frpworld şehrinin sakinleri

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Anchorite: şehrin aksi goblin dedesi. Elinde bastonu sürekli çatacak birilerini alır. Başkalarına işkence etmekten zevk alır. şehrin en güzel elmaları onun bahçesinde yetişir ve onları başkalarına göstererek ağızlarının suyunu akıtır sonrada vermez. Arada bir kaç kişiye elmalarından vermiştir ama o elmayı haketmeleri için onlara binbir zorluk çıkartmıştır. elmalarını yiyenler tatlarının ne kadar güzel olduğunu söylerler ama çektikleri zorluklar akıllarına geldikçe irkilirler. En büyük soru şudur. Nasıl bir goblin bu kadar güzel elmalar çıkartmaktadır. (Nım nım nım nımmmmmmm!) (Priest of RPG, (old)Goblin )

Raistlin: Yıkıcı ve yapıcı inşaat işçisi. Bir binayı alır başka yere koyar. Sonra binayı yıkar, molozlarından başka bina yapar. Binasını beğenmeyenlerin kafasını koparır. Pek çok savaş, pek çok şehir, pek çok kişi ve pek çok tanrı görmüştür. Kafa kopartma kadar hızlı sütun çıktığından şehrin en aranan taş işçisidir.
(Halfogre/Halfdwarf Frenzied berserker/Effigie master/Priest of Hasarus) (Olmaz olmaz demeyin kuralları irdeleyin!)

Wizardofquarks: Bir taraftan fizik kurallarının bükülmezliğinden dem vururken bir yandan da fizik kurallarını büken büyücülüğe gönül vermiş tek beden de iskenden tarzinda 1.5 kişilik yaşayan büyücü. En çok ilüzyon üstüne gelişmiş ve başkalarını kendi gibi göstererek işlerini yaptırmasıyla bilinir. Eğer sokakta wizardofquarks'ı görürseniz aslında onu görmüyor olabilirsiniz. (Gnome İllusionist)

Bu sferkiler pekte olmadı. Sizden de bekliyorum benim pilim tükendi artık.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Firble:

Koca diyarda gezerek bir parça yemek, biraz içki karşılığında şömine karşısına oturur ve hikayeler anlatır. Gezip görmüş, çok okumuş ve yazdığı güzel şiirlerinde olduğu gibi, karakterinde de uyaklı bir hava vardır. Uyum sağlar size. Tüm bunların ötesinde Firble, diyarın bulmaca üstadıdır. Sorduğu bulmacaların cevaplarını söylemek karşılığında kendisine büyük meblağlar ödensede "ı-ıh" der. "Olmaz." Evsizdir, pulsuzdur. Lavtasıyla ordan oraya gezer durur. İsmini Förbıl diye okuyanlara bozulur. Ã?ünkü förbıl bildiğiniz gibi konuşan bir oyuncak, bir gnom icadıdır.

Förbıl'ın, pardon Firble'nin bir başka özelliği hatun ayarlamaktır. Diyarı çok gezdiği için görmediği hatun yoktur, bu sebeple Firble kimin kime yakışacağını iyi bilir ve gençlerin arasını yapar. Evde kalmış çocuklar Firble abilerine koşarken, evde kalmış hatunlar da Firble'a kendilerini önermeleri için rüşvet önerir.

[Bilgelik= 19]
[Özel yetenekler: Hikaye anlat, gazel oku, kolaydan para kazan, hatun ayarla.]
[Özel Eşya; Yemil Er'in Lavtası]

Darkgnome

Adı gibi kara bu gnomun o hinci ve çirkin görünüşünün altında ne kalbi vardır, nede bedenini saran bir ruhu. Kötülük ve hainlik planları yapmaktan bazen yemeğe ve uyumaya vakit bulamaz. Darkgnome'a işi düşenler bu sebeple onu çalışma masasında uyuya kalmış bulabilirler. Mucit gnom, şehrin havaya uçurma (!) ve balonlu gezi gibi enteresan işlerinden sorumludur. Daha küçük bir çocukken okulda yaratıcılk projesinde bir dinamit yaparak bölümü havaya uçurmuş ve ilgili projeden AA almıştır.

Bunların dışında darkgnome usta bir çizerdir. şehri havaya uçurduğu gibi, yerine de dikmesini bilir. Yaptığı planlar da, kötülük ve hainlik planları değil, şehrin mimari tasarımıdır. Diyardaki yapıyı ve yerleşimi sevmeyen gnom, kendine has bir yöntemle onları yeniden tasarlar. En enteresan işlerde hep onun parmağı vardır.

4 yaşından beri bir goblin kıza aşık darkgnome hala ona açılamamış, hatta ismini bile söyleyememiştir.

[Zeka= 21]
[Özel yetenekler: Tasarla, uçur, utan, disiplin.]
[Özel Eşya; Fort Ne Kıros'un Balonu]

Sacokhan

Kendisi doğduğu gün kafayı yemeye başlamıştır. Halbuki öyle bir kafa vardır ki onda, ye ye bitmeyecektir, o bunun farkında değildir. Bu yüzden en fazla %20 lere 30 lara kadar gelebilmiştir kafa yeme konusunda. Kafa yemeyi bırakınca, diyarın ne kadar boş olduğunu düşünmüş ve kendini gölgelere vermiş. Halbuki o kadar yakışıklıdır ki kendisi.

Her ne kadar gündeme garip pozlarla gelse de sacokhanın çok geniş bir hayran kitlesi vardır. Fakat o bunları iplemez. Sacokhan hakkında çoğu kızın kabullenemediği bir efsane vardır ki, O, bir tanrıçayla aşk yaşamaktadır. Çok kıskanç olan bu tanrıça sacokhanın başka bir kıza attığı en ufak bakışta onu cezalandıracaktır.

Sacokhan şehrin ünlü "3 iç 5 öde." isimli barını işletmektedir. Aransayes ve Ao gibi müşterileri olduğu sürece asla batmayacak, hatta kısa zaman içinde çok çok zengin olacaktır.

[Karizma=14-21 (değişken) ]
[Özel yetenekler: Hayran et, iç bitir, yağlı bir bezle masayı sil.]
[Özel Eşya; Of la'nın İçki Kadehi]
Been there. Seen that. Got the scars.
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

herkesin eline sağlık çok güzel olmuş :) :)
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

aransayes wrote: Ao: Kaslı cüssesinin içinde şair kalbi taşıyan, arada bir sinirden küplere binen ama yine de kimseyi kırmamaya çalışan nazik bir cüce.( cüce dedim diye kızma boydan dolayı değil :D zaten aynı boydayız ). Gece sakinlerinden yine :D
Yok be ne kızıcam sinirime hakim olamayan kaslı bir cüceyim doğruya doğru :) yada kızsam mı HIRRRR ARGGGGG :evillaugh: o zaman bende seni yorumlayım :)

Aransayes:Kendisi Half-elf Barddır.Özellikle şiirler konusunda ustadır.Dwarf kankası Ao ile ellerinde bir kağıt şiir okuyup ve hayat üzerine muhabbet yapıp barda içerken görmeniz mümkündür.Ayrıca Ao yu sakinleştirme konusunda uzmandır ''Yapma Ao cum etme Ao cum''vb.:) Eğer Ao ile barda içmiyorsa şehirde yeni gelenleri karşılıyordur yada site ahalisiyle şehir merkezinde muhabbete dalmıştır.FrpWorldün yönetim sisteminde Bakanlıklar olsaydı şehrin Eğlenceden ve Muhabbetten Sorumlu Devlet Bakanı olurdu :)
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
kargas9999
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kargas9999 »

hosuma gıttı pekı ne zaman actıve edıyoruz
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Artemis Entreri: Bir ozan vardır dili döndürür. Bir ozan vardır başı döndürür. Artemis Entreri dili dönen ozandır hemde öyle güzel dönerki. Sürekli bir kırılganlık vardır şarkılarında ve şehrin halkı der "Keşke bu kadar üzülmese yada bu kadar iyi yazmasa!". şehirde pek çok eser onun elinden çıkmıştır. Ã?ıkmaktadır ve çıkacaktır. Sessiz ama heybetli, sesli ve hayali, Artemis Entreri. (Human/(Retired assassin) Bard)

Yeminer: şehrin Tüccarlar grubu başkanı. Ticaretin baş sorumlusu ve şehrin büyük gücü. Ne nerede satılacak nerede olmayacak. Ne yıkılacak ne dikilecek ise kesinlikle Yeminerin onayından geçer. şehrin altyapısının mimarıdır ama kötü tarafı her lahım taştığında insanlar onu anmaktadır. (Engineer/diplomat)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Darkgnom: şehrin ukela insanı deli eden pis büyücüsü, sürekli yeni icatlarla, acaip ucubik şeylerle gelip phantomu deli eden varlık, özünde iyi olsada kaotikliği ve pislik yapma sevdası yüzünden nötr gibi gözüken gnom. ( Chaotic Good gnome Wizard)
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

harika benzetmeler olmuş. çok güldüm okurken. ellerinize sağlık...
<div>the master of past and NOW!</div>
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

vay vay vay neler okuyorum. hem eplenceli hem yaratıcı çok güzel bir çalışma olmuş katılan herkese ve özellikle fikri ortaya atan darkgnom a çok teşekkür ederim okurken çok eğlendim.
(şimdi bende yazardım da havamda değilim. yoksa adamın adının altında site yazarı yazıyo iki satır bişey karalamamış demeyin.)
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Phantom: Diyarın bir daha böyle bir varlığa şahit olamayacağı kesindir. Ã?ünkü 1.90lık sarışın bir cücedir kendisi. Sinirlenir, kızarır, bozarır, yeterince gazla herşeyi yapabilir. Tanımadığı insanlara sert gözükür ama aslında yakından tanıdığınız zaman sevgi dolu olduğunu anlarsınız. Sevdiği kişinin arkasında her zaman yerini alır. İçkiyi çok sever, içeni de. Tipik bir cüce olsa da dediğim gibi ilk görüşte anlayamazsınız. Bir de bitmek bilmeyen bir çenesi vardır :) (dayanamadım ekliyim dedim)

Dwarf Barbarian/Dwarven Defender
And i still wonder if you ever wonder the same!...
mathius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mathius »

bizi de sonra yazarsın, biz de sizi...
DalamarTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DalamarTheDark »

ellerinize saglik cok guzel olmus :) yarildim okurken :D
There is no friend to call my name.
sukkubus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sukkubus »

sukkubus; şehre haritalarının karışması yüzünden yanlışlıkla gelen bir kenderdir. şimdilik ortalıkta gezinip bulduğu parlak eşyaları ödünç almakla yetinmekte bi önceki kasabasından nasıl kovulduğunu unutmayıp kimseye bulaşmamaktadır :D
There is also love and life and hope...
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Mark: şehrin valisi olan, koltuğuna rahatça yerleşen ve herkez hakkında bir şeyler bilen, buna rağmen adil ve iyi kalpli olup bolca öğüt dağıtan, aynı zamanda geceleri gizlice bir ozan kılığına girip orada burada efsaneler anlattıp lir ini tıngırdattığına dair hakkında söylentiler yayılan, birisi olurdu.

_raistlin_: şehrin caramon u olurdu. hanında rahatça oturur, kas gösterisi yapar, sopasınıda tezgahının üzerinde bekletir ne zaman birisi bi saygısızlık yada münasebetsizlik yapsa onu pataklardı. aynı zamanda hanında nefis dondurmalı kekler ! satılırdı.

kargas9999 : büyük ihtimalle kara ilimler ve matematik üstadı olurdu (nerden çıktıysa :thinks: sayıdan çağrışım yaptı herhalde) bir yandan çocukları mezarlık öyküleriyle korkuturken, bir yandanda gülerek bu ortamı bozardı herhalde

şmdilk bu kadar :angel:
Image
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Çok güzel olmuş. Bu başlığı ben yeni gördüğüme göre uzun süre girmemişim internete anlaşılan. Hadi hayırlısı.
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Post Reply