Bu aralar en çok hangi müzikleri dinliyorsunuz?
Orhan Hakalmaz, Fatih Kısaparmak, YAVUZ BİNGÃ?L,Sezen Aksu, Musa Eroğlu, AYNA, KIRAÃ?, MFÃ?, ERKİN KORAY, Barış Manço
Metal ve Rap dinlemem sevmiyorum nedense, belki Maraş'lı olduğumdandır
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
Benim hep aynı valla.
Her türden müzik dinliyorum nasıl olsa. Theatre of Tragedy, In Flames, Lacuna Coil, Nightwish, Blind Guardian, Gamma Ray filan dinlerim ama genelde.
Ama ne hikmetse bu aralar çeşitli asker türkülerine takıldım kaldım.
Ama ne hikmetse bu aralar çeşitli asker türkülerine takıldım kaldım.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

Ya bende bu aralar ne gelse dinliyorum ruh halim şizofreniye dönünce katatonia my dying bride opeth anathema empyrium gibi takılıodumda şu an her metal grubu ama yinede daha fazla Thrash
Thrash Metal.. Exodus Slayer Pantera Megadeth Metallica vs.. ha Icede Earth ve Iron Maiden vede Saxon bunlar unutulurmu yau
Thrash Metal.. Exodus Slayer Pantera Megadeth Metallica vs.. ha Icede Earth ve Iron Maiden vede Saxon bunlar unutulurmu yau
Forest Metal Is Immortal..
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Bu aralar japon-rock ,visual keiye sardım bihayli.Malice Mizer çok acaip bi grup kılıktan kılığa giriyolar cesaretlerine hayranım.
Hem çok romantik şarkıları hem elektronic bi şarkıları hem gothic bi albümleri..diye sıralamak aslında gereksiz her türü japon rockla harmanlıyolar sanırım.Gerçi bu grup 2001de dağılmış şimdi Mananın grubu Moi Dix Mois .Çok daha karanlık ve gothic direkt death metale yakın bi tarzları var hala çözemedim biraz fazla hızlı davullar bence genelde Malice Mizerı bilenler onunla karşılaştırınca sevemiyolar sanırım,Malice daha müzikikal çünkü.
Hem çok romantik şarkıları hem elektronic bi şarkıları hem gothic bi albümleri..diye sıralamak aslında gereksiz her türü japon rockla harmanlıyolar sanırım.Gerçi bu grup 2001de dağılmış şimdi Mananın grubu Moi Dix Mois .Çok daha karanlık ve gothic direkt death metale yakın bi tarzları var hala çözemedim biraz fazla hızlı davullar bence genelde Malice Mizerı bilenler onunla karşılaştırınca sevemiyolar sanırım,Malice daha müzikikal çünkü.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Possessed
- Site Çizeri
Metal-Rock, sert veya serte egilimli muzikleri her zaman dinlerim 
Anime OST dinlemekten j-rock, j-pop'a terfi ettik, Allah sonumuzu hayır etsin
Su aralar en cok Sinergy, Kurban (uzun zamandır dinlemezdim), Metallica, Children of Bodom, Kitade Nana, Duman (hicbir zaman dinlememezlik etmedim ki
), Nirvana(eskiye donus yaptık, ara ara dinlerim, guzel muzik yapmıs adam, salak niye öldü ki
) dinliyorum.
Anime OSTlerimden ise vazgecmem! Su anda onlar calıyor zaten
Di Gi Charat'tan secmeler dinliyorum simdi (sarkıları cok neseli oluyor, insan dinlerken mutlu oluyor
)
Anime OST dinlemekten j-rock, j-pop'a terfi ettik, Allah sonumuzu hayır etsin
Su aralar en cok Sinergy, Kurban (uzun zamandır dinlemezdim), Metallica, Children of Bodom, Kitade Nana, Duman (hicbir zaman dinlememezlik etmedim ki
Anime OSTlerimden ise vazgecmem! Su anda onlar calıyor zaten
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Loreena McKennitt ve diğer celt tarzı söyleyenlerin hepsini dinlerim genelde.Onun dışında senelerdir istikrarlı bir şekilde Türkçe Rap dinliyorum
ama rock da severim Rapçi olan Rock dinleyemez kanısına da şiddetle karşıyım..
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
-
Lenethinia_Rosetta
- Kullanıcı

bnm playlist walla blind guardian, iron maiden, saturnus, lordi, kamelot, stratovarius, midnight syndicate, october falls, beseech, empriyum, enya falan filan bunlardan olusuyo. ama ne alaka nerden cktı anlamadm buaralar sagopa kajmer dnliyorum surekli 
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
-
Lenethinia_Rosetta
- Kullanıcı