İstanbul buluşması olmıyacak mı?

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Hoba super, gelecekler listesinde 3 numaradayım, en sevdigim sayılardan biridir, kesin geliyorum o zaman ;) Bir arkadası da kolundan tutar gelirim :D

1 Temmuz bana iyi gozuktu, sanırım bir işim yok. Karşı tarafı (Avrupa) pek bilmem Anadolu cocuguyuz biz :P :D Siz mekan cart curt tartısadurun.

Efla her zaman bekleriz, Istanbul hizmetindedir!

Bogus seni de bekleriz, 1 Temmuza (1 Mayıs İşçi Bayramı gibi oldu :P )
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Gelecekler

2-schyte
3-possesed
4-galadrilim
5-Squan
6-wizards of quarks(eskisehir)
7-nilufer :)
8-ulfgar

==beklenenler==

2-gaara of the sand
3-yeminer
4-esen

6-serdar
7-yener
8-serbulent ve tayfası
9-ersen ve dadaslar
10-celeraen
11-gorath
12-ombuspider
13-Artemis Entreri
14-Bogus
15-Galanodel
16-haldor_goraxe
17-dfunk
18-lordana
19-Ramonia
20-Narq
21-Par-Salian
22-Xanaphia
23-reflah
24-Gabriell-The-Sorcerer (bu zat erkekmis bu arada Smile )
25-yilmax
26-necros
27-musait olan herkes...

Bulusmada kesinlikle yapılmayacaklar;
---------------------------------------------------------------------------
1-Taksimden besiktasa yurunmeyecek
2-Besiktastan taksime yurunmeyecek
3-yuksek muzikli aptal bir yerde toplanılmayacak. Bab-ı ali olabilir gene hem bu sefer belki yeriz o koca pastayı (ayrıntılı bilgi daha sonra verilecektir.)
4-kavga edilmeyecek.
5-...

Teknik ve teknik olmayan detaylar;
1-Gitar kafe, oldukca samimi bir ortamdır ama kalabalık insanları kaldırmaz. genelde musait olur fiyatları cok da abartı degildir. kadıkoydedir

2-Liman kafe, genistir ferahtır yer ayırtılabilir. kadıkoy rexx sineması sokagındadır. fiyatlar ortalamanın biraz ustundedir ama cok kisi olunca ustunde durmazlar. Nargilesi yoktu sanırım tam hatırlamıyorum.

3-Matrock, taksim.Nargilesi igrenc(-1) , ust kat ayırtılabilir. fiyat/performans dusuk olmasına ragmen genclerin oldukca ragbet gosterdigi bir mekandır kendisi. muzik ve ses duzeyi dusuktur. duvarlarında hellsing,cowboy bebop ve sanırım photondan resimler var. hatta benim msn imde hellsing ilen cekilmis foto vardır bilenler bilir. işte orada cekindiydim :D

4-Bab-ı Ali, Nargilesi fena degil en aqzından taksim icin. fiyatlar normalin biraz ustunde ama ikram yapıyorlar arada guzel guzel. onlar iyi oluyror gecen sefer cikolata yemistik 2 tane. Ust katları ayırtmak mumkun . istedigimiz gibi de dekore edebiliyoruz. bagırıs ve cagırıslarımıza gogus gerebilen yegane mekanlardan.

5-DİGER, evet bunlar benim onerilerim. daha guzel bir yer bilen varsa beri gelsin. TAbii kendine guveniyorsa... FRPWORLD insanı cok pistir adamı soylene soylene pişman eder. kendimden biliyorum.

Son bulusmada gerek benim gerek diger muzdarip arkadasların baskıları sonucu sadece 10 dakika beklenildi. Bu bulusmada ise bekleme olmayacak arkadaslar geciken arkadaslar telefonlar arayarak ya da sora sora bagdat bulunur nidaları esliginde mekanları bulabilirler.
Karar verildikten sonra gerekli yer-yon ve yol,koordinat google earth bilgileri tarafımdan verilecektir.

Ve evet kendimi listeden cıkardım cunku o tarihte orada olamayacagım. Her ne kadar oss gazisi ufaklıkları. sozde kulup uyem gaara yı.koruk ersini, Galoş u (acaba sacı ne renk olmustur) :) cok ozlemis olsamda ailevi baskılar nedeni ile sehir dısına cıkacagım ancak persembeye kadar her turlu isi halletmis olacagım. You have my word.

Simdi moderator yetkilerine sahip bir arkadas. su asagıda listeledigim seyleri yapabilir mi?

Poll eklenecek.
Mekan ne olsun baslıklı,
1-kadıkoy gitar,
2-kadıkoy liman,
3-taksim matrock
4-taksim Bab-ı Ali

Saat i de 13.00 yaparız gec gelen mekanın ayrıntılı ve detaylı tarifinden istifade eder...
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

ben geliyorum arkadaşlar. beni atlamayın. :)
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Eskiden Taksim meydandaki anıta "frpworld anıtı" diyoduk :D bunca zaman taksim olmuş şimdi mi başka bişi olcak.. Eski Köye yeni adet olmaz.. Yobaz insanlarız biz :D

** İsimleri karıştırıp da klüp üyesi die ulfgar yerine gaara dediysen eğer, ona sözde denmez fahri denir. :mad: .. ne sözde üyeliğimizi gördün.. ne işin altına girdiysen koşturduk yardım etçez die..
Last edited by ulfgar on Mon Jun 25, 2007 5:36 am, edited 1 time in total.
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

keşke gelseydin ya (galoş nedir allahım ya yeni saçım hayli değişik şuan görüp gülücektik hepberaber neyse ersin anlatır artık).

ben avrupa yakasındayım ve taksim matrock iyiydi sanırım(gitmiştim bi kere hatırldım)biraz dumanaltıydı sanki ama neylersin asla sigara içmeyecek bu arkadaşınız sigara içilmeyen ve toplu oturulan bir yer asla bulamaz biliyorum.herneyse böyle durumlarda katlanılır artık :)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Dawn
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dawn »

Ben kimseyi tanımam burdan. Kimseyle telefonlaşamam. Ama erkenden buluşulanacak yerde olabilirim. :D
İmza koymak yasaksa koymam.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Alayımız, kırmızı karanfil takalım senin için.. ahahaha.. çingan severler derneği gibin. :D :D

Sen gel, hemen anlaşılıyo kimleri aradığın. Ben de bi zamanlar böle çekine çekine geldiydim aralarına. Hemen anlıyosun..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

O kadar da yazılar falan yazdık şansımız yokmuş bu haftasonu için.Ben gelemiyorum :( .Neyse artık fotoğraflarınıza bakar bakar ağlarım :D
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

EVEEEETTT, ben gelirim diyenlerin sayısı bariz ortada. gene 10-15 kişilik bir katılım olacak sanırım. nerede o eski 500 kişilik Frpworld bulusmaları :)

Neyse bazı seyleri netlestirmenin zamanı geldi sanırım. Yer konusu belli oldu yogun istek uzerine taksim.
Gene taksim meydanda siyah giyen adamlar modunda bulusulacak. BULUSMA SAATI: 13:00 (pm) GT,Athens,istanbul,minsk

valla ben orada olmayacagım icin bekleme opsiyonu gelen arkadasların sabrı ile sınırlı. Bence en fazla 5 dk gecikme payı verilebilir. gec gelenler iletişim sorumlusu arkadası arayarak yardım alsınlar derim ben..

Neyse yer belli mekan da matrock ve bab-ı ali cekisiyor.
Bab-ı ali de neresi? diyen arkadaslar icin soyleyeyim, en son bulusmanın yapıldıgı mekan. Hani soru cevaplayıp bedava cikolataları goturdugumuz mekan. Nargilesi de matrock dan guzel. adam hizmette kusur da yapmıyor. Ayrıca ikramları da oluyordu ahhh ah keske geleydim de bedava patates yiyeydim gene. Neyse.
Matrock kafe ise daha kafa dengi sıcak ve ucuz oraya gore son kes soruyorum neresi olsun. Cuma aksam 23:00 da kapanır olay ona gore...

Not: Yok melih kardesim senden hic suphem olmasın ismini neden karıstırayım ersinle. ben bizim gaara dan bahsediyorum sozde uye diye...

Not 3: Galoş canım artık resim ceker yollarsın mailime izmirde gorusuruz en olmadı hos her gelisimde arıyorum bir turlu denk gelemedik ya neyse.
Not 2: BUCON VE ITICON resimleri ,
http://www.bufrp.com/ anasayfada...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

saat 13.00 olmasa mı ? Güneşin alnında en öğle sıcağında beklemesek mi.. naapsak
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

Geç gelene acıyıp bekleme opsiyonunu kapalı tutmak lazım.. Dediğin gibi öğle sıcağında insanın beyni pelt olur.. 13:00 deiyosa, 13:00da herkes orda olmalı, olamayan da arayıp sorup bulmalı. .Evet budur..Celeraen ile birlikte katılırız biz de.. Geçen sayfalarda belirtmiş kendisi ama listede "kesin gelecekler" kısmına eklenmemişiz.. Gerçi gelicek olduktan sonra listeye eklesek nolur eklemesek nolur da neyse "hadi bakalım heh heh"
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Evet ülkeye ayak basmış bulunmaktayım :D Yokluğumda epey düzenleme yapmışsınız, bu gelişmeler mutlu etti bendenizi ne yalan söyleyeyim. Bu arada Temmuzun 12. de tekrardan yurd dışına çıkacağımdan işlerimi ayarlayabilirsem bu buluşmaya gelmeyi bende çok istiyorum. Ama olduki gelemedim tüm arkadaşlara şimdiden iyi eylenceler dilemek istiyorum :schemes:
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Esensiz buluşma.. Taş yağacak başımıza taş :D.. kıyamet alemeti değildir de nedir bu
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

1 Temmuz da saat 16:00'da çalıştığım şirketin 40. yıl kutlamalarında olmam gerekiyor. Kutlama yeri Hoşdere (Bahçeşehirin de ötesi...) O yüzden buluşmaya gelemeyeceğimi üzülerek duyurmak istiyorum. Ama yerinizi biliyorum, belki bir uğrar merhaba der öyle giderim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Ben de Izmir'de oldugumdan gelemiyorum. Herkese iyi eglenceler...
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Locked