Kısa film projesi
Kısa film projesi
Önemli!!! ---FİLM PROJESİ---Yardımcı olablecek herkese ihtiaç war!!
yaz ayların da adalarda çekmei planladıımız film için her türlü öneri ve yardıma kapılarımız açk
bna :drizzt-21@hotmail.com adresinden ulaşablirsiiz
bna :drizzt-21@hotmail.com adresinden ulaşablirsiiz
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

ne gibi yardıma ihtiyacın var onu söyle ona göre cevap vereyim.
ne kadar profelyonel bir iş yapmak istediğini söyle mesela.
Ciddi bişey mi çekmek istiyosun yoksa arkadaşlar arasında çektiğin eğlencelik bir iş mi?
Bütçe ayarlıyo musun yoksa elimizde olan imkanlarla mı çekeceksin?
araç gereç olarak ne kullanmayı düşünüyosun?
Hd veya 3 ccd'li bir kamera ayarlayabilir misin yoksa handycam'le mi çekiceksin?
soru yağmuruna tutmuş gibi oldum ama kusura bakma,ben sinema-tv okuyorum,sen kafandakini bana daha iyi açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım
ne kadar profelyonel bir iş yapmak istediğini söyle mesela.
Ciddi bişey mi çekmek istiyosun yoksa arkadaşlar arasında çektiğin eğlencelik bir iş mi?
Bütçe ayarlıyo musun yoksa elimizde olan imkanlarla mı çekeceksin?
araç gereç olarak ne kullanmayı düşünüyosun?
Hd veya 3 ccd'li bir kamera ayarlayabilir misin yoksa handycam'le mi çekiceksin?
soru yağmuruna tutmuş gibi oldum ama kusura bakma,ben sinema-tv okuyorum,sen kafandakini bana daha iyi açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
I'd felt jerky..
açıkçası olabildiince profesyonelce olmasını istiorz ve şu anda bütçe üzerinde çalışıorz.sanırım camerayı kiralııcaz -umarım- ,araç gerce glelm internetten bazı silahlar siparş edilicek tanıdıımız bi terzi de kostümlerde yardım ediceeni sööledi ve belki sonuçlar ii olursa bi ksa film yarışmasına katılabilrz.Ve yardm olarak kamera ve montaj gbi işlerinden anlayan -sanırm sizn gbi- brileri lazm.Ã?ünkü bu konularda hiç bir bilgimiz yok
--------------
ve sanırım en büyük problemimiz camera olucak.bu arada ilgilendiin içn de saol
insanlar bzi bi türlü ciddie almioda
--------------
e doal olarak bu fantastik bi film olucak ...glelm ndenine; birkaç ark frp oynarken dşündük 'ya nden türkiyede böyle en azından izlemee değer bşiler yapmiolar' die en son dragonlance in bi -trailer- i yapılmıştı ve gerçektende ii olmuştu die hatrliorm (izlemeyen varsa you tube da "dragonlance" yazınca çkıo) ve biraz destekle daha iyi olarak devamı getirileblirdi ama maalesef yaplmamş.eğer beğeni görürse bu proje devam da edeblir.
//Necros==> Mesajlar birleştirilmiştir.
--------------
ve sanırım en büyük problemimiz camera olucak.bu arada ilgilendiin içn de saol
--------------
e doal olarak bu fantastik bi film olucak ...glelm ndenine; birkaç ark frp oynarken dşündük 'ya nden türkiyede böyle en azından izlemee değer bşiler yapmiolar' die en son dragonlance in bi -trailer- i yapılmıştı ve gerçektende ii olmuştu die hatrliorm (izlemeyen varsa you tube da "dragonlance" yazınca çkıo) ve biraz destekle daha iyi olarak devamı getirileblirdi ama maalesef yaplmamş.eğer beğeni görürse bu proje devam da edeblir.
//Necros==> Mesajlar birleştirilmiştir.
- EddardStark
- Kullanıcı

Böyle bir çalışmaya girişmeyi cesaret edişinizden ötürü öncelikle tebrik ediyorum çünkü her baba yiğidin harcı değil. Benim de daha önce festivallere katılırız belki ümidiyle yazdığım bir iki kısa film hikayem vardı ayıptır söylemesi. Özülerek söylüyorum ki mekan ters kalabileceğinden katılamayabiliirm set çalışmalarına ama yazın planladığınza göre belki de ayarlayabilirim (sette adama ihtiyacınız var mı bilmeden atladım ama sanıyorum ki vardır) Bunun dışında senaryo ve hikaye için de elimden geleni yaparım.
Saygılar; Barzini
Saygılar; Barzini
-Fac fortia et patere-