Haha.. FRP masasında bir hanım var ise, genelde masadaki tüm veled erkekler bu tanıma uyuyor.kızlar zaten yapısal olarakta kuyruk sallamaya, beğenilmeye, stepnede erkek tutmaya, ilgi merkezi olmaya meyilli yaratıklar
Frp ve Kızlar
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Valla oyunda disi gorunce cenesi dusen ve yavsayan erkekler de var, disi oldugu icin kendine yavsanilmasi gerektigini dusunen kizlar da var. Yani yine sucu birinin uzerine yikmak ve genellemek biraz hatali oluyor 
Bunlari asmis oyuncular lazim grup kurarken. Ya da DM ilk oyunda bir prologue oynatir, gereksiz kisileri gruptan attiktan sonra oynatmaya devam eder ve problem cozulur. Kizlarla FRP oynanmaz gibi bir soylem bence cok yanlis. Olaylara cok farkli ve eglenceli bakis acilari getirebiliyorlar.
Bunlari asmis oyuncular lazim grup kurarken. Ya da DM ilk oyunda bir prologue oynatir, gereksiz kisileri gruptan attiktan sonra oynatmaya devam eder ve problem cozulur. Kizlarla FRP oynanmaz gibi bir soylem bence cok yanlis. Olaylara cok farkli ve eglenceli bakis acilari getirebiliyorlar.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Raistlin wrote:Bence bu bahsettigin cinsiyetle ilgili degil pek. Bu tarz erkekler de var ve onlarla da FRP oynanmiyor. Bence genelleme yapmamak lazim, kizlarla yasadiginiz bir kac kotu deneyimden dolayi BUTUN KIZLARI lanetlemeniz bunlarla oynanmaz filan demeniz hatali. Ben en eglenceli ve en uzun campaignleri kizlarin oldugu gruplarla oynadim. En kotu capaignimi ise senin yukarida tarif ettigin tarzda bir adamin basarisiz liderligi sonucu yasadim (Adam FRP iyi biliyorum deyip grubun katii lider karakterini canlandirmisti, en buyuk benim baska buyuk yok dunya benim etrafimda donmeli tarzi liderligi sonucu da butun grup olmustu)kızlar zaten yapısal olarakta kuyruk sallamaya, beğenilmeye, stepnede erkek tutmaya, ilgi merkezi olmaya meyilli yaratıklar
haklısın kitap yazmaya çalışan varyaaa.adam ama böle olmuyoki neticede karsımızdaki npc char dayak yiyip yoluna gitmesi lazım drizzzt'im lan ben tarzında geziyo.ama mevzu bundan tehlikeli.bu dediğim adamın bencil,baskasın kücük goren kıt rp anlayısına bir olası guard alırsın kedince.ama ya hatun?işte ona savunmasızsın!bittin sen!
TOMB
FRP'de cinsiyet ayrımcılığı...
İyi RP vardır kötü RP vardır, bahsedilen bu RP gücü henüz ölçülebilir olmadığından anketlere yansımamış, cinsiyetlerin RP güçleri istatistiklere vurulmamıştır. Burdan bakılınca zaten ne söylense boştur. Ã?oğu konuda olduğu gibi bu konuda yapılan genellemeler de dayanakları olmadan ayakta duramaz düşerler.
Her iki cinste de bolca rastladığımız davranışlardan kuyruk sallama, ilgi isteme, ona buna yavşama vb durumlar için açık ve net şu söylenebilir... Oyuncu bay yada bayan olsun, oyun ortamında karakterinden ziyade kendisi aktifse, RPsiyle varolmaya çalışmıyorsa zaten oyunla RPyle falan işi yok demektir, masadan acilen kalkması/kaldırılması gerekir.
İyi RP vardır kötü RP vardır, bahsedilen bu RP gücü henüz ölçülebilir olmadığından anketlere yansımamış, cinsiyetlerin RP güçleri istatistiklere vurulmamıştır. Burdan bakılınca zaten ne söylense boştur. Ã?oğu konuda olduğu gibi bu konuda yapılan genellemeler de dayanakları olmadan ayakta duramaz düşerler.
Her iki cinste de bolca rastladığımız davranışlardan kuyruk sallama, ilgi isteme, ona buna yavşama vb durumlar için açık ve net şu söylenebilir... Oyuncu bay yada bayan olsun, oyun ortamında karakterinden ziyade kendisi aktifse, RPsiyle varolmaya çalışmıyorsa zaten oyunla RPyle falan işi yok demektir, masadan acilen kalkması/kaldırılması gerekir.
veni
- kargas9999
- Kullanıcı

sevdıgım kız allahtan bılmıyor.bu yollarda degıl.garip calısan psikopat bır yaratıcılık var.bir anlasa varya,anlasaya geç frp öğrenmiş,oynamış olsa oyyyy oyyy oy!hatunum diye demiyorum azıma mıçar!dehşet alangirli bir hayal gücü yapısı var.napcaa hiç belli olmaz.yok yok kesin partyde en iyi dostum yapmaya çalışırdım karşısında olmam!korkarım ondan be! 
TOMB
Bende Tomb neden oyunlara artık gelmiyor diyordum. Nedeni buymuş meğer :plotting:tomb wrote:sevdıgım kız allahtan bılmıyor.bu yollarda degıl.garip calısan psikopat bır yaratıcılık var.bir anlasa varya,anlasaya geç frp öğrenmiş,oynamış olsa oyyyy oyyy oy!hatunum diye demiyorum azıma mıçar!dehşet alangirli bir hayal gücü yapısı var.napcaa hiç belli olmaz.yok yok kesin partyde en iyi dostum yapmaya çalışırdım karşısında olmam!korkarım ondan be!
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Ao
- Kullanıcı

Psikopatlık olayı birazda toplum ve normlarla alakalı biz erkekler her türlü psikopatlığımız ve deliliğimizi içimizden geldiği gibi dışa vururken, kızlar bunu yapamıyor acaba tepki nasıl olur hakkımda ne derler diye.Oyuna gelincede çoşuyorlar heralde nede olsa fantazi dünyası kimse karışamaz :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>