Frp'yi öğretebilecek DM'lere..
Mark, Rhalazharn, Darkelven ve İllyra nickli oyuncular da bo oyunda yer alabilir.Ama bu durumda mekan bakımından bir sorun yaşayacakmışız gibime geliyor çünkü Yener oyunların Bakırköy ya da Taksim de yapılacağını söylüyor.Hea bir de oyun öğretme amaçlı olursa sıkılmaz mısınız ? (yukarıda nicki yazılı olanlara söylüyorum)
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
şimdi ben oyunucunun elkitabı Türkçe çevirim gibi STR nedir ? Con nedir AC nedir ? HP nedir ? Diye uzun uzun anlatmicam Darktimes, zaten böyle bir şey yapmaya ne benim boğaz dayanır nede oyuncular. Ben direk oyun oynatırım size birde dnd ile ilgili sormak istediğiniz her soruyu bilgilerim dahilinde cevaplarım.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Zaten öyle olucak ben de demiyorum ki str nedir agility nedir falan filan diye.Sadece hani amatörüm sonuçta.Biraz kusurlarım falan olabilir.Bunlar sizi sıkmasın diye ? Oyunu uzatabilirim hani birşey yaparken sorular sorup ..Oyunda boğulmazsınız dimi anlamında sormuştum arkadaşlara..
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
- dagrar_gloin
- Kullanıcı

- kargas9999
- Kullanıcı

-
Mark
- Kullanıcı

evet gitar cafe de toplanalım. saat kaçta? ve ne zaman , hafta içi olucak tabi çünkü arkadaş gelemeyebilirmiş...
bir de, kaç kişi olucaz, çok kalabalık olmaz dimi.
lvl kaç başlicaz? gelmedenönce karakter kağıtlarımızı yapalım ... çünkü bir buçuk saat ona geçiyor , onun yerine oynarız, o saatte.
şunları belirleyelim diye yazdım, konu havada kaldı.
bir de, kaç kişi olucaz, çok kalabalık olmaz dimi.
lvl kaç başlicaz? gelmedenönce karakter kağıtlarımızı yapalım ... çünkü bir buçuk saat ona geçiyor , onun yerine oynarız, o saatte.
şunları belirleyelim diye yazdım, konu havada kaldı.
Kaçıncı Level başlayacak olayını boşverin arkadaşlar, önce siz bir gün belirleyin, kaç kişi geliyor onun ne tbir listesini yapın ; en iyisi ilk öneriyi ben yapayım perşembe olsun saat 1 de taksimde. Oyunda muhtemelen ya Eberron olacak ya FR yada Greyhawk üçünden biri neyse oda ilk buluşmada kararlaştırılır zaten.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
- kargas9999
- Kullanıcı