İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Yener wrote:
Narq wrote:
Yauu Sylvius...erken bunama mı başladı sende :)

şimdi otobüsle giderken karşında Serdar vardı , onun yanındaki ben yani Fatih..Senin yanında Yener vardı,Yenerin yanında ise Atakan yani Galanodel vardı..
:)
Pek sevgili Fatih kardeşim sende başlamış olabilirmi erken bunama :D , otobüste Mustafanın yanında oturan ben değildim Serdar 'dı. Serdar' ın hemen sağında ise Ati oturuyordu. Biz senle Mustafa, Serdar, Ati üçlüsünün hemen karşısında oturuyorduk, hatırlarsan seninle yanyana konuşmuştuk yol boyunca :D .
Yediniz tabi o kadar dumanı... hiç şaşırmıyorum.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Aaaa gerçekten şimdi düşünündüm de haklısın Yener.Ciddi olarak bendeki bir bunama....Sylvius'dan sözümü geri aldım ...
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Arkadaşlar resimleri hala bana göndermediniz. Sonra da yayınlamıyorsun yeminer diye laf atarsınız. Hani resimler hı ? Hani hani ? :evil:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

evett resimleri istioozz :schemes:
Image
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Yani az bişi daha bekleyemediniz dimi mi.. :) neyse sağlık olsun.. eminim çok güzel bi buluşma olmuştur her zaman olduğu gibi..
askerlik görevim bitti arkadaşlar. frp konusunda biraz paslandığımı düşünüyorum.. işin ilginç yanı eski ilgimi de kaybetmişim sanırım. bakalım zaman ne gösterecek.. neyse siteye döndüğümü belirtmek isterim, herkese yeniden selamlar..
Only God can Judge me!
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Hoş gelmişsin askerim Arogornum heheheheh valla sana ulaşamadık o yüzden biraz erken oldu buluşma neyse senin içinde yaza merhaba buluşması yaparız artık :D Bu arada benim bilgisayar dört gözle senin yolunu bekledi söylemesi benden :schemes:
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Eveeet, resimler bu gece itibari ile galeride yerini almıştır.

Buluşmalar/conventionlar kısmında İstanbul 2007 albümünde bulunmaktadır bana gönderilen resimler. Bana yollayan, resim çekilen ve çeken tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.

Yorumlarınızı beklerim galeriye buyrun :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Post Reply