KATILABİLECEK OYUN YADA YENİ BİR OYUN İÖİN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
Post Reply
glorfindell
Kullanıcı
Kullanıcı

KATILABİLECEK OYUN YADA YENİ BİR OYUN İÖİN

Post by glorfindell »

Selam arkadaşlar. Bir FRP hayranı olarak formunuza yeni katıldım. şu an en büyük isteğim bir oyuna dahil olabilmek. İstanbulda katılabileceğim bir oyun arıyorum. Msn ya da forum üzerinden de oynayabilirim.

Oynamayı daha çok sevdiğim için şu an tercih etmediğim ama katılabilecğim oyun bulamazsam tek seçeneğim olarak DM lik yapmak için oyuncu da arıyorum. DM lik yapmak durumunda kalırsam oyun haftasonu akşam olur. Büyük ihtimalle D&D de olur.

merakla cevaplarınızı bekliyorum.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

glorfindell

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... 802#148802

burada bir arkadaş daha başlık açmış, sende hafta içi müsayit olursan, gelebilirsin bir oyun açarım sizin için.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
glorfindell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by glorfindell »

bu diğer başlığa yazdığım cevap buraya da eklemek istedim.

Yener diğer başlıkta bu başlığın linkini verip eğer girmek istersem bu oyuna katılabileceğimi söylemişsin. girmek isterim fakat haftaiçi saat 18.00 a kadar çalışıyorum. bu saat nadir de olsa uzayabiliyor. Darktimes ise beylikdüzüne gideceği için haklı olarak erken başlayıp erken bitmesini istiyor. nasıl bir çözüm bulabiliriz? sen de haftasonu doluyum diyorsun. eğer bir öneriniz varsa cevap bekliyorum. ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler..
celephael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celephael »

Bende Silivri'de oturuyorum.İşim dolayısıyla cumartesi günü de çalışıyorum.Ama pazar günü tamamen boşum.Pazar gününde anlaşabilirsek bende oyuna dahil olmak isterim.
Nothing Can Be Explained.
Post Reply