SİZ!
Buraya, dileklerin sonsuz kuyusuna yollanıp bir daha haber alınamayanlar arasına taze ve cılız bir dilek yazıyorum...
Sebepler var, herkes biliyor. Kimsenin açıkça ifade edemediği şeyler var. Ben daha iyisini yaparım diyorsa herkes, belki bu sizin beceriksizliğinizdendir.
Amaçlar var, herkes biliyor. Kimsenin açıkça ifade edemediği şeyler var. Ben burda kalmayı, hükümranlığımı sürdürmek, pis egomu daha pis sidik yarışları ile beslemek için bu sıfatlara sahip olmak istiyorum...
Sonuçlar var, herkes biliyor......
SİZ!! Güçleri bilgileri ve kudretleri herşeye kadir irfanları ile yarışılmaz, kibirleri ile boy ölçüşülmez sözlerinin kerametine erişilmez Yöneticiler. Gönlü yüce, irfanı yüce, görüsü yüce olan sizler, bu sitede durup da, bu siteye emek sarf edecek sizden daha beter de olsa üç beş kişi biliyorsunuz. SİZ!! Yöneticiler, oturun bir düşünün burası neden böyle diye artık, kaf dağının ardından büyüyen çimleri koklayan burunlarınızı çekin gözleriniz önünden bir bakın....
EY İLAHİ, GÃ?NLÃ?MÃ?N SENDEN şUDUR EMELİ,
Hiç bir ayrım gözetmeksizin, Tüm yönetim kadrosu istifasını vererek çekilsinler. Yerlerine geçecek kişileri kendileri değil, forumda açılacak anketlerle kullanıcılar belirlesinler. Cesaret edin, ve sevilmezliğinizi, insanların gözündeki lekelenmiş isimlerinizi gözlerinizin içine sokacak bu adımı atın.
İstifa edin. Ã?ekilin. Sözlerinizin bittiği, kimseyi inandırmadığı bu gün bu eylemi gerçekleştirin. Azdan az çoktan çok gider. Bu sitenin kaybedecek bir şeyi yok..
Boşuna da, saraya taşıyorum en yakın zamanda... die başlayan safsatalarınızla doldurmaya uğraşmayın bunun altını...Hangi dileğin akıbeti açıklandı ki dileğinin sahibine de, bunun ki açıklansın...
son arzu.. (adettendir)
son arzu.. (adettendir)
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Ã?ncelikle daha güzel bir şekilde söylenmiş olmasını dilerdim ama yönetici görevi olarak önerileri dikkate almak gerekir tabii.
ASlında mesele çekilmek değil gibi geliyor bana.
Ben ve sanırım yönetimdeki birçok insan bu durumun işe yarayacağının bilinmesi durumunda bunu kabul ederdi.
Aslında ortada işlerin düzeleceğinin güvencesi ve sistemin çalışmaması durumunda en azından eski durumun korunabileceğinin garantisi olması gerekir.
Bu bakımdan öneriyi büsbütün çöpe atamayız. Bana değerlendirilebilir gibi geliyor. durumun iyileştirilmesi açısından.
Her zaman zaten bir şeyler yapmak için aday olanlar değerlendirilmiştir. Kaldı ki kullanıcıların bu adam olsun dediği birisi için sarayın iradesi de çok farklı karar alacaktır sanırım. Mesele bu iş için aday olmaması belki de...
Yine öyle olacaktır. şu anda herkesten istifasını istemek de pek mantıklı olmayacak. Bunu sitenin işleyişinin sonu anlamına gelmesi gibi bir ihtimal varken.
ASlında mesele çekilmek değil gibi geliyor bana.
Ben ve sanırım yönetimdeki birçok insan bu durumun işe yarayacağının bilinmesi durumunda bunu kabul ederdi.
Aslında ortada işlerin düzeleceğinin güvencesi ve sistemin çalışmaması durumunda en azından eski durumun korunabileceğinin garantisi olması gerekir.
Bu bakımdan öneriyi büsbütün çöpe atamayız. Bana değerlendirilebilir gibi geliyor. durumun iyileştirilmesi açısından.
Her zaman zaten bir şeyler yapmak için aday olanlar değerlendirilmiştir. Kaldı ki kullanıcıların bu adam olsun dediği birisi için sarayın iradesi de çok farklı karar alacaktır sanırım. Mesele bu iş için aday olmaması belki de...
Yine öyle olacaktır. şu anda herkesten istifasını istemek de pek mantıklı olmayacak. Bunu sitenin işleyişinin sonu anlamına gelmesi gibi bir ihtimal varken.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.