Magic: The Gathering

Warhammer 40k, Mordheim, Necromunda, World War II, Magic the Gathering, Starwars:CCG ve daha fazlası burada...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

abi o iş yalan. tamam işte burdan 3 kişi var. kalanlar dışarıdan olacak. ayarlıyormuyuz ayarlamamıyormuyuz 8) sonuçta forumun ve sitenin kapasitesi malum, hayal perest olup haftalarca beklemeye gerek yok :wink:
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Yine de haftaya kadar bi bekleyelim, zaten bu hafta ayarlayamam :)
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

arkadaşlar şaka bir yana "haftaya" oldu :D şimdi ayarkıyormuyuz. ben 1.x formatında olması taraftarıyım. eğer sadece yeni desteler olcaksa o iş beni aşar katılamam. birde katılımcılar yanlarında kartlarınn en azından bir kısmını getirsinlerki bir ticaret ortamı olsun. bence böyle bir organizasyon olmalı.

birde önemli bir soru turnuvayı nerde yapacağız? fikri olan varsa lütfen esirgemesin :D
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

Arkadaşlar ilk kartlarımı aldım. Starter Pack olarak içinden mavi-beyaz(30 tane) ve kırmızı-yeşil(30 tane) kartlar cıktı. Arkadaşla oturduk oynadık. Ama kartlar az ve aynı olduğu için tam aradığımız heyecanı bulamadık (fakat eğlendik).

Acaba nerden bulabilirim ucuz yollu deck (tercihen advanced). Bana bir yol gösterin.

NOT: Eğer elinizden atmak istediğiniz kartlar varsa sahiplenebilirim. Sokakta kalmasın yavrucaklar. :)
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

arkadaşlar bu siteye yeni katılmış bulunmaktayım.Ã?ncelikle hepinizi selamlıyorum.
Google'da türkçe sitelerde Magic The Gathering aratırken karşılaştım bu güzel siteyle ve hemen üye oldum.Frp'yle ilgili herşeyi oldukça sevmeme rağmen MTG oyununum benim için özel bir yeri vardır.Yaklaşık 9-10 senedir oynuyorum bu oyunu ama uzun süre ara vermiştim.Mirrodin Block'tan sonrasını yeni yeni tanımaya başladım ama yeni çıkan özellikleri öğrenmem çok uzun sürmez.Ben Kadıköy taraflarında oturuyorum ve yakın olan arkadaşlarla buluşup oynamayı çok isterim.
Gerçi şu anki deck'im Legacy'dir.Yani bayaa eskilerden kartlar var ve maalesef oldukça proxy.Ama takas yapabileceğim arkadaşlarda aradığım kartları bulabilirsem ve karşılıklı isteklerimiz örtüşürse bir an önce proxy'lerden kurtulmak ve orjinal kartlarla oynamak istiyorum.Onun dışında şimdilik benden bu kadar.Tekrar hepinize selamlar
restinpeace85
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by restinpeace85 »

slm herkeze bende bu magic the gathering oyunu 10 önce filan bir arkadaşımda pc de oyamıştım.ve şuan onu sadece pc de oynamak istiyorum online olayrını bi anlayamadım :D .zaten anlasamde çok fazla bilgim yok. onun için online dewğilde pc ye karşı oynamak istiyorum acaba nereden nasıl bulabilirim.yardıımcı olursanız sevinirim.
carnassid
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by carnassid »

bende eski oyunculardanım
uzun süredir oynamadığım için rare kartlarımı ve destemi satmak istiyorum
ilgilenenlere rare kartların bi listesini gönderebilirim
destem seri yeşil ; mavi ve kırmızıyı ezer, beyaz ve siyah içinde sağlam sidedeckim var (en son Mercadian Masques setinde oynadım şimdiki setlerdeki dengeleri bilmiyorum)
destede 'rogue elephant' 'whirling dervish' 'mtenda lion' gibi çok eski zor bulunan kartlar,rarelar ayrıca bi tane pendelheaven (!) var.
nakrull@lycos.com msn adresim
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

dengeler hafif değişti hakkaten,mavi-kırmızı kontrol destesi seri yeşili ezebiliyo artık.Eski bi oyuncu olarak ben de eskiden duysam hayatta inanmazdım ama durum böyle:D
ancak yeşilin de yanına kırmızı veye beyaz gibi renkler ekleyerek durumu değiştirebiliyosun.
Mesajınla alakasız oldu biraz farkındayım ama yıllarca düz mavi counter oynayan biri olarak düz yeşilin de artık kolayca ezilebildiğini söylemeden edemedim.Çok çektim o yeşil yüzünden zamanında:D
yalnız kartların çok eski.hepsi isim verdiklerinle aynı döneme aitse extended bile değil.Umarım alıcı bulabilirsin ama 4. edition kartları satman zor olacaktır moralini bozmak gibi olmasın.
Ve son bir şey daha söylemem lazım,zor bulunan kartlar dediğin kartlardan bir tek whirling dervish uncommon,diğer ikisi common yani türkçesi "genel" olan ve Magic The Gathering aleminde en ucuza ve en kolay bulunan kartlar.
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
Post Reply