BUCON '07

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

BUCON '07

Post by ulfgar »

Esen dururken bana düşmez biliyorum o yüzden şimdiden özür diliyorum hepinizden :D amma ve lakin, geçen sene büyük çoşku ile katıldığımız deli dumrullar gibi eğlendiğimiz Bahçeşehir Ã?niversitesi Frp Klübünün düzenlediği Convention (konvenşın) bu sene BUCON ismi ile tekrar organize edilmekte.. Oyunlar, anime gösterimleri, magic turnıvaları, warhammer tanıtımları, bedava çay kahve.. Yok yok yani kısacası :D

Bu sene bu heykeli dikilesice yüce organizasyon Bahçeşehir Ã?ni.'si Beşiktaş kampüsünde yapılıyor, Böyle nazır boğaza nazır pöfür pöfür.. Bu haftasonu iki gün bir gece.. Diğer bir deyişle 5-6 Mayıs tarihlerinde. Ben gidiyorum şahsen. Siz cemaat ne buyurursunuz ?

Dipte olmayan not: Esen gelince başlığın sorumluluğunu ona bırakıcam :D

Dipteki not: Detaylı bilgi ve oyunlara resmi katılım için >>> http://bucon.bufrp.com/Default.aspx
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Ben de gelmeyi düşünüyorum. Her ne kadar oyun sayısı an itibariyle çok az olsa da, oyun oynamaya deel eğlenmeye gidecez sonuçta.
Been there. Seen that. Got the scars.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Gelmek isterdim ama ne yazıkki, ülke dışına çıkamayacağım. Bir de gerçekten oyun sayısı az gibi gözüküyor...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

hep yergi hep yergi, açın çok oyun olsun..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Peki...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

dağılın Esen geldi :D puhahhahah şaka bir yana ulfgar canım ellerin dert görmesin bu arada organizasyon için görevli arkadaşlar çok çalışmışlar yani gidebilecek olanların gitmesini ve gitmeyenler yerinede eylenmesini isterim :) bendeniz kurslarımdan dolayı gidemiyorum ne yazıkki ama bu sene beşiktaşta olması ayrı bir güzel organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşları şimdiden kutlarım ve iyi eylenceler dilerim

esen kalın efendim :schemes:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Gelmek isterdim ama ne yazık ki finallere kasmak zorundayım yoksa gerçekten artık dönem sonunda atacaklar beni okuldan yeter 7 yılda bıktık senden git hadi artık diyerekten :D

Giden arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum :)
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Elodia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elodia »

bucon 2007 ile ilgili kimler geldi kimler gelmedi kaçı burdandı kaçı değildi birbirimizi bir daha bulabilecek miyiz con kime göre nasıl geçti vs gibi ayrıntılar da var hani,benden duymuş olmayın...
veni
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Ben Pazar günü deyim yerindeyse şöyle bir uğradım. Mekan çok güzelmiş, bir kere de "Bira ve şarap Kulübü Convention"'ı gibi bir şeyler zorlayalım derim ben.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Benim içinde fena geçmedi...mekan gerçektende tam içilecek yardı.

Bogus'cum çok şaşırmıştı nasıl alkol almadık cumartesi akşamı diye.Mustafaya söyliyelimde bi günde şarap konvenşını yapalım :D
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

ben aşırı eylendim larpta.bence çok güzeldi ama organizasyon bagzı açılardan eksikti ama oluşan ortam eşsizdi.hiç bukadar samimi bir con ortamı değil görmeyi düşünmemiştim bile :clap:
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Evet gerçektende güzel bir con. oldu (her ne kadar söz veripte gelmeyen bazı arkadaşlar canımı sıkmış olsada) , mekan çok güzeldi. BUCON ekibini buradan kutluyorum, özelliklede Mustafa' yı.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bu konuda al benden de o kadar Yener.Biz senle ''keşke gelmeseydik dediğimizi'' hatırlıyorum.Neyse demekki böyle herkese güvenip adım atmıyacakmışın
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
galanodel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by galanodel »

ya bakin boyle igneleyici konusmalar hosuma gitmez acikcasi bunu bana soyledinizi dusunuyorum ve ben kimseye soz verdigimi hatirlamiyorum ve yine ayni olay basima gelse nerde olursam olum gitmek zorundayim kusura bakmayin
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Neler oluyor burada adamın işivarmış gelmemiş işte neyse güzel bir conv. bence de kanıma dkonunan şey ise boğaz manzarasına doğru iki tek atamamaktı blindguardian konserinde bir nebze de olsa telefi ettik bu açığı Mustafaya ve ememği geçen bütn arkadaşlara teşekkürler harika bir organizasyon (susuzluğu saymıyorum bak :D ) oldu.
Post Reply