selam arkdaşlar adım talha balıkesire geldim ve uzun bir süre burada kalıcam. Ve burada ilgili arkdaşlar varsa Ad&d 2. edition bi oyun açmayı düşünüyorum seneryom hazır ama burada frp ile ilgilenen bir tanıdığım olmadığı için playerım yok 2 ila 4 kişi arası playerıa ihtyacım war oyuncuların seviyesi önemli değil bilmeyen ama istekli playerlarada yardımcı olabilirim.(hatta belki izmir bursa gibi yakın şehirlerede gidip gelebilirim neden olmasın) Umarım burada gerekli lkişiler bulabilirim çünkü bende frp ye gönül verenlerdenim. Detaylı bilgi isteyenler veya ben varım diyenler warsa bana mail adresimden yada cep telefonumdan ulaşabilirler. En kısa zamanda haberlerinizi bekliyorum. Not: bana cep telefonumdan ulaşırsanız çok daha çabuk bağlantı kurabiliriz.
mail: talhae@hotmail.com talhae@mynet.com
tel: 0 505 835 04 20
balıkesir'de oyun açmayı düşünüyorum ilg
- C_Deschain
- Kullanıcı

hocam eğer sizin orada imkanlarınız uygunsa neden olmasın ben gelirim bandırmaya nede olsa dediğin gibi 1 saatlik bi yol iyisi mi bu konuyu msn den ve ya tel yolu ile görüşelim siz kaç kişisiniz ve ne tür bişeyler isitiyosunuz bunun gibi binumum şeyleri öğreneyim sizden en kısa zamanda görüşmek üzre..