Bu aralar en çok hangi müzikleri dinliyorsunuz?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
entreri2
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by entreri2 »

Yaa aslında rock falan dinlemezdim ama ne olduysa blind guardian dinlemeye başlayalı ldu..

Bards songs,The hobbit 3-4 şarkısı daha var ama isimleriini bilmiyorum paso bunları dinliyorum :wink:
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

full death-doom-black dinliyorum.yetenek sınavları yaklaştıkça yalnızca death dinleyip katliama sebebiyet verecem sanırım :D
(ama tabi kuzey semalarından namık olsa dinlerim ayırmam)
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
DalamarTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DalamarTheDark »

Iron maiden her zaman. Bu aralar beethoven, apocalyptica felan da geldi uzerine. NW Epica zaten vazgecilmez. Anathema ve LoT da öyle :)
There is no friend to call my name.
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

En çok Burzum dinliyorum, gerek black metal parçaları olsun gerek pagan ambient. Dimmu Borgir, Amon Amarth, Empyrium (darkelven sağolsun), Cradle of Filth, Behemoth, Apocalyptica, Nightwish, Blind Guardian, Satyricon, System of a Down-bunların yanında Richard Wagner, Kardeş Türküler, Scotland the Brave ve Mozart da "dinlediklerim" listesinde...
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Rhalazarn, benim dinlediklerimi de tariflemiş.Ama soad'ı hiç tasvip etmedim belirtmeden geçemiyecem doğrusu.
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Beni kalbimden vurdun Rhalazarn System of a Down büyük bir Atatürk ve Türk düşmanı şeref.... Ermeni bir gruptur...Dolayısıyla onlardan nefret ediyorum!!! :mad:
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Böyle önemseyeceğinizi bilsem dinlemezdim yaw. :D
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br>                   <br> -Ragnar Lodbrok</div>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Önemsenmeyecek gibide değilki..Napalım sana karışacak değilim.Ama sonuçta özümüze hakaret eden bir müzik grubunun şarkılarını dinlemem...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Galathiniol'e katılıyorum sana kimse karışamaz ama müzik diyip geçmemekte fayda var.Nyse konuyu dağıttık sanırım :D
Rhalazarn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhalazarn »

Uyarılarınız için çok teşekkürler aslına bakarsanız haklısınız. Dürüst olmak gerekirse benim dinlediğim gruplar özellikle düşüncelerini takdir ettiklerim. Ben bir müzisyenin yaptığı müzikten önce düşüncesine bakarım. Eğer düşüncesi doğruysa müziğine bakarım ve eğer düşüncelerine bu müzikle doğru biçim vermişse, onu dinlerim. Düşüncelerime uymayan kişilerin hepsini sildim bilgisayarımdan. System of a Down bu noktada bir istisna, çünkü ilk onu dinleyerek bu müzikle tanıştım. Ayrıca müzik diyip geçme demekte de haklısınız. Ã?ünkü müzisyenlik sadece müzikte değildir, düşüncededir öncelikle ve müzikle insanların düşünceleri değiştirilebilir. Kısacası müzikle misyonerlik yapılabilir. Bu sebeple dinlediğimiz kişilerin öncelikle düşüncelerine dikkat etmeliyiz. Bence tabi, bazıları bana bu konuda saçmaladığımı söylüyolar ben adamın müziğine bakarım falan diye. Ama ben adamın müziğine değil, müzisyenliğine bakarım.
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Kafam o kadar bozukki uzun zamandır listeme girmeyen grupların hepsi giriyor.Hatta şu an şu yazıyı yazarken bile o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor.Slipknot,inflames,death
opulentia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by opulentia »

heavy metal,melodic death :evil:
<div>o god! can i not save <br>one from the pitiless wave? <br>is all that we see or seem <br>but a dream within a dream?<br></div><br><div>Edgar Allan Poe <br>"Düşleri var olan tek gerçek
Karanya-Memoria
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Karanya-Memoria »

Asid jazz,psycodelic vs.,bunu da doom ve klasik müzikle karıştırıyorum, kuruya sulu oluyor.

Mesela "I'm derranged"+"Rolling people"+"Erotic alchemy"+"fugue in D minor"
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

bak şimdi Blues Brothers çalıyo, birazdan Macarena dinlicem ondan sonra Elvis üstüne Lasciatemi Cantare, biraz Frank Sinatra dinlerim sonra, Loreena McKennit dinlerim vs vs ben her zamanki gibi şu sıralar da karışık şeyler dınliyorum. :D
-Fac fortia et patere-
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

1. Derece:Erkin Koray, Barış Manço, Ayna, Kıraç, Orhan Hakalmaz, Yavuz bingöl, Fatih Kısaparmak

2. Derece:Sezen Aksu Ajda Pekkan Muazzez Ersoy

Çok Nadir durumlarda arabesk dinlerim 8)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply