Frp'yi öğretebilecek DM'lere..
Darktimes ve ben oradaydım. Saat 1 de tam heykelin altında saat 1 den saat 2 ye kadar bekledik. Kimse gelmeyincede burgerking 'e gittik biraz oturduk ve sonrada dağıldık. Ben günler öncesinden buluşma yeri ve saatini belirtmiştim halbuki, heykelin çevresinde birilerini buluruz umuduyla sayısını hatırlamadığım kereler döndük. Herneyse iki haftada bir gurup bir araya gelemiyorsa bu oyun yatar çünkü ben vakti kısıtlı olan bir insanım.
Sırf talep oldu frp oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilmek için bugün oradaydım. Neyse sağlık olsun yinede, oyun oynamak isteyen kişi gelirdi zaten.
Sırf talep oldu frp oynamak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilmek için bugün oradaydım. Neyse sağlık olsun yinede, oyun oynamak isteyen kişi gelirdi zaten.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Mark
- Kullanıcı

darktimes, yener ,ben gittik demek ki sırf
Diğerleri nerdeydi?
Diğerlerine dir sözlerim:
Siz nasıl adamlarsınız? İnsan gelemeyeceğini buraya yazar. Sizin uşağınız mı var, orada beklicez sizi. Acayip sinirliyim size. Yemin ederim unutmicam bugünümü.
yener ben tam olarak 1:05 de ordaydım. Heykelin içinde o yuvarlak bahçe şeridinde dolaştım. Frpworld diye bir bağırsaydınız. 2 ye kadar ordaydım. hatta elimde kağıt olsa frpworld yazıcaktım.
Anlaşılan bu tayfayla oyun oynanmaz fikrine katılıyorum. bir daha yaparsak, sen ben darktimes olur. Birde cep nolarımızı veririz.
teşekkürler, hiç olmazsa bronzlaştım.
Diğerleri nerdeydi?
Diğerlerine dir sözlerim:
Siz nasıl adamlarsınız? İnsan gelemeyeceğini buraya yazar. Sizin uşağınız mı var, orada beklicez sizi. Acayip sinirliyim size. Yemin ederim unutmicam bugünümü.
yener ben tam olarak 1:05 de ordaydım. Heykelin içinde o yuvarlak bahçe şeridinde dolaştım. Frpworld diye bir bağırsaydınız. 2 ye kadar ordaydım. hatta elimde kağıt olsa frpworld yazıcaktım.
Anlaşılan bu tayfayla oyun oynanmaz fikrine katılıyorum. bir daha yaparsak, sen ben darktimes olur. Birde cep nolarımızı veririz.
teşekkürler, hiç olmazsa bronzlaştım.
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben kadıköyde, gitarcafede olacağını sanıyordum, hatta bundan emindim, e yaşım biraz küçük olunca izin alamadım tabii taksime
ama gitar cafede yapilacaginden emin olsaydi, orda beklerdim taksimde buluşanların gelmesini, beklerdim ama kimse kesin bir şey belirtmeyince gitar cafeye felan gitmedim.Gitsem de kimse gelmeycekti karşı tarafa sanırsam.
ama gitar cafede yapilacaginden emin olsaydi, orda beklerdim taksimde buluşanların gelmesini, beklerdim ama kimse kesin bir şey belirtmeyince gitar cafeye felan gitmedim.Gitsem de kimse gelmeycekti karşı tarafa sanırsam.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Arkadaşlar kızmayın birbirinize, organize olamamışsınız... Tamam bir tane post da yer ve zaman yazıyor ama insan bu duruma düşeceğini tahmin edip telefonları, msn'i veya herkesin foruma en az bir kere şu yere şu zamanda geleceğim "ok" dur yazmasını bekler değil mi?
şahsım adına konuşayım ben, geleceklerden 3-4 kere onay almadan şurdan şuraya kılımı kıpırdatmazdım, değil bir saat anıtın altında beklemek...
şahsım adına konuşayım ben, geleceklerden 3-4 kere onay almadan şurdan şuraya kılımı kıpırdatmazdım, değil bir saat anıtın altında beklemek...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Lenethinia_Rosetta
- Kullanıcı

ben o gunun sabahı yazmıştm gelemiceimi. ekemiyecegim bi işm ckmıştı. ama bogus haklı bencede. dogru duzgun organize olamamıştık zaten, hani saglıklı bi program icin telefon numarası yada msn şart bundan sonra.
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...