UYAN EY SİTE
UYAN EY SİTE
şu aralar dikkat ettim de site ya öldü ya uyuyor.Eskiden bir posta cevap verene kadar 5 post daha uyanırdı.Ama şimdi En yeni mesajlar 5-6 günlük.Lütfen elimizden geldiği kadar siteyi uyandıralım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sitede bir durgunluk olduğu bir gerçek.
ASlında bu her yaz ve yaz başlangıcında olan bir durum. Ã?niversiteliler finallerine össye hazırlananlar sınavlarına vesaire yoğunlaşmış durumda. azıalrı ise tatil modunda.
Bu aslında hemen hemen bütün forum sitelerinin şu anda karşılaştıkları bir durum. Bize özel değil.
Birşeyler yapılması gerektiği de aslıdna doğru. Yaz döneminde bile aktif tutma için projeler oluşturuluyor gibi. Ama tabi olay biraz da kulanıcılara bakıyor. En çok işe yarayacak şey sizlerin. Yaratıcı başlıklarınızı ve katlımcı emsajlarınızı görmek olacaktır.
ASlında bu her yaz ve yaz başlangıcında olan bir durum. Ã?niversiteliler finallerine össye hazırlananlar sınavlarına vesaire yoğunlaşmış durumda. azıalrı ise tatil modunda.
Bu aslında hemen hemen bütün forum sitelerinin şu anda karşılaştıkları bir durum. Bize özel değil.
Birşeyler yapılması gerektiği de aslıdna doğru. Yaz döneminde bile aktif tutma için projeler oluşturuluyor gibi. Ama tabi olay biraz da kulanıcılara bakıyor. En çok işe yarayacak şey sizlerin. Yaratıcı başlıklarınızı ve katlımcı emsajlarınızı görmek olacaktır.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
- darkflarer
- Kullanıcı

ya ben uyandım, sınavlar vardı, geçtim hepsinden, çalışmak dışındaki diğer zamanlarda arkadaşlarla ya da manitayla takıldığımdan, siteye giremiyodum, zaten bilgisayar açıkkan sadece psp'ye oyun indiriyodu torrentten, o yüzden pek şey edemedim, e benim durumumda ola bi sürü kişi vardır, normal o yüzden
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Biliyorum sınav sorununu ben de OKS'ye gircem.Ama arada bir girebiliyorum.
Bu arada dikkat ettimde site uyanmaya başlıyor
Bu arada dikkat ettimde site uyanmaya başlıyor
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben uyandırırım sizi, kabusunuz olurum seve seve :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury