm:kapının açılmasıyla kara cüppeli bir drow gördünüz,web büyüsü tamamlandı ve drow ağlar içinde.
figther:yayımla saldırıyorum
dm:vurdun
rogue:bende crossbow atıyorum bi tane
wizard:FİREBALL
dm:adam öldü tebrikler.bu arada odadaki çalışma masası,kitaplık ve büyü kitabı yanmaya başladı.
dm:ayrıca odada başka bir kapı yok
rogue:yanan çalışma masasının yanına gidip arama yapıyorum.
dm:masanın en köşesinde yerde bir yüzük buldun
wizard:identify...
dm:tebrikler bir ring of invisibilityniz oldu
Karakterler:bir rogue bir wizard bir fighter ve dm(Tüm karakterler aynı kişidir:))
dm:koridordan 20 metre kadar ilerlediniz ve ahşap bir kapıya vardınız.
rogue:search check
dm:kapı kilitli
rogue:open lock...
dm:kilit açıldı.
fighter:yayımı elime alıyorum.
wizard:web büyüsüne başlıyorum.
rogue:kapıyı açıp çekiliyorum.
dm:kapının açılmasıyla kara cüppeli bir drow gördünüz,web büyüsü tamamlandı ve drow ağlar içinde.
figther:yayımla saldırıyorum
rogue:bende crossbow atıyorum bi tane
wizard:FİREBALL
dm:adam öldü tebrikler.bu arada odadaki çalışma masası,kitaplık ve büyü kitabı yanmaya başladı.
dm:ayrıca odada başka bir kapı yok
rogue:yanan çalışma masasının yanına gidip arama yapıyorum.
dm:masanın en köşesinde yerde bir yüzük buldun
wizard:identify...
dm:tebrikler bir ring of invisibilityniz oldu
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Bence, kendi kendine Frp oynamak, geleceği gören bir başkahramanla roman yazmaya benzer
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Karanya-Memoria
- Kullanıcı

Kendi kendine satranç oynayabilen frp de oynar.
Men with both roots and wings,<br>They tie us down, they ask us to leave<br><a href="http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid ... 4103295</a>
-
wicked_one
- Kullanıcı

Katılıyorum, ben çok sıkıldığımda okulda derslerde oynuyordum. İdare eder bir düzeyde eğlenceye sahip oluyor, ama ne yapıyorsun diyen arkadaşlara 'Frp oynamaya çalışıyorum' dediğimde, salak muamelesi gördüğümden fazla çaktırmamaya çalıştım sonradan.
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
önemli olan hissedebilmekti..şahsen ben birşeyi hissedebiliyorsam onu yapabiliyrum demektir..hissetme çeşidi katrilyonlarcadır aslında...bazen içkidir,bazen travisin love will come throug parçası,bazen bir güzelliğin aynasıdır,bazen ise çirkin bir surat,,
eğer hissediyorsam herşeyi kendi kendime frp niçin oynamayayım
bi de üstüne içsem kendi kendime mordheim bile oynyuom walla.....
:d:D:D:D
eğer hissediyorsam herşeyi kendi kendime frp niçin oynamayayım
bi de üstüne içsem kendi kendime mordheim bile oynyuom walla.....
:d:D:D:D
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Tek başına FRP olmaz bence. Hayal kurma olur. FRP de paylaşmak gerekir kanımca. Belki çok iyi bir oyun ile bilgisayarda olabilir ama.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka