Frp ve Kızlar

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

walla benim ilgim yuzuklerin efendisini okumamla basladı.yani bi erkek soyle bi oyun var cok eglenceli demedi.ama ben daha cok fantastik resimlerle ilgilendim.simdi de oynamak uzere biricik örtmenim Ao dan yardım alıorum.Fantasy dunyasına bende giricem nıhahahah :evillaugh:
<strong><br></strong>
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

NinieL wrote:Neden kızların frp,bilgisayar oyunları falan oynaması tuhaf gelirki erkeklere? Ben bir erkek sayesinde falanda baslamadım hos sora beraber oynayacak kız bulamadım kendimden baska ama...
:) buda sizler açısından bi dert olsa gerek.

aslında sizde bir konu açın. kızlara göre frp ve kızlar... :D

kızların oyun oynaması itiraf ediyim banada tuhaf geliyor. sebebi pek açık değil aslında ama sanırım hor görülme duygusu ve bu duyguyu karşı cinsin daha çok yapması olabilir. ama emin değilim. hala garip gelir bana...
<div>the master of past and NOW!</div>
NinieL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NinieL »

Ne kadar büyük bir dert tahmin edemessin hiç uzun sure oynayamadım=)

Benim ilgimde yuzuklerin efendisiyle basladı bir kız arkadasımın daha frp e ilgili oldugunu gormek cok guzel=)
Quidel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quidel »

ya şahsen kızların frp oynamasını hep eleştirmiş ve yoğun tepkiler biri görmüş olmaktan ötürü kendini bu konuda harbi savunan ve kendine güvenen hatunlarla ciddi bir dizi oyun oynamak istiyorum.

Varsa oynayacak ve oynatacak birisi çok müteşekkür olurum.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Nedense bana o kadar ilginç gelmiyor.Kızların girmedikleri erkek işi mi kaldı ki :P

Tabii şaka bir yana ama, o kadar küçümsememek gerekir kızları, onların napabilceklerini bir Allah bilir.Kızlar bile kendilerinin napcaklarını bilmiyorlardır bence.

Gerçekten eğer ki adam gibi kız arkadaşım olursa, onun üzerinde deniycem kızlar oynarsa nasıl olur diye :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
NinieL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NinieL »

Biraz daha geliştireyim kendimi memnunıyetle oynarım Quidel=)
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

NinieL wrote:Ne kadar büyük bir dert tahmin edemessin hiç uzun sure oynayamadım=)

Benim ilgimde yuzuklerin efendisiyle basladı bir kız arkadasımın daha frp e ilgili oldugunu gormek cok guzel=)
aslında bir soruda burda var. neden kızlar içinde kızların frp oynaması önemli ve güzel gelicek kadar değişik. demekki tek taraflı değil bu konu. yada ben öle düşünüyorum.. :)
<div>the master of past and NOW!</div>
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

NinieL cim bu sitede epey kız var aslında frp ye ilgi duyan.Ben kendime bi örtmen buldum simdi efendim burdan isim veripte reklam yapmak istemiorum(Ao benim örtmenim) :D neyse iste örtmenim sagolsun ilgilendi yardımcı oldu.Bu durumda bir erkekten oldukca yardım almıs oluyorum ve yine frp de erkeklerin ezici üstünlüğünü algılamıs oluyorum.sende kendini geliştir sonra birlikte oynayalım tabi bir party de iki kız erkeklere fazla gelmezse :) acaba hiç sadece kızlardan olusan bir oyun masası görebilecek miyim? :king:
<strong><br></strong>
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Walla 2 kız fazla gelmez daha önceki oyunlarımda 2 kızla oynadım bayada eğlenceliydi ortama renk geliyor :) ve bir nevi düzende geliyor küfür kalkıyor ortadan klasik erkek muhabbetleri yok oluyor geyik oranı düşüyor oyuna daha fazla konsantre olunuyor kısaca kız oyuncu iyidir :) Ferilien 4.kız öğrencim umarım devamı gelir açalım frpci kızların önünü :evillaugh:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
NinieL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NinieL »

Benım amacımda bir kız grubu olustumak zaten bende bir erkek hoca buldum kız usta bulmak cok zor=) Ama bu konuda kız erkek ayrımı yapmak da istemiyorum konu frp olunca...Madem bu sitede cok kız var ayarlayalım daha sonra birseyler cok merak edıyorum nasıl olcak=)
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

arkadaşlar FRP kız tavlamak için en iyi yoldur.öğreteceksin sonra oyunda ufak jestler yapacaksın ve aynı oyunu bir yerinde hiç beklemediği anda öldüreceksin. şoka girecek ama bu duygu değişimi sırasında sana bayağı yaklaşmış olacak.
bu arada dikkat edin oynayayım derken kıza aşık olup benim gibi acı çekmeyin.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
Ferilien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ferilien »

NinieLcim o zaman biraz daha geliştirip yanımıza da bi kaç kız daha alıp bi kız frp si yaparız bakalım ne olacak :D daha önce sadece kızların oldugu bi oyunda bulunan bi kız arkadasımız varsa biraz fikir versin bize:)Gerci Dm imizin kız olması ihtimali dusuk sanırım bugune kadar hiç duymadım :D neyse deneriz en azından belki de su anda gelecegin dm i olarak yazıyorumdur foruma :evillaugh:
<strong><br></strong>
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

Ao wrote:Walla 2 kız fazla gelmez daha önceki oyunlarımda 2 kızla oynadım bayada eğlenceliydi ortama renk geliyor :) ve bir nevi düzende geliyor küfür kalkıyor ortadan klasik erkek muhabbetleri yok oluyor geyik oranı düşüyor oyuna daha fazla konsantre olunuyor kısaca kız oyuncu iyidir :) Ferilien 4.kız öğrencim umarım devamı gelir açalım frpci kızların önünü :evillaugh:
küfürmü kalkıyor??:D tabi!yani hiç hatunlarla oynamamış olsam bir an ,aaa tabi yaaaa oda var diycem ama üzgünüm.yeri geldimi herkezi kalaylıyolar!dümdüz.yanınızda yapmıyorlardır bence.
Ferilien wrote:NinieLcim o zaman biraz daha geliştirip yanımıza da bi kaç kız daha alıp bi kız frp si yaparız bakalım ne olacak :D daha önce sadece kızların oldugu bi oyunda bulunan bi kız arkadasımız varsa biraz fikir versin bize:)Gerci Dm imizin kız olması ihtimali dusuk sanırım bugune kadar hiç duymadım :D neyse deneriz en azından belki de su anda gelecegin dm i olarak yazıyorumdur foruma :evillaugh:
dm hatun var hemde çok güzel oluyor ve işininde ehli fakat acık yan çiziyor sanki bazen.kurbanı oldum ama dostluk var serde bişey denemiyo ama kazığı atıyor pek acımıyor.tabi tüm hatun dm'ler böle değildir bence.bilemiyorum...
aransayes wrote:
tomb wrote:sevdıgım kız allahtan bılmıyor.bu yollarda degıl.garip calısan psikopat bır yaratıcılık var.bir anlasa varya,anlasaya geç frp öğrenmiş,oynamış olsa oyyyy oyyy oy!hatunum diye demiyorum azıma mıçar!dehşet alangirli bir hayal gücü yapısı var.napcaa hiç belli olmaz.yok yok kesin partyde en iyi dostum yapmaya çalışırdım karşısında olmam!korkarım ondan be! :|
Bende Tomb neden oyunlara artık gelmiyor diyordum. Nedeni buymuş meğer :plotting:
hayır dostum artık gelmeme nedenim çok sevsemde kendilerini,oyunda bana kazıkatılmış olması.dünyanın en saçma mazeretlerinden biriyle kurul(!)kararıyla oyundan atıldım resmen.bune yaa eski lise sınıf geçme kurulları gibi!neyse büyük haksızlıktı.ya hala hayret veren bir şekilde haklılığını düşümüyor ki mümkündür,dik kafalı bir hatun kendisi.yada anladı ama böylesi daha hoşuna gidiyor.zaten istese söylerdi demekki memnun.sorun yok herkez memnunsa.oyun bu.çıkman gerekiyorsa çıkarsın demi?sen naptın durumun ne?ne oynatıyorsun?

//Necros--> Mesajlar birleştirilmiştir.
TOMB
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

tomb wrote:
Ao wrote:Walla 2 kız fazla gelmez daha önceki oyunlarımda 2 kızla oynadım bayada eğlenceliydi ortama renk geliyor :) ve bir nevi düzende geliyor küfür kalkıyor ortadan klasik erkek muhabbetleri yok oluyor geyik oranı düşüyor oyuna daha fazla konsantre olunuyor kısaca kız oyuncu iyidir :) Ferilien 4.kız öğrencim umarım devamı gelir açalım frpci kızların önünü :evillaugh:
küfürmü kalkıyor??:D tabi!yani hiç hatunlarla oynamamış olsam bir an ,aaa tabi yaaaa oda var diycem ama üzgünüm.yeri geldimi herkezi kalaylıyolar!dümdüz.yanınızda yapmıyorlardır bence.
Walla 2 hatuna dmlik yaptım ve diğer 2 oyuncu erkekti normalde çok daha fazla küfür ederdik ama bayan arkadaşlar varken biz etmedik haa ama yok siz ediyorsanız o sizin bileceğiniz iş.Siz ana avrat bacı sövebiliyorsanız kızın önünde eywallah derim.Ama ben ve arkadaşlarım bir kızın önünde edemiyorduk.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Koc'taki FRP klubumuzde efsane bir oyun oynanmisti. 2 fighter, 1 barbar, 1 rogue hepsi acemi kizlardan olusan bir oyun idi. O kadar merak etmistikki oyunlarina katilmistik cunku bizim simdiye kadar beraber oynadigimiz kizlar genelde elf cleric ya da sorceror oluyorlardi bunlarinsa hepsi ellerinde kiliclar satirlar. Oyunlarina kisa bir sure sahit oldum hepsinin gozunu kan burumustu valla. Gordukleri herseyin erkek/kiz ayirt etmeden bel altina calisiyorlardi :evil:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply