Gedik savaşları efsanesi

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

bu seri bambaska bi seridir, cok severim, E_A_M oku, SIKILCAGINI hic sanmiorum, birinci kitap daha dedigin gibi bisi diil, bu sadece baslangic hihihi, daha birinci kitapdaysan cok okucagan var daha ya, ilerledicke daha fazla guzellesio bence :)
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

Valla ilk 4 kitabı bir solukta okudum çok güzeldi. Ben hırsız karakterlerini pek severim ama kitabı böyle sürükleyici yapan PUG dı. Sonra olya giren uzunel jimmy bile (ki yetenekli kurnaz bir hırsızdır) o PUG kadar sürüklemiyordu.

Sonra Kiralık katiller, İhanet ve Tanrıların Gözyaşını okudum. Ama artık sıkıldım babası kahraman oğlu kahraman yedi sülalesi kahraman vallahi artık pek çekmiyor. Ben en son baktığımda Asilkan Prens mi öyle bişey vardı onun arka kapağı okudum direk soğudun. Aruthanın oğulları devralmış bayrağı ve gene Midkamia Ã?oooooooooook büyük bir tehlike içinde (nedense pek şaşırmadım). Bu midkamia ya hep mi karanlık çöker adamlar iki sene rahat oturamadı be.

Neyse sonuçta ilk 4 kitaba diyecek yok kesinlikle okunmalı. Gerisi bence okunmasada olur. Yılansavaşları kitablarına hiç bakmadım ama arkasını okuyunca bana baya tanıdık geldi onada elimi sürmüyorum. Belkide iyidir ama ben yanaşmıyorum.
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
Post Reply