avatar amerikada 3.sezon(book 3)fire`a geçmiş bulunmakta you tube dan parça parça da olsa toprak ve su bölümlerinin tamamı izlenebilir ayrıca sinema filmi de çekilmiştir ''Secret of the Fire Nation'' adıyla.
Bide merak eden arkadaşlar varsa onlar için yazayım:Avatarların Rehber hayvanları
Air:Uçan bizon
Fire:Ejderha(çin usulü),Üç kafalı bir köpek(cerberus)
Earth:Dev bir solucan,Earth golem
Water:Su episodelarını izleyenler bilir, kyoshi adası etrafındaki dev su püsküren deniz yılanı ve su bükebilen bir dev kaplumbağa.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
Neden yayından kaldırdılar bilmiyorum. Bir salak rtük e mi ne şikayet etti galiba yada bölüm mü bitti ama hiç sanmam cnbce para verip alır. neden kaldırdılar merak ettim? Kaçta yayınlanıyor bilmiyorum.
cumartesi ve pazar günleri yayınlanıor.cumartesi gecen haftaki bölümü pazar yeni bölümleri oluyo.saatini bende tama olarak bilmiorum.ama 8.50 la 10 arasında bi yerde olması lazım.
İzledim. Eğlenceli gerçekten ve Murdoc'un yorumuna katılıyorum. Ancak onlar kadar abartacaklarını sanmıyorum avatarı çünkü, bu japon animesine benzemiyor. Ayrıca dolgu bölümlerle doldurmazlar ve tadında bırakırlar umarım. Japon animelerinin pek çoğunun sahip olmadığı bir özellişktir bu ama bu japon animesi değil sanki yine umutluyum.
Ben internetten indirmeye başladım yavaş yavaş geliyor ama rapidden felan olduğundan ve rapidin "1.5 saat bekle" kuralı yüzünden biraz yavaş ilerliyoryum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
BU diziler ne uzun aralar veriyorlar. KyleXY ve Avatarı beklemekten gına geldi. Neyse Kyle XY yeniden başadı. Darısı Avatarın başına.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka