İçimizdeki ''Gücü'' açığa çıkartal
-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
İçimizdeki ''Gücü'' açığa çıkartal
Hepimizin hayalini kurduğu bazı güçler vardır... Kimimiz birşeyler yaratmak, kimimz yaratılmış olanı kontrol etmek, kimimiz ise yoketmek.
Hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bu hayallerimize bir oyunda hayat verelim. Tek sınırınız kendi hayal gücünüz olsun. Bakalım iş bu hayali canlandırmaya gelince nekadar başarılı olabiliyoruz...
Cafcaflı açıklamamdan sonra gelelim her nekadar istemesek de bizi sınırlayan kurallara. Yaratmak istediiniz karakterler ve kullandığı güçleri siz belirleyeceksiniz, bu güçleri seviyelendirip kullanılır hale getirmeyi ise ben yapıcam. Oyunun nerede geçiceği seçilen karakterlere bağlı olucak. Okuduğumuz yada izlediğimiz neredeyse her karakter güçlerine yavaş yavaş kavuşmuştur, bazıları bir anda doruklara ulaşsa bile güçleri lanetlenmiş, bazıları ise onur, şeref, şevkat, merhamet gibi duygularla güçlerini çıkarları için kullanamamıştır. Bizi de aynen bu kurallar sınırlayacaktır.
Oyunuma katılmak isteyen 6 arkadaşa hayallerindeki güçleri vadediyorum. Ama ufak tefek sınırlamalarla.
Bu zamana muhtaç bir proje. Yani yakın gelecekte başlayamayabilir. Ve oyuna katılmak isteyen arkadaşları seçtikleri güçlerin benim mantığıma uyması ve diğer arkadaşların karakterleriyle paralellik göstermesi şartıyla kabul edebileceğim.
Unutmayın!... Bizi hayata bağlayan, hayallerimizdir.
Hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bu hayallerimize bir oyunda hayat verelim. Tek sınırınız kendi hayal gücünüz olsun. Bakalım iş bu hayali canlandırmaya gelince nekadar başarılı olabiliyoruz...
Cafcaflı açıklamamdan sonra gelelim her nekadar istemesek de bizi sınırlayan kurallara. Yaratmak istediiniz karakterler ve kullandığı güçleri siz belirleyeceksiniz, bu güçleri seviyelendirip kullanılır hale getirmeyi ise ben yapıcam. Oyunun nerede geçiceği seçilen karakterlere bağlı olucak. Okuduğumuz yada izlediğimiz neredeyse her karakter güçlerine yavaş yavaş kavuşmuştur, bazıları bir anda doruklara ulaşsa bile güçleri lanetlenmiş, bazıları ise onur, şeref, şevkat, merhamet gibi duygularla güçlerini çıkarları için kullanamamıştır. Bizi de aynen bu kurallar sınırlayacaktır.
Oyunuma katılmak isteyen 6 arkadaşa hayallerindeki güçleri vadediyorum. Ama ufak tefek sınırlamalarla.
Bu zamana muhtaç bir proje. Yani yakın gelecekte başlayamayabilir. Ve oyuna katılmak isteyen arkadaşları seçtikleri güçlerin benim mantığıma uyması ve diğer arkadaşların karakterleriyle paralellik göstermesi şartıyla kabul edebileceğim.
Unutmayın!... Bizi hayata bağlayan, hayallerimizdir.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
Yaratılacaklar için msnde oyuncularla birebir konuşuyorum. Forum aracılığı ile aylar sürer. Oyun zaten Gerçek hayatta oynanıcak.
raistlinmajere@hotmail.com.tr
msn adresim
raistlinmajere@hotmail.com.tr
msn adresim
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
Oyun istanbul sınırları içerisinde büyük ihtimalle avrupa yakasında oynanır.
''Gaara of the Sand'' zaten ben bu topic i açmadan da katılmak istiyodu. Zaten seçtiği güçler de hoşuma gitti. En kısa zamanda karakterini yaratıp işlevsel hale getirmeye çalışıcaz.
şuanda 2 oyuncuya sahibim. 4 arkadaşa daha ihtiyacım var.
''Gaara of the Sand'' zaten ben bu topic i açmadan da katılmak istiyodu. Zaten seçtiği güçler de hoşuma gitti. En kısa zamanda karakterini yaratıp işlevsel hale getirmeye çalışıcaz.
şuanda 2 oyuncuya sahibim. 4 arkadaşa daha ihtiyacım var.
-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
Oyunculardan 4 ü belirlendi.
2 Kişi daha arıyorum.
Karakterlerinize bahşedilen güçleri ''gift'' olarak adlandırıyorum.
Bu gift'ler kesinlikle sonradan kazanılmış güçler değildir. Oyuncuların Level'ları 0 dır.
Ne bir büyücü nede bir savaşçısınız. Sizler özelsiniz.
Oyun D&D3.5 kurallarına göre hazırlanmasına rağmen zarlar ve kurallar tamamen hayal gücümüzle sınırlıdır. Minimum düzeyde zar, maximum düzeyde hayal gücü kullanacağımız bir oyun olucak.
Gift'leri açıklamak istemediğimden çok ufak bir ipucu veriyorum.
2 karakter soyut, 2 karkater somut güçler seçtiler.
Umarım memnun kalıcaklar :schemes:
Oyun, 1 mayıstan sonra olucak ve olaylı geçmesi muhtemel günler dolayısıyla da kendi evimde düzenlenicek.
şimdilik bukadar.
Unutmayın. Tek sınırınız kendi hayal gücünüz...
2 Kişi daha arıyorum.
Karakterlerinize bahşedilen güçleri ''gift'' olarak adlandırıyorum.
Bu gift'ler kesinlikle sonradan kazanılmış güçler değildir. Oyuncuların Level'ları 0 dır.
Ne bir büyücü nede bir savaşçısınız. Sizler özelsiniz.
Oyun D&D3.5 kurallarına göre hazırlanmasına rağmen zarlar ve kurallar tamamen hayal gücümüzle sınırlıdır. Minimum düzeyde zar, maximum düzeyde hayal gücü kullanacağımız bir oyun olucak.
Gift'leri açıklamak istemediğimden çok ufak bir ipucu veriyorum.
2 karakter soyut, 2 karkater somut güçler seçtiler.
Umarım memnun kalıcaklar :schemes:
Oyun, 1 mayıstan sonra olucak ve olaylı geçmesi muhtemel günler dolayısıyla da kendi evimde düzenlenicek.
şimdilik bukadar.
Unutmayın. Tek sınırınız kendi hayal gücünüz...