OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
Ohoo iyi eğlenmiş tayfa ya
İyi eğlenceler arkadaşlar maalesef biz tüm haftasonunu Kuzenin nişanında geçirmek zorunda kaldık
Esaslı bir tatile ihtiyacım olduğunu farkettim yazdıklarınızı okuyunca 
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Arkadaşlar,
Bu pazar günü dayımların çiftliğinde olacakmışım. Ã?nümüzdeki pazar günü de şirketten çalışanlar ile bölüm pikniğimiz varmış.
Kıssadan hisse önümüzdeki iki pazar günü doluyum.
Bu yüzden derhal bir acil önlem planı yapıp bir sonraki oyunumuzu tespit etmemiz gerekiyor. Ama Cuma ama cumartesi olur.
Herkes uygun olduğu zamanı söylesin.
Bu cumartesi saat 19 dan sonrası ve önümüzdeki hafta cumartesi 19 dan sonrası benim boş.
Bu pazar günü dayımların çiftliğinde olacakmışım. Ã?nümüzdeki pazar günü de şirketten çalışanlar ile bölüm pikniğimiz varmış.
Kıssadan hisse önümüzdeki iki pazar günü doluyum.
Bu yüzden derhal bir acil önlem planı yapıp bir sonraki oyunumuzu tespit etmemiz gerekiyor. Ama Cuma ama cumartesi olur.
Herkes uygun olduğu zamanı söylesin.
Bu cumartesi saat 19 dan sonrası ve önümüzdeki hafta cumartesi 19 dan sonrası benim boş.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Bu cumartesi görüşelim, hem sende kalan malzemelerimi getirirsin (gözlük ve mp3 player). Ben bu cumartesi başka bir guruba oyun oynatıyorum Mecidiyeköy' de. Saat 19 : 00 a kadar rahat biter oyun. Ya Mecidiyeköy' e gelin yada taksimde buluşalım, ama o gün başka bir oyun oynayabileceğimin garantisini veremem.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bu arada arkadaşlar şunuda belirtmek istiyorum bu başlık için, artık burada geyiğe bir son verelim yoksa başlık kilitlenecek ve tek ortak haberleştiğimiz yer olan burayıda bulamayacağız. Zamanlarımızın birbiri ile uyuşmaması sebebi ile birbirimizi msn de yakalayamıyoruz ve buradan haberleşiyoruz, insanlar bunu yanlış anlayıp burada sadece gereksizn geyik yapıldığını sanacak artık lütfen daha dikkatli olalım.
Genç arkadaşlarım bu hafta sonu için bir oyun tarihi belirleyelim. Cumartesi olursa gelemem ama pazar günüm boş. Pazar günü daha başka kimlere uygundur ?
Bakıyorumda DARKA tatilimizden sonra herkes serilmiş durumda kimse yok ortalarda, herkes iyice tatil moduna girdi, bi toparlanalım arkadaşlar
.
Bakıyorumda DARKA tatilimizden sonra herkes serilmiş durumda kimse yok ortalarda, herkes iyice tatil moduna girdi, bi toparlanalım arkadaşlar
Durumu şöyle özetleyeyim. Artık Cumartesi günleri okulum yok. Okul bitti. Bu yüzden size uyuyorsa cumartesi günü de oynarım.
İkincisi 10 Haziran'dan sonra bana her pazar günü uyuyor arkadaşlar.
Herkes kendisine uyan günleri buraya yazsın dfunk'ın dediği gibi.
İkincisi 10 Haziran'dan sonra bana her pazar günü uyuyor arkadaşlar.
Herkes kendisine uyan günleri buraya yazsın dfunk'ın dediği gibi.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
16-17 haziranda bende yokum, İzmire gidiyorum. Bu önümüzdeki hafta sonu pazar günü başka bir guruba oyun oynatacağım. Bu pazar müsayit olanlar bu oyuna gelebilirler ki zaten oyuncu lazım oyuna (oynatacağım oyuncular 2 kişi, iki oyuncu daha katılsa güzel olurdu). Bu önümüzdeki hafta 9 haziran cumartesi günüde senin oyunu oynayalım bogus tabi herkes müsayit olabilirse bence öncelikle bi Narq la konuşmamız lazım bu arada john (da iştirak edecekti bu oyuna) yani tam kadro olmayı başarırsak 5 kişi olacağız. Ben bu hafta içi Narq ile konuşup bu hafta sonunu boş bırakmasını söylerim, ama tabi garantisi yok bunun çünkü yaz geldimi Narq ı yerinde tutmak çok zordur
.
Birde olabildiğince herkesin ortak buluşma noktası olabilecek bir yerde oynayalım (yine cafe ortamı olacak ama başka çaremiz yok). Saat 6.30 - 7 gibi beşiktaşta buluşalım orda oyun oynayabileceğimiz bir yer var oraya gideriz.
Arkadaşlar kusura bakmayın;her ne kadar yazdıklarınızı okusamda uzun zamandır yazamıyorum.
Yener dediği gibi,yazın yazlığa uğrama durumları çok oluyor benim için.Bu yüzden planlarınızı yapın ben size ayak uydurmaya çalışacağım.
Yanlız Yener akşam 6.30,7.00 gibi saatlerde buluşup ne kadar oyun oynamayı düşünüyorsun?Bu işin dönüşü var,otobüsü var.Çok ağır bir saat seçimi olmuş.Bilmiyorum aklından neler geçiyor ama bir aydınaltıver
Yener dediği gibi,yazın yazlığa uğrama durumları çok oluyor benim için.Bu yüzden planlarınızı yapın ben size ayak uydurmaya çalışacağım.
Yanlız Yener akşam 6.30,7.00 gibi saatlerde buluşup ne kadar oyun oynamayı düşünüyorsun?Bu işin dönüşü var,otobüsü var.Çok ağır bir saat seçimi olmuş.Bilmiyorum aklından neler geçiyor ama bir aydınaltıver
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Yener şu son kurduğun cümlede ben bu işin böyle olmayacağını anladım güzel kardeşim. Saat 06:30-7 gibi ben Beşiktaş'da tek bir şey yaparım. O da bira bardağı, bira ve patatesin ötesine geçmez.
Gözlerimi açtığın için teşekkürler. Bir an için evde toplanıp cumartesi gecesi oyun oynatmaya çalışıyormuşum yahu...
Gözlerimi açtığın için teşekkürler. Bir an için evde toplanıp cumartesi gecesi oyun oynatmaya çalışıyormuşum yahu...