Eskisehirde magduruz :'(
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

Eskisehirde magduruz :'(
arkadaslar Osmangazi univ. de okuyan ezikler olarak gidemioruz FRP klubune katılmak icin anadolu univ.e gidemioruz eh haliyle Osmangazi de de FRP klubu olmadii icin biz 2 garip arkadas magduruz
Eskisehirde oyun oynatan senaryosu olan yada oynamak isteyen warsa benle baglantiya gecebilirmi ? =) Yaz okulundada eskisehirdeyiz
Evdekileri orgutlemeye calistik ama ı ıh onlarda anlamıolar. Kısacası FRP OYNAMAM LAZIM! WOW DAN BIKTIM :'( :'( :'(
There is no friend to call my name.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ne demek Osmangazi Ã?niversitesi'nde FRP kulübü yok? :rant:
Cık cık cık... Siz kaçıncı sınıfsınız bakayım? :plotting: :schemes:
Ben de orada okuyorum ve bir kulübümüz var.
Bana bir şekilde ulaşarak bu konu hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Cık cık cık... Siz kaçıncı sınıfsınız bakayım? :plotting: :schemes:
Ben de orada okuyorum ve bir kulübümüz var.
Bana bir şekilde ulaşarak bu konu hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

Biz 2. sınıfız =) ya ben biraz arastırdım gerci pek okula gittiim solenemez ama bana yok dediler. Bizde kaldık ole. elimizdeki senaryodan daha 1 quest yapamadık. evdekileri baslatalım dedik onlarda sap cıktı frp den anlamıolar =) 2 kisi kaldık ole yane magic olayınıda tutturamadık..
There is no friend to call my name.
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Hmmm. Demek ikinci sınıf. Ã?ömezler sizi. 
Karşınızda altıncı sınıf olmayı garantilemiş biri duruyor. :schemes:
şu an zor ama size oyuncu ayarlayabilirim. DM de bulabilirim. Ama keşke mağdur olmak için tam finallerin bittiği anı seçmeseydiniz kuzum be.
Neyse görüşelim, konuşalım.
Karşınızda altıncı sınıf olmayı garantilemiş biri duruyor. :schemes:
şu an zor ama size oyuncu ayarlayabilirim. DM de bulabilirim. Ama keşke mağdur olmak için tam finallerin bittiği anı seçmeseydiniz kuzum be.
Neyse görüşelim, konuşalım.
Kulüb yokkende o kadar köttü değildi aslında. Hiç beklemediğin adamlardan çok beklediğin adamlara kadar pek çok kişi oynuyordu. Yapman gerekeni söylüyorum...;
Koridorda yürüken içinde bol elf, fireball, longsword(longsoord diye okunur), büyücü ve specialization kelimeleri geçen cümleler kuracaksın.
Banka kuyruğunda bile çıkabiliyor. 
Koridorda yürüken içinde bol elf, fireball, longsword(longsoord diye okunur), büyücü ve specialization kelimeleri geçen cümleler kuracaksın.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

Ahahahah eger mesele oysa biz zaten baska bisi konusmuyoruzki. zaten WoW oynayan tipleriz. " Olm ben paladin kasmaya basladım , damage vurmuo ya" , " Olm benim mage lvl 70 e geldi yeni skiller baya saglam" , " Bu warlocklar la druidlerden bıktım" gibilerinden. EH... Galiba benim problemim su. Okula gitmek lazm :schemes: :schemes:
İşte bu WoW benim taktiğe en büyük darbedir. O zaman eline bir PHB al yada başka bir FRP dergi yada kitabı ve kantinde aç oku. Bilgisayar lab.ında FRP ile ilgili sitelere yada bilgisayar oyunlarına girdiğinde de insanların dikkatini çekebilirsin. Bak ben bunları da denedim tuttu.
Neyse sen Wizardofqu'yu bul. En sağlıklısı o herhalde.
Neyse sen Wizardofqu'yu bul. En sağlıklısı o herhalde.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

FRP dergileri bu konuya en iyi çözüm bence. Resimler dolaysıyla ya satanist sanıp yaklaşmazlar, yada resime ilgili sanatçı ruhlu sanırlar. Yanında her daim o tip çizimlerden birini taşısan iyi olur. Eğer elinde var ise en iyisi FRP&Magic dergisi. Zor bulunan bir dergi (idi) ve bas bas bağırıyor. İlgilelerin ilgisini çekmemesi imkansız. Kesin gelip "Abi abi bir bakabilir miyim?" derler.
Başka dergiler;
İnquest gamer, red dwarf, dragon magazine, dungeon magazine (eski sayıları bulabilirsen) aklıma başkası gelmiyor ama bulursun. şu çok bildik yüzüklerin efendisi kapaklı yada "fantastik kurgu nedir?" başlıklı dergilerden uzak dur.
Bu sitenin dergilerinin kapaklarını renkli baskı ile alman geri kalanını renksiz yada paran var ise renkli olarak alman da senin elinde kaliteli ve dikkat çekici bir dergiye sahip olmanı sağlar.
Başka dergiler;
İnquest gamer, red dwarf, dragon magazine, dungeon magazine (eski sayıları bulabilirsen) aklıma başkası gelmiyor ama bulursun. şu çok bildik yüzüklerin efendisi kapaklı yada "fantastik kurgu nedir?" başlıklı dergilerden uzak dur.
Bu sitenin dergilerinin kapaklarını renkli baskı ile alman geri kalanını renksiz yada paran var ise renkli olarak alman da senin elinde kaliteli ve dikkat çekici bir dergiye sahip olmanı sağlar.
Last edited by Darkgnome on Tue Jun 05, 2007 5:20 pm, edited 1 time in total.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Aramasını da bilmek önemli. Ã?ylece beklersen olmuyor. Ben de senin gibiydim. Sürekli çevremde böyle şeylerle ilgili insanların olmadığından yakınırdım. Ama sınıfta okuduğum bir kitap sayesinde çok yakın arkadaşlarımın bile ilgilendiğini öğrendim. Yani bu konuda Darkgnome çok haklı. Bahsettikleri gayet işe yarar yöntemler.
Bu arada Darkgnome demişken:
Bu arada Darkgnome demişken:
Grrrrrrrrrrrrrrrrr :nonono: :rant: :banghead:Darkgnome wrote:Wizardofqu
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı