Öyelerin Resimleri
Eeee? Ombuspider nerede?
Aransayes sende çok formdan düştün. Olmuyor ama. Daeya'da gönderecekti ama hala göndermedi. Yenerden ses seda yok, acaba lichleri sevmesinin bir sebebimi var. Hade.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
_raistlin_
- Kullanıcı

Sen oynama yapmasanda biz dalga geçerdik. Neden bu kadar zahmete katlandın. Ancka ilk olarak senden beklerdim dalgayı geçmeni kendinlen. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

nıhahahaha ben de size seksi bir pozumu yollayayım :evillaugh:
Burda kafam acaip güzel,içmediğim bişey kalmamış.Fotoyu çeken eski kız arkadaşım.Dur bakayım sen şöyle diyip çekti,ben hayal meyal hatırlıyorum.Ã?mrü hayatımda sahip olduğum tek seksi fotoğrafım

Burda kafam acaip güzel,içmediğim bişey kalmamış.Fotoyu çeken eski kız arkadaşım.Dur bakayım sen şöyle diyip çekti,ben hayal meyal hatırlıyorum.Ã?mrü hayatımda sahip olduğum tek seksi fotoğrafım

Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
I'd felt jerky..
-
_raistlin_
- Kullanıcı

Bu benim en gnom resimlerimden biri. utanıpta göndermemiştim burnumu çok ön plana çıkartmış ama mademki herkesten ecüş bücüş resimler gelecek, bende bunla açayım sahneyi.

Ve işte hayatımda çektirdiğim en ecüş bücüş resmim. Ne yapıyorum, neden yapıyorum bilmiyorum, hatta kendimi tanıyamıyorum. En dalga geçilecek fotoğraf yarışmasına bununla giriyorum arkadaşlar bende.

Varsa daha ucubesi göndersin. NOKTA!(
) (Bu "NOKTA!" da nasıl bir geyiktir.)

Ve işte hayatımda çektirdiğim en ecüş bücüş resmim. Ne yapıyorum, neden yapıyorum bilmiyorum, hatta kendimi tanıyamıyorum. En dalga geçilecek fotoğraf yarışmasına bununla giriyorum arkadaşlar bende.

Varsa daha ucubesi göndersin. NOKTA!(
Eskisi ka
Eskisi ka
-
_raistlin_
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

Darkgnome ilk fotoğrafta iyi çıkmışsınızda ikincisinde her ne yapıyorsanız anlamadım.Eller bir taraftan gözler bir taraftan çok enteresan.Nereye bakıyordunuz acaba bebek arabasındaki bebekler gibi heyacanlanmış bir haliniz var.Hani bebek bir şey görürde elini kolunu sallayıp sırıtır ya....
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>