İnsan sevdiği için paradan ve aileden vazgeçer mi
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

- kargas9999
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Walla ben nedense hep vazgeçtim ama ayrılınca anladımki hepsi boşa ondan vazgeçmem artık bir şeyden hem niye vazgeçiyimki E_A_M ninde dediği gibi kaçırıldımı sanki alla alla.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Ao
- Kullanıcı

Yaw birazda aslında sevdiğiniz insana bakar benim gibi gider aşkınıza aldanır o sizin için bir şey yapmazken siz aşk şarabının aptallığı ile çoğu şeyden vazgeçerseniz sonra çok ağlarsınız.En güzeli o ortaya ne koyuyorsa sende ona göre koyacaksın o çoksa çok o azsa az.Ne diye fazladan fedakarlık yapıyımki.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
ayrıca sunu da soylemek gerek bir ilişkide her zaman bir taraf daha cok fedakarlık yapar
Ask;bir tarafı mutlu eden diger tarafı üzen ama her iki tarafa da hos gelen birşeydir.
bence askı özetleyen sözlerden biri bu.Ama tavsiyem askın mutlu ettiği taraf siz olmayın cunku sizin icin yapılan fedakarlıkların altında ayrılınca ezilirsiniz.O size bir adım gelirse siz ona iki adım gidin.yapmadıgınız seyler icin pişman olursunuz sonra.
Ask;bir tarafı mutlu eden diger tarafı üzen ama her iki tarafa da hos gelen birşeydir.
bence askı özetleyen sözlerden biri bu.Ama tavsiyem askın mutlu ettiği taraf siz olmayın cunku sizin icin yapılan fedakarlıkların altında ayrılınca ezilirsiniz.O size bir adım gelirse siz ona iki adım gidin.yapmadıgınız seyler icin pişman olursunuz sonra.
<strong><br></strong>
-
Ao
- Kullanıcı

Bana saçma geldi biraz saygı duyuyorum düşüncene ama niye 2 tarafta mutlu olamasınki??? Hem niye ben mutlu olan taraf olmıyımki??? Mutlu olmucaksam aşkın anlamı ne o zaman aşk kötü birşey sadece 1 taraf hep mutlu olacaksa bu bencillik değilde ne??? İki tarafta egolarından kurtulur saygı ve sevgi çerçevesinde yol alırlarsa 2 tarafta mutlu olur bence.Ferilien wrote:ayrıca sunu da soylemek gerek bir ilişkide her zaman bir taraf daha cok fedakarlık yapar
bence askı özetleyen sözlerden biri bu.Ama tavsiyem askın mutlu ettiği taraf siz olmayın
Kişiye bağlı. Vazgeçmek mesele değil ne de olsa, terkedilebileceğini düşünüp ona göre yola çıkmak, uğuruna yaptığı, yapacağı bunca fedakarlığın sevdiceği tarafından zamanı geline elinin tersiyle itilebileceğini düşünüp kabul etmek, o vazgeçişin sorumluluğunu alabilmektir mühim olan. Yoksa kimse vazgeçilmez değil, mezarlar vazgeçilmez insanlarla dolu, ama bütün olumsuzluklara, her şeyin elinde parça parça olabilme ihtimaline rağmen gidebilmek, ayakta durabilmek, geriye dönmemektir asıl vazgeçiş. Bunu yapana da helal olsun denir, tebrik edilir 
Zaten aşk beni mutlu etse, hayatımdan vazgeçcem ben ama nerde....Ferilien wrote:ayrıca sunu da soylemek gerek bir ilişkide her zaman bir taraf daha cok fedakarlık yapar
Tabii aileye gelince, kolay kolay vazgeçceğimi zannetmiyorum.Bir de şöyle bir durum var.Eğer sevdiğim kız, ya annen ya ben, derse annem derim.Ancak annem, ya o kız ya ben, derse o kız derim.Ã?ünkü eğer annemgil bana saygı duymuyorsa napayım.Ama eğer sevdiğim kız anneme saygı duymuyorsa ben onu napayım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
katılıyorum +1milena wrote:Kişiye bağlı. Vazgeçmek mesele değil ne de olsa, terkedilebileceğini düşünüp ona göre yola çıkmak, uğuruna yaptığı, yapacağı bunca fedakarlığın sevdiceği tarafından zamanı geline elinin tersiyle itilebileceğini düşünüp kabul etmek, o vazgeçişin sorumluluğunu alabilmektir mühim olan. Yoksa kimse vazgeçilmez değil, mezarlar vazgeçilmez insanlarla dolu, ama bütün olumsuzluklara, her şeyin elinde parça parça olabilme ihtimaline rağmen gidebilmek, ayakta durabilmek, geriye dönmemektir asıl vazgeçiş. Bunu yapana da helal olsun denir, tebrik edilir
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ya şimdi olay biraz paradoxa girmiş bence. para varsa hatun otomatikman olur zaten, para aileden geliyosa onlardan vazgeçmemek gerekir çünkü ozaman hem para hem kızlar gider. hatundan vazgeçersen parayı napacaksın oda var.
bence en güzeli şairin dediği gibi fuck your money, fuck your possessions, fuck your obsessions, I dont need that shit deyip alıp aşkını kollarına gitmektir kardeşim.
Kralı gelse sallamam!!!!!!
bence en güzeli şairin dediği gibi fuck your money, fuck your possessions, fuck your obsessions, I dont need that shit deyip alıp aşkını kollarına gitmektir kardeşim.
Kralı gelse sallamam!!!!!!