İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Oldukça tehlikeli bir buluşma oldu... Kısaca ana başlıkları vermek gerekirse...
- Yanmaktan kurtulduk. (Lord Necros nargileyi devirdi, Esen NarQ'ın montu ile közleri yelledi... Gerçi bir köz hala kayıp
)
- Ciğer kanserine karşı savaş verdik... (Resimle belgelendi, koyarlarsa dumanı herkes görebilir.)
- Pick pocket yapan sodalar tarafından soyulduk. (Bir soda 2 milyonmuş. Bakkalda 35 kuruş... )
- Filozof garson beyinlerimizi "reset"lemeye kalkıştı, abuk sorular sordu... ama yanlış adama.
Soruları aynen paketleyip kendisine iade ettik.Ã?ikolatasını kaptık. Esen de bizden kaptı... :embarrass:
- Dışarıda kavga çıktı... Camdan sarktık seyrettik, taraf tuttuk. Döven tarafı Monk'a benzettik, kafalarına zar atacaktık, vaz geçtik.
- Tarasq nedir, ne yer, ne içer, nerede uyur, ne zaman kalkar, nasıl dövülür soruları mengene gibi kasıp geren parçalayan cevaplar buldular kendilerine...
- Büyücü ve Monk kapıştırıldı. Tartışma fezaya kadar uzadı. Büyücünün one-on one da kapalı yerde head on monk ile kapışma nedeni pek sorgulanmadı.
- Gerçek Türk'lerin sarı saçlı mavi gözlü olduğuna karar verildi...
:embarrass: 
- Yanmaktan kurtulduk. (Lord Necros nargileyi devirdi, Esen NarQ'ın montu ile közleri yelledi... Gerçi bir köz hala kayıp
- Ciğer kanserine karşı savaş verdik... (Resimle belgelendi, koyarlarsa dumanı herkes görebilir.)
- Pick pocket yapan sodalar tarafından soyulduk. (Bir soda 2 milyonmuş. Bakkalda 35 kuruş... )
- Filozof garson beyinlerimizi "reset"lemeye kalkıştı, abuk sorular sordu... ama yanlış adama.
- Dışarıda kavga çıktı... Camdan sarktık seyrettik, taraf tuttuk. Döven tarafı Monk'a benzettik, kafalarına zar atacaktık, vaz geçtik.
- Tarasq nedir, ne yer, ne içer, nerede uyur, ne zaman kalkar, nasıl dövülür soruları mengene gibi kasıp geren parçalayan cevaplar buldular kendilerine...
- Büyücü ve Monk kapıştırıldı. Tartışma fezaya kadar uzadı. Büyücünün one-on one da kapalı yerde head on monk ile kapışma nedeni pek sorgulanmadı.
- Gerçek Türk'lerin sarı saçlı mavi gözlü olduğuna karar verildi...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Ya o wizard olarak bu duruma açıklık getirmek istiyorum arkadaşlar
1. o mevzu tamamen Monkun densizliginden oldu sen her gördügüne dalıyosunkardeşim nerde disiplin yav sonra utanmadan birde assasin tuttun .oda yemedi gelmedi peşimden
işin şakası bir yana power playde en güçlünün kim oldugu tartışması çıktı bu tartışma kuantum fizigi ile klasik fizigin birbiriyle bir abla erkek kardeş ilişkisinde oldukları ve (sonucunu çıkarsamda hala idallıyım bir hata var o işte neyse cahillikten kaynaklanıyo olabilir) Hulk mı süpermanmı döver tartışmalarından 25 dakika önce oldu. hız eşittir gidilen mesafe bölü zamansa niye ışık hızında zamandan bahsedemiyoruz lafıyla bu güzde dövüşü böldügüm ve ortamdan kaçtıgım için gururluyum.Hulk ezer! Anladınız siz onu 
1. o mevzu tamamen Monkun densizliginden oldu sen her gördügüne dalıyosunkardeşim nerde disiplin yav sonra utanmadan birde assasin tuttun .oda yemedi gelmedi peşimden
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Gerçekten çok eğlenceli bir buluşma oldu. Buluşma mekanı seçimi konusunda Eseni gerçekten tebrik ediyorum. Madem o kadar güzel yerler biliyodun, neden bizi daha önce götürmedin len ! Tophaneci yaptın bizi
Bundan sora resmi mekanımız ora 
Gerçekten çok hoş tartışmalar oldu. Fizik, kimya, matematik, metafizik... her konudan dem vurduk. Ama ben monkun dövmesi gerektiği konusunda hala kararlıyım, kesin bişeleri atladık diycem de o undead de atlanacak gibi değildi hani
Sora bahçeşehir üni deki mekan da hoşmuş, hazır gelmişiz muhabbetsiz ayrılmayalım diyipde yaptığımız Ejderha Mızrağı muhabbeti de çok faydalı oldu, herkese teşekkürler.
En yakın zamanda bir daha buluşmak dileği ile, gelebilen ve gelemeyen ama gelmek isteyen herkese çok teşekkür ederim.
Resimler bana gelsin, yayınlayacağım siteden
Gerçekten çok hoş tartışmalar oldu. Fizik, kimya, matematik, metafizik... her konudan dem vurduk. Ama ben monkun dövmesi gerektiği konusunda hala kararlıyım, kesin bişeleri atladık diycem de o undead de atlanacak gibi değildi hani
Sora bahçeşehir üni deki mekan da hoşmuş, hazır gelmişiz muhabbetsiz ayrılmayalım diyipde yaptığımız Ejderha Mızrağı muhabbeti de çok faydalı oldu, herkese teşekkürler.
En yakın zamanda bir daha buluşmak dileği ile, gelebilen ve gelemeyen ama gelmek isteyen herkese çok teşekkür ederim.
Resimler bana gelsin, yayınlayacağım siteden
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Güzel bir buluşma oldu güldük, eğlendik hasret giderdik. Keyifli bir gün oldu. Bahçeşihir üni. ortamıda gerçekten çok iyiydi. Oyunlar için muhtemelen uğrayacağız oraya. İçeri girmemizi sağladığı için Mustafaya teşekkürlerimi sunuyorum, yaptıkları çalışmaları desteklediğimi bir kere daha buradan belirtiyorum.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Esen'e teşekkür etmiştim zaten ama Musti'ye ayrıca teşekkür etmeyi unutmum, onu da ekleyeyim, saolasın 
Birde arkadaşlar hala resimler bana gönderilmedi. Yani sonra yeminer yayınlamıyo diye laf ediyosunuz
Hani nerde resimler yılmax, phoenix ? ( ahanda fırsat buldum, laf eder dururum
)
Birde arkadaşlar hala resimler bana gönderilmedi. Yani sonra yeminer yayınlamıyo diye laf ediyosunuz
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Ben teşekkür ederim. Bence,
En homojen frpworld bulusmasıydı. salonun ortasına yayılıp genis genis oturduk valla. Esen'i tebrik ve takdir ediyorum. Giderkende sanki biraz hesap taktık gibi geldi adamlara ama neyse.
Hemen herkesle iki kelam edebildim kendi sahsıma. Matrix izleyip soru soran amcanın 2. çikolatayı vermemek icin camura yatması da ayrı bir konu.
Duyu gücümde bariz bir artıs oldu, 2 tarafı birden dinleyebiliyordum bir ara:D
Nargile fena degildi fiyatlar da abartı degildi bence.
Bizim mekandaki DL felsefesi de oldukca yapıcı oldu kanımca ancak asıl gelmek istediigim nokta su ki;
O buyucunun dandik iskeletinin +495 attack bonusu , armor class ı, ve dexterity bonusu varken esitlik soz konusu degildi monkun da bazı artılarının olması gerekiyordu bence. Ama iyi bir buyucu o iskelete ihtiyac duymadan da her turlu class ı prestij class ı ya da tanrı yı ezer zaten

Hulk'un ezemedigini, supermenin ısık hızının 10 km/sn altından bir hızla Hulk'u yorungeye goturup gunese yollamak suretiyle 2.1 saniyelik rekor bir hızla yok edebilecegini kanıtlayıp kabul ettigimizi zannediyordum
ki oda yetmezse bir karadelige dogru yollayarak vuracak sekecek ya da sinirlenecek birsey bulamayan aptal et ve gamma yıgınının kolayca etkisiz kılınacagını ben ve bircok arkadas defalarca soylemek suretiyle sana kabul ettirdik gibi gelmisti. :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
En homojen frpworld bulusmasıydı. salonun ortasına yayılıp genis genis oturduk valla. Esen'i tebrik ve takdir ediyorum. Giderkende sanki biraz hesap taktık gibi geldi adamlara ama neyse.
Hemen herkesle iki kelam edebildim kendi sahsıma. Matrix izleyip soru soran amcanın 2. çikolatayı vermemek icin camura yatması da ayrı bir konu.
Duyu gücümde bariz bir artıs oldu, 2 tarafı birden dinleyebiliyordum bir ara:D
Nargile fena degildi fiyatlar da abartı degildi bence.
Bizim mekandaki DL felsefesi de oldukca yapıcı oldu kanımca ancak asıl gelmek istediigim nokta su ki;
O buyucunun dandik iskeletinin +495 attack bonusu , armor class ı, ve dexterity bonusu varken esitlik soz konusu degildi monkun da bazı artılarının olması gerekiyordu bence. Ama iyi bir buyucu o iskelete ihtiyac duymadan da her turlu class ı prestij class ı ya da tanrı yı ezer zaten
Hulk'un ezemedigini, supermenin ısık hızının 10 km/sn altından bir hızla Hulk'u yorungeye goturup gunese yollamak suretiyle 2.1 saniyelik rekor bir hızla yok edebilecegini kanıtlayıp kabul ettigimizi zannediyordum
Hulk vs Superman' mi karşılaştırdınız siz? Hulk nedir ki abicim? Superman zamanı falan durduruyor yaw...
Ã?rümcek adam bile alır Hulk'ı... (Tam çanak laf bu işte...)
Ã?rümcek adam bile alır Hulk'ı... (Tam çanak laf bu işte...)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben de çok memnun kaldım. Eskişehir'den gelmeme fazlasıyla değdi. Bazılarıyla pek sohbet edemesem de yeni insanlarla tanışmak, hep birlikte bir şeyler yapmak çok güzeldi. Her ne kadar beni yorsa da yürüyüşler bile çok keyifliydi. Herkese çok teşekkür ederim.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein