Arkadaslar Forum üzeri warcraft oynasak diyorum. Hikaye hakkinda genis bilgiye sahibim. Ama karakterlerin nasil yaratilacagini bilmiyorum. Ilgilenen ve yardimci olmak isteyen varsa gayet eglenceli olur.
Hikaye hakkında bende geniş bilgiye sahibim ve daha önemlisi çok bilgi birikimine sahip arkadaş çevrem var. Her türlü yardımı yapabilirim. Karakter yaratımı konusu biraz şaibeli hakkatten.
Hayatı warcraft la gecmis biri olarak azeroth un yaratilisindan bugune kadar herseyi biliorum ve daha wow u yeni biraktim sinavlar ve okul yuzunden ikamesini ariorum
walla bence warcraft ancak ve ancak warhammer gibi D6 lık bir sistemle oynatılabilir gibime geliyor. proficiency fln gibi bir skill değıtma olayı olmadığı için daha basite indirgenmiş bir sistemle oynatılabilir.
Oren_Dautry wrote:walla bence warcraft ancak ve ancak warhammer gibi D6 lık bir sistemle oynatılabilir gibime geliyor. proficiency fln gibi bir skill değıtma olayı olmadığı için daha basite indirgenmiş bir sistemle oynatılabilir.
Kurgu güzel yapılırsa eğlenceli olabilir
Sistem d20 ye uyarlandı warcraft, onlar kullanılabilir. İlk önce WotC çıkardı bir rule book daha sonra masa üstü oyun haklarını White Wolf aldı ve Word of Warcraft rule book 'unu çıkardı onda da sistem d20 kullanıldı.
Bunlardan bir tanesini edinerek oynayabilirsiniz oyunu.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]