''şey'' ler ve kendini bir ''şey'' sananlar
Arkadaşlarım buranın bir forum olmanın yanında frpworld.com'un forumları olduğunu unutmuş gibi sözler etmiş, birbirlerini haddinden fazla kırmış ve malesef talihsiz bir şekilde forumu germişler. Frpworld.com'un en önemli özelliği kullanıcılarını bir ailenin bireyleri gibi görüp onları kucaklamasıdır. Bir zamanlar bu gerçekten mükemmel bir şekilde başarıldı, çünkü o zaman kullanıcı sayımız bu ilgiyi sağlayabilecek kadar azdı. Ancak sistemlerin büyüyeceğini ve bazı şeylerin değişeceğini malesef bazı arkadaşlarım kabul etmekte zorlanıyor.
şu andaki yönetim toplam kullanıcısı 500 olan, aktif sayısı da 10 kişi olan bir forumda inanın o eskiden çok iyiymiş dediğiniz ortamı sağlayabilir. Ã?ünkü bu sayı bir arkadaşlık ortamı oluşturmak için uygundur. Ama frpworld.com un amacı küçük bir topluluğun eğlendiği bir site olmak değil dünyanın heryerinden frpci olarak nitelenen insanlar için bir buluşma alanı oluşturmaktır. Ve bunu sağlamak içinde bazı şeylerden fedakarlık etmek zorundadır. Eskiden tolere edebileceğimiz birçok davranışı artık tolere edemeyecek durumdayız.
Bu site ilk kurulduğundan beri sadece ufak bir dönem hariç demokrasi ile yönetilmiştir. Sitenin önemli karaları(bazı teknik ve hayati kararlar harici) moderatörlerin oluşturduğu yönetim kurulu tarafından alınır. Bu yönetim kurulu her kullanıcının girebileceği bir kuruldur. Moderatör olma koşulları bellidir ve bunu yaptığınızda sitenin yönetiminde de söz sahibi olursunuz. Rahatsız olduğunuz konularda köklü değişiklikler sağlayabilirsiniz. Peki neden böyle, çünkü hiçbirşey yapmadan esip gürlemek kolay. Onu yapın, bunu yapın demek kolay. Hatta ilk kez yapıyorsanız yapmak da kolay. Ama bu işi yaparken hayatta yaptığınız bazı şeylerden fedakarlık etmeye gelince mesele, yani gerçekten hayatınızın bir kısmını bu amaca adaya gelince işler zora biniyor.
Herkes hata yapabilir, görevliler de kullanıcılar da, ama bize düşen buna olgunca yaklaşmaktır. Kullanıcılarımıza hep önerdiğim moderatörlere karşı biraz dikkatli davranmalarıdır. Ã?ünkü gerçekten bu sitede en çok yıpranan kesim kendileridir, bir forumu yönetmek eğer kesip biçemiyorsanız gerçekten zordur. Benim bu sitedeki görevim belki onlardan fazla zaman alıyor olabilir, bazen günlerce sitenin kodları ile uğraşıyor olabilirim ama bu insanlarla uğraşmakla, hakaret edilmekle, birilerinin size saldırması ile ölçülemez. Oturup frp ile ilgili bir yazı yazmak inanın bir tartışma forumunu yönetmekten daha zor değildir.
Aksine inanıyorsanız, birşeyleri değiştirmek istiyorsanız lütfen arkadaşlar, onların yaptığı işi siz yapmayı deneyin. Bu zor değil, çalışmak istiyorsanız, birşeyler değiştirmek istiyorsanız sizi de yöneticiler arasına bekliyoruz. Bu siteye giren herkes eğer gerçekten dikkat ederse bir forumu yönetebilir. Biliyorum onlarca kez reddedilen başvurular var. Ama bunların nedeni kişilerin yönetme kabiliyetlerine değil bakış açılarına bir reddediştir. Burda bir amaç için varız, bu amaç bizim gibi insanlarla bilgi alışverişinde bulunmaktır. Bu siteye giren kişileri sadece datalar olarak gören sayın arkadaşım. Biz en azından bir fark olsun istiyoruz, frpworld forumlarının isanların birbirine saygı duyduğu bir forum olmasını istiyoruz. Evet haklısın, forum mantığına uymayan birşey, saçma da gelebilir ama biz buranın farklı olmasını istiyoruz. Biz dediğin kim dersen bu siteye emek veren insanlar, bu siteye mesaj atan kişiler kullanıcıların birbirine saygı duyduğu bir ortam istiyoruz. Bir zamanlar arkadaş da olmasını isterdik kullanıcılarımızın ama artık onu sağlayamayacak kadar çok çeşitli kullanıcımız var ama kesinlikle saygıdan vazgeçmeyeceğiz.
Evet beğenmiyorsan çek git sözü bu sitede edilecek en son sözlerdendir ama eğer kullanıcılara saygı göstermeyecekseniz o zaman üzgünüm ama biz sizi aramızda istemiyoruz. Sevmeyebilirsiniz, nefret de edebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Lütfen kullanıcılarına saygı duymayacak kişiler buraya gelmesin. Bana sert şekilde eleştiride bulunabilirsiniz, hakaret etmediğiniz sürece eleştirebilirsiniz. Benim için sorun değil çünkü ben bu siteye küsecek değilim, çünkü bu siteye saygı duyuyorum. Yıllardır onun için dökülen terleri, harcanan emekleri biliyorum ve ondan vazgeçmem ama bir kullanıcıya böyle birşey yaparsanız işte o zaman kızarım. Ã?ünkü onların herbiri bu siteye baş koyabilecek ama eğer küstürülürlersede hemencicik kaçıp gidebilecek kişilerdir. O yüzden frpworld kullanıcılarına saygı duymak zorundasınız diyorum. Bir yönetici olarak ben, bir kullanıcı olarak o, ya da çizmeli mehmet ağa olarak şu... her kim olursan ol, bu kural senin için geçerlidir. Biz anarşinin bir siteyi yönetmek için uygun bir yöntem olmadığını düşünüyoruz. O yüzden eğer bu kurallara uymayacaksanız rica ederim buradan ayrılın, uyacaksanız siz de bizim için değerli bir frpworld üyesisiniz, başımızın üzerinde yeriniz var.
Yazmak için çok zamanım olmadı arkadaşlar, anlatım bozukluğu ve imla hatalarım için özür diliyorum.
şu andaki yönetim toplam kullanıcısı 500 olan, aktif sayısı da 10 kişi olan bir forumda inanın o eskiden çok iyiymiş dediğiniz ortamı sağlayabilir. Ã?ünkü bu sayı bir arkadaşlık ortamı oluşturmak için uygundur. Ama frpworld.com un amacı küçük bir topluluğun eğlendiği bir site olmak değil dünyanın heryerinden frpci olarak nitelenen insanlar için bir buluşma alanı oluşturmaktır. Ve bunu sağlamak içinde bazı şeylerden fedakarlık etmek zorundadır. Eskiden tolere edebileceğimiz birçok davranışı artık tolere edemeyecek durumdayız.
Bu site ilk kurulduğundan beri sadece ufak bir dönem hariç demokrasi ile yönetilmiştir. Sitenin önemli karaları(bazı teknik ve hayati kararlar harici) moderatörlerin oluşturduğu yönetim kurulu tarafından alınır. Bu yönetim kurulu her kullanıcının girebileceği bir kuruldur. Moderatör olma koşulları bellidir ve bunu yaptığınızda sitenin yönetiminde de söz sahibi olursunuz. Rahatsız olduğunuz konularda köklü değişiklikler sağlayabilirsiniz. Peki neden böyle, çünkü hiçbirşey yapmadan esip gürlemek kolay. Onu yapın, bunu yapın demek kolay. Hatta ilk kez yapıyorsanız yapmak da kolay. Ama bu işi yaparken hayatta yaptığınız bazı şeylerden fedakarlık etmeye gelince mesele, yani gerçekten hayatınızın bir kısmını bu amaca adaya gelince işler zora biniyor.
Herkes hata yapabilir, görevliler de kullanıcılar da, ama bize düşen buna olgunca yaklaşmaktır. Kullanıcılarımıza hep önerdiğim moderatörlere karşı biraz dikkatli davranmalarıdır. Ã?ünkü gerçekten bu sitede en çok yıpranan kesim kendileridir, bir forumu yönetmek eğer kesip biçemiyorsanız gerçekten zordur. Benim bu sitedeki görevim belki onlardan fazla zaman alıyor olabilir, bazen günlerce sitenin kodları ile uğraşıyor olabilirim ama bu insanlarla uğraşmakla, hakaret edilmekle, birilerinin size saldırması ile ölçülemez. Oturup frp ile ilgili bir yazı yazmak inanın bir tartışma forumunu yönetmekten daha zor değildir.
Aksine inanıyorsanız, birşeyleri değiştirmek istiyorsanız lütfen arkadaşlar, onların yaptığı işi siz yapmayı deneyin. Bu zor değil, çalışmak istiyorsanız, birşeyler değiştirmek istiyorsanız sizi de yöneticiler arasına bekliyoruz. Bu siteye giren herkes eğer gerçekten dikkat ederse bir forumu yönetebilir. Biliyorum onlarca kez reddedilen başvurular var. Ama bunların nedeni kişilerin yönetme kabiliyetlerine değil bakış açılarına bir reddediştir. Burda bir amaç için varız, bu amaç bizim gibi insanlarla bilgi alışverişinde bulunmaktır. Bu siteye giren kişileri sadece datalar olarak gören sayın arkadaşım. Biz en azından bir fark olsun istiyoruz, frpworld forumlarının isanların birbirine saygı duyduğu bir forum olmasını istiyoruz. Evet haklısın, forum mantığına uymayan birşey, saçma da gelebilir ama biz buranın farklı olmasını istiyoruz. Biz dediğin kim dersen bu siteye emek veren insanlar, bu siteye mesaj atan kişiler kullanıcıların birbirine saygı duyduğu bir ortam istiyoruz. Bir zamanlar arkadaş da olmasını isterdik kullanıcılarımızın ama artık onu sağlayamayacak kadar çok çeşitli kullanıcımız var ama kesinlikle saygıdan vazgeçmeyeceğiz.
Evet beğenmiyorsan çek git sözü bu sitede edilecek en son sözlerdendir ama eğer kullanıcılara saygı göstermeyecekseniz o zaman üzgünüm ama biz sizi aramızda istemiyoruz. Sevmeyebilirsiniz, nefret de edebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız. Lütfen kullanıcılarına saygı duymayacak kişiler buraya gelmesin. Bana sert şekilde eleştiride bulunabilirsiniz, hakaret etmediğiniz sürece eleştirebilirsiniz. Benim için sorun değil çünkü ben bu siteye küsecek değilim, çünkü bu siteye saygı duyuyorum. Yıllardır onun için dökülen terleri, harcanan emekleri biliyorum ve ondan vazgeçmem ama bir kullanıcıya böyle birşey yaparsanız işte o zaman kızarım. Ã?ünkü onların herbiri bu siteye baş koyabilecek ama eğer küstürülürlersede hemencicik kaçıp gidebilecek kişilerdir. O yüzden frpworld kullanıcılarına saygı duymak zorundasınız diyorum. Bir yönetici olarak ben, bir kullanıcı olarak o, ya da çizmeli mehmet ağa olarak şu... her kim olursan ol, bu kural senin için geçerlidir. Biz anarşinin bir siteyi yönetmek için uygun bir yöntem olmadığını düşünüyoruz. O yüzden eğer bu kurallara uymayacaksanız rica ederim buradan ayrılın, uyacaksanız siz de bizim için değerli bir frpworld üyesisiniz, başımızın üzerinde yeriniz var.
Yazmak için çok zamanım olmadı arkadaşlar, anlatım bozukluğu ve imla hatalarım için özür diliyorum.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Ya zaten ortada şöyle bir durum var; benim Marmelat aman pardon Marveloth adlı arkadaşta gözlemlediğim olay "İnternet delikanlılığı"dır. şimdi bu terim ne diyeceksiniz, bunun anlamı internetin yüzyüze olmayan bir iletişim aracı olmasından faydalanıp diğerlerine üstünlük sağlamaya çalışmaktır. Ben bu şahısta bunu görüyorum. Ã?ünkü önceden özel mesajlarla defalarca söyledim SAYGI, SAYGI diye. Ama işte delikanlı anlamaz öyle şeylerden, dikine gider olayların. Gençtir diyor ve bence bu kadar üzerine gidilmemesini düşünüyorum. Bir gün aklı başına gelir ve kendi de dediği gibi bizim insanlar olduğumuzu anlar(şey pardon biz dranaei değil miydik? aman neyse konu sapmasın)
Marme.. aman Marveloth arkadaşımın ileride çok daha düzgün ve efendi tartışmalara gireceğini, böyle tartışılarak bir yerlere varamayacağını hatta büyü bilgisi daha fazla diye REAL bir ortamda üstünlük sağlayamayacağını eninde sonunda anlayacaktır.
Benim arkadaşıma tavsiyem budur...
Saygılarımla sevgilerimle Marme öff söyleyemedim Mar-Ve-Loth hah oldu arkadaşım...
Marme.. aman Marveloth arkadaşımın ileride çok daha düzgün ve efendi tartışmalara gireceğini, böyle tartışılarak bir yerlere varamayacağını hatta büyü bilgisi daha fazla diye REAL bir ortamda üstünlük sağlayamayacağını eninde sonunda anlayacaktır.
Benim arkadaşıma tavsiyem budur...
Saygılarımla sevgilerimle Marme öff söyleyemedim Mar-Ve-Loth hah oldu arkadaşım...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Bakiniz kendini bir "SEY" sanmayan kisi ornegi:

Son olarak
Marveloth bir onceki basliginda belki sende umut vardir demistim ama sanirim senin saygili bir ortama girmen icin once biraz buyumen gorekiyor. Karsindakilerin fikirlerine saygi gosterebildigin, kendini herkesten ustun gormedigin zaman seni tekrar bekleriz buralara. Daha once sana tam uc kere git bu forumlardan begenmiyorsan demistim. Dorduncu ve son kez: Yolun acik ola
Marveloth wrote:Her ortamda Büyü ve büyücülerle alakalı hiçbir konuda tartışma götürmez üstünlüğümü belli ederim.
Marveloth wrote:Büyü konusunda tartışmaya herzaman açığım. Ama genelde karşı tarafın malubiyeti kabul etmesi zor olur.
Aslinda Marveloth bence o basliktaki tartisma cok guzel gidiyordu ve yazilanlari okuyarak degisik bakis acilarini gorup hem 2nd hem 3rd edition hem de alternatif aciklamalari okuyarak gercekten egleniyordum. Ama sen her zamanki gibi tartismayi kisisellestirip hakaretlere ve karsindakileri hor gormeye basladin. Ilk basta gercekten seviyeli, saygili yazilar yazmana ragmen bir tartismada digerlerini ikna edemedigini bir turlu kendine yedirememen buyuk bir zayifligin. Etrafindaki herkese kor kuduz kopek misali saldirarak "ADAM" olunmuyor.Marveloth wrote:komik komik komik. Artık tartışmamıza gerek kalmadı. Ben tartışmaya gireceğim kişinin benden fazla şey bilmesini umarım. Aksi durumlarda başka insanlarla ''bazı konularda'' bilgi paylaşımına gitmemeyi tercih ederim.
Marveloth wrote:Ego tatmininden hiç hoşlanmam.
YorumsuzMarveloth wrote:Bir ego yarışıdır gidiyo. Herkes birbirinden üstün herkes ahkam kesiyo.
Sen soyle bakalim herkes kac kurus ediyor bu sitede ona gore internetten siparis vericem de bir kac tane:Marveloth wrote:şunu bilin ki, 3 kuruşluk sitenizde 5 kuruşluk adamları, gözünüzde ve gönlünüzde anlamsız seviyelere çıkartıp da ...
Yok ben bundan almayayim. Bunu alacak kadar cok param yok. Bir kac universite daha bitirdikten sonra ancak o kadar para kazanabilecegim bir is bulabilirim.Marveloth wrote:4. kez öss ye giricem ve hala üniyi kazanamadım (başkalarını tabiriyle). Ã?ünkü çalışmıyorum. Yapım böyle istemediğim bişeyi yapamıyorum.
Kur'an'da buyunun oldugu soylenmistir yani yalnizca aya gunese tapanlar buyuye inanmaz. Yani Necros Muslumansa bile buyuye inaniyor olabilir. Insanlar inanclarinda serbesttir saygi gostermen gerekir.Marveloth wrote:Büyü hiçbirzaman olmamıştır ve olmayacaktır. İnsanlar zamanında güneşe de tapmıştır, Ay'a da... Anladığım kadarıyla senin bunlardan bir farkın yok.
Bilgelik ile bilgisizlik arasindaki en buyuk fark iste budur. Eger tarih boyunca herkes senin gibi dusunseydi bilim diye bir sey olmazdi. Insan "sorgulayan" bir varliktir. Tartismadan arastirmadan ancak onune konan bu dogrudur denilen bilgiyi edinirsen koyun gibi yasamaya mahkumsun.Marveloth wrote:Ve ben real hayatımızla alakalı olan hiçbir saçmalığı araştırmaya zaman ayırmam ve kafamı bu gereksiz bilgilerle doldurmam. Bu konuda ne sen nede bir başkası zaten benim kaale alabileceğim biri olamazsın.
O zaman oyuncagi elinden alinmis cocuk gibi aglayarak bu yaziyi yazacagina adam olup bunu soyleseydin. Tartisma bittikten sonra hakaretler yagdirip "ama ben bundan bahsediyordum" dediginde hic bir degeri kalmiyor.Marveloth wrote:Benim kastettiğim büyü, fantastik dünya üzerinde kullanılan ve hiçbir gerçekliği bulunmayan tamamen oyunsal ve hayal ürünü olan türüydü.
Baska bir aglayan cocuk modeli ornegi daha. Arkadasin illa senin dusundugunu mu dusunmek zorunda? Onun kendi fikirleri yok mu? Herkes sana "Pasam ne derse odur" mu diyecek? Vah yavrum vah. "Real" hayatta seni iki gunde yiyecekler.Marveloth wrote:Gaara of the Sand: Çok konuşmuşsun ama az şey söylemişsin. Real arkadaşım olmana rağmen bana karşı tavır takınmışsın. İşte benim aradığım arkadaş modeli. Birbirine her düşüncesiyle bağlı kalmayan insan modeli.
Onlarinki hakarettir senin ukalaliklarin iltifattir tabii. Demokrasi nerden cikti? Demokrasinin anlamini biliyor musun ve bunu bir forumla bagdasabilecegini mi dusunuyorsun? Bu forumdaki sistemde yoneticiler diger yoneticileri secer. Yani demokrasi gibi forumun kullanicilari kendilerini yonetecek kisileri secmiyor. Ben bunu neden yaziyorumki? Ulkenin yonetim bicimiyle bir forumu neden kiyaslar insan?Marveloth wrote:Demokrasilerde susturmak yada kilit vurmak asla çözüm olamaz. Hele hele hiçbir üstünlüğü ve özelliği olmayan bu forumda, bir o kadar farksız yönetici ve kullanıcılar arasında, yapılan bu ukalalıklar birer hakarettir.
Ulfgar cok darildim valla beni bu basligi acan coluk cocukla mi kiyasliyorsun? Inanilmaz kalbim kirildiulfgar wrote:Boşver engin, bırak 3 5 konuşsun sussun hakkaten. Abi bu sitede Raistlin (ki kendisi yorulmaz sıkılmaz 3 yıl ben haklıyım diye makale hazırlar) bile bunca zaman sayısız tartışmaya girmesine rağmen böle saçma saçma germedi ortalığı..
Son olarak
Marveloth bir onceki basliginda belki sende umut vardir demistim ama sanirim senin saygili bir ortama girmen icin once biraz buyumen gorekiyor. Karsindakilerin fikirlerine saygi gosterebildigin, kendini herkesten ustun gormedigin zaman seni tekrar bekleriz buralara. Daha once sana tam uc kere git bu forumlardan begenmiyorsan demistim. Dorduncu ve son kez: Yolun acik ola
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Darılma abi hiç olur mu öyle.. Benim demek istediğim. Senin inadın ve kendine olan aşırı güveninin insanlar tarafından kabul edilmiş olması. Herkes için farklı bir sebebi olabilir. Böyle kabul edildin. Orda demek istediğim "taklitlerinden sakının" gibi bişey aslında...
Kavgamızı bile adabı ile yaptık. Senle ben pek takışmadık ama biliyoruz nasıl biri olduğunu.
4 sene geçirdin buralarda.. Ben de 3.. ben hiç görmedim senin, bu kadar ucuzlaştırdığını olayları.
Hepimiz tartışırız üstad. Ben yönetimi sevmem yönetim de beni sevmez. Ama bi başlık kilitlendiyse mevzu bitmiş sayarım. O kadar da değil hani. Bu başlığın açılma sebebi tamamen zayıf egoyu besleme uğruna kan dökmek efendime söyliyeyim, fikri alınmadan geçirilmiş çocukluk sendromu gibi illa ki söyleyecem bana ne gibi bir ruhsal bozukluk ifadesi falan işte..
Engin, bana da bişi demiş orda.. Ortalığı kaldırmadık. Bir satır PM attık. Ama abi şimdi Marveloth PM kullanırsa kime neyi ispatlar.. Ya da ben kullanırsam, kızım sana sölüyorum gelinim sen duy mantığına nasıl hizmet ederim.. Di mi bunları düşünmek lazım
Kavgamızı bile adabı ile yaptık. Senle ben pek takışmadık ama biliyoruz nasıl biri olduğunu.
4 sene geçirdin buralarda.. Ben de 3.. ben hiç görmedim senin, bu kadar ucuzlaştırdığını olayları.
Hepimiz tartışırız üstad. Ben yönetimi sevmem yönetim de beni sevmez. Ama bi başlık kilitlendiyse mevzu bitmiş sayarım. O kadar da değil hani. Bu başlığın açılma sebebi tamamen zayıf egoyu besleme uğruna kan dökmek efendime söyliyeyim, fikri alınmadan geçirilmiş çocukluk sendromu gibi illa ki söyleyecem bana ne gibi bir ruhsal bozukluk ifadesi falan işte..
Engin, bana da bişi demiş orda.. Ortalığı kaldırmadık. Bir satır PM attık. Ama abi şimdi Marveloth PM kullanırsa kime neyi ispatlar.. Ya da ben kullanırsam, kızım sana sölüyorum gelinim sen duy mantığına nasıl hizmet ederim.. Di mi bunları düşünmek lazım
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
konunun küçük bir yerinden yakalayarak raistlinin dediği birşeyi destekleyecem. Büyü vardır gerçek hayatta ama öyle fireball atmak değil daha çok insanın kaderini etkileyen, düşünceleri değiştiren şekilde işler.
Konunun ana olayına zaten karışmıyorum. beni ilgilendiren yeri buraydı.
Konunun ana olayına zaten karışmıyorum. beni ilgilendiren yeri buraydı.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Uzgunum, ben bazi kisilere karsi sert cevaplar veriyorum. "En buyuk benim digerleri hikaye" diye yasayan dayilara tahammul edemiyorum. OZELLIKLE internet delikanlilari kadar kendini komik duruma dusuren kisilere saygiyla konustugun zaman kendilerini onemli saniyorlar. Boyle adamlar ilgi cekmeyi severler neden Marveloth bu basligi acti? Herkesin ona "Ah pasam senin yazini okuduk cok uzulduk, saygili konusalim, bir daha yapma lutfen" yazacagini biliyor. Iki gun sonra yine aynisini yapacak, neden? Cunku huylu huyundan vazgecmez.
Diyoruz ki guzel bir site kuralim herkes birbirine insan gibi davransin, su adamin yazdiklarina bak. Bu bir degil iki degil kacinci hakaret. Onu da gectim adam herkese hakaret ediyor yani kendi elestirdigi "SEY" aslinda ta kendisi. Gulum, canimla bu tur adamlardan bu siteyi temizleyemezsiniz ne yazikki. Ben MSN'de konustugum herkese dedim bak ayni seyi bir daha yapacak gorursunuz diye. Ben de tartismayi seven bir insanim ama karsindakinin fikirlerine degil de kisiligine saldirdigin zaman olay hakarete girer, tartisma degildir artik onun adi, mahalle kavgasidir.
Sayin yoneticiler, bu tur adamlara prim vermeyin. Emin olun bu adamlardan +1 daha olmasi bu siteyi daha guzel yapmiyor. Ben daha once bu sitede iki sene alt adminlik yaptim ve ayni kafa yapisina sahip baya kisi de banlamisimdir yani deneyimden soyluyorum.
Diyoruz ki guzel bir site kuralim herkes birbirine insan gibi davransin, su adamin yazdiklarina bak. Bu bir degil iki degil kacinci hakaret. Onu da gectim adam herkese hakaret ediyor yani kendi elestirdigi "SEY" aslinda ta kendisi. Gulum, canimla bu tur adamlardan bu siteyi temizleyemezsiniz ne yazikki. Ben MSN'de konustugum herkese dedim bak ayni seyi bir daha yapacak gorursunuz diye. Ben de tartismayi seven bir insanim ama karsindakinin fikirlerine degil de kisiligine saldirdigin zaman olay hakarete girer, tartisma degildir artik onun adi, mahalle kavgasidir.
Sayin yoneticiler, bu tur adamlara prim vermeyin. Emin olun bu adamlardan +1 daha olmasi bu siteyi daha guzel yapmiyor. Ben daha once bu sitede iki sene alt adminlik yaptim ve ayni kafa yapisina sahip baya kisi de banlamisimdir yani deneyimden soyluyorum.
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
Anlama bozuklugu ceken insanlar. Bana kit demissiniz ama goruyorum kibu yetiye sahip sahip olamayan sizsiniy. Ben gaara of the sand i sovmedim, ovdum. onu takdir ettim ve esas arkadas budur dedim. yazdiklarimi adam gibi okuyun.
Suan musait degilim. Size layik bir cevap yazamiyorum. Ama en kisa surede hakedilenler yerine ulasacaktir.
dipnot: laptopdan anca bu kadar imlaya dikka edebildim. Siz bunu da kullanip beni soversiniz. hah. nolur beni sevin bakin cok uzuluyorum.
Suan musait degilim. Size layik bir cevap yazamiyorum. Ama en kisa surede hakedilenler yerine ulasacaktir.
dipnot: laptopdan anca bu kadar imlaya dikka edebildim. Siz bunu da kullanip beni soversiniz. hah. nolur beni sevin bakin cok uzuluyorum.
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
Duy dinle Marveloth bak neler denmiş niye denmiş..
İnsan bastığı toprağı hor görmemeli:
Kim bilir hangi güzeldir, hangi sevgili.
Duvara koyduğun kerpiç yok mu, kerpiç?
Ya bir Sah kafasıdır, ya bir vezir eli!
İçin temiz olmadıksan sonra
Hacı hoca olmuşsun, kaç para!
Hırka, tespih, post, seccade güzel;
Ama Tanrı kanar mı bunlara?
Bilgenin yüreğinde her dilek,
Anka kuşu gibi gizli gerek.
Damla nasıl inci olur denizde:
Sedefler içinde gizlenerek.
Var mı dünyada günah işlemeyen söyle:
Yaşanır mı hiç günah işlemeden söyle;
Bana kötü deyip kötülük edeceksen,
Ey Marv. , ne farkın kalır benden, söyle.
(Bu dizeler Tasavvuf şairi Ã?mer Hayyam'a ait olmakla birlikte üzerlerinde ufak değişiklikler yapılmıştır. Her hakkı satılıktır.)
İnsan bastığı toprağı hor görmemeli:
Kim bilir hangi güzeldir, hangi sevgili.
Duvara koyduğun kerpiç yok mu, kerpiç?
Ya bir Sah kafasıdır, ya bir vezir eli!
İçin temiz olmadıksan sonra
Hacı hoca olmuşsun, kaç para!
Hırka, tespih, post, seccade güzel;
Ama Tanrı kanar mı bunlara?
Bilgenin yüreğinde her dilek,
Anka kuşu gibi gizli gerek.
Damla nasıl inci olur denizde:
Sedefler içinde gizlenerek.
Var mı dünyada günah işlemeyen söyle:
Yaşanır mı hiç günah işlemeden söyle;
Bana kötü deyip kötülük edeceksen,
Ey Marv. , ne farkın kalır benden, söyle.
(Bu dizeler Tasavvuf şairi Ã?mer Hayyam'a ait olmakla birlikte üzerlerinde ufak değişiklikler yapılmıştır. Her hakkı satılıktır.)
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Arkadaşlar anlıyorum sinirinizde haklısınız fakat ne yapsın marmelat arkadaşımız gelişimini tamamlayamamış, 6 yaşını geçeli çok olmuş kafası almıyor kafası , uzaklara dalıp dalıp gidiyor, mazur görün o yüzden 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ben siteyi ana sayfada son eklenenlerden takip ediyorum.
Sık girip çıkıyorum, o yüzden sorun olmuyor.
Bu başlığın zırt pırt geçmesinden bıktım, geçen polemik yüzünden siteden soğuyorum.
Yetmedi mi artık? Bu başlığın amacı ne?
Sık girip çıkıyorum, o yüzden sorun olmuyor.
Bu başlığın zırt pırt geçmesinden bıktım, geçen polemik yüzünden siteden soğuyorum.
Yetmedi mi artık? Bu başlığın amacı ne?
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Gerekli uyarılar zamanında fazlasıyla yapılmıştır kullanıcımıza ve hala da yapılmaktadır. Başlığı açık tutmamızın nedeni belki uyarılarımızı bu sefer dikkate alır da başlığı toparlayıcı bir mesaj atar diye umutla beklememizdir. Ha eğer bunu yapmaz ve aşağılayıcı tutumlarına devam edeceğini gösterirse bize, evet yakın zamanda banlanacaktır. Bu kendisinin göstereceği tutuma bağlıdır. Kimse durup dururken, aa sen çok konuştun diye banlanmaz. Hiçbir şekilde kışkırtma söz konusu olmaz, olamaz. Eğer bunu yapsaydık emin ol sen çoktan banlanırdın Aransayes.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...