OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Emre gelmiş sen uğrarmıydın buralara yenerinde dediği gibi psişikler mevcut dünyada ve oynatmaya hazır bekliyorlar gel bakarız icabına ;)
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Güzelmiş o zaman :clap:
Yener bak "Exalted" sistemi üzerinden oynanan "Scion" diye bir seri çıkarıyor White Wolf, takip et derim sen seversin öyle şeyleri.

Üç parça halinde gelecek Scion:Hero , Scion:Demi-God , Scion:God diye. Exalted'ı çözdüysen bu da kolay gelir. Exalted'ın günümüzde geçen versiyonu sanırsam.

Bu arada olay böyle çiğ köfteli ve Atakanlı dönüyorsa ayva göbekten yemeye gelem ben de bir gün ya :evil:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Aynı mesajı beş kez göndermiş, valla ben bir şey yapmadım.

Tuğrul olunca çekiliyor abi d20 yoksa bayıyor(kimse alınganlık yapmasın, özellikle sen Sir Bülent), bi'de sizin dünya da magic de yokmuş zaten baksana. =)

İzlemeye, sizi görmeye gelirim.
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Gel biraderim başımızın üstünde yerin var :) . Exalted' a bir süreliğine ara verdik. Daha sonra onada devam ederiz sanırım. Magic var var merak etme millete bol keseden magical item dağıtıyorum :D . Siz zamanında Faerunda oynamıştınız ama elinize doğru düzgün magical item geçmemişti şimdi ise 5. lvl ken dfunk' ın ninjatosu +2 keen wakizaşi ile dolaşıyor ortalarda :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Level 5 olsunlar Tuğrul'la geliriz John ve Leona isimli karakterlerimizle, Görkem'in oyundaki karakterlermiydi onlar neydi? Tuğrul'un ismi neydi, Fiona mı ne öyle bir şeydi, ben de silverfirecıydım, o oyun ne güzeldi ya, ula yoksa o oyun değil miydi, hatırlayamadım:D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Tuğrul izine geldiğinde bir oyunluğuna bizim oyuna konuk oyuncu olarak katılmıştı :D . Askerden geldiği zaman karakteri hazır zaten ona yine gnome bard vermeyi düşünüyoruz :D .
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Haah tamam oyuna gelmemek için bir neden daha. Olm manyak mısınız be, hatırlamıyor musunuz adamın gnome bardla ne yaptığını, Fatih'i az kalsın ayılara kaptırıyorduk :evil:

Neyse iyi oyunlar size, ben arada gelir izlerim.

Bu arada buralarda bi'Nosferatu vardı, ona ne oldu?
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

İstediğin zaman gelebilirsin kapımız sana herzaman açık.

Nosferatu sizlere ömür emreciğim gömdük kendisini :D :schemes: .
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ã?nümüzdeki hafta oyunumuzu Ankara gezimiz dolayısı ile oynayamayacağız. Daha sonraki hafta tam gaz devam ederiz. Fakat oraya hep beraber gidersek orada oynama ihtimalimizde oldukça yüksek.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Pek sevgili dostlarım Ankara Metucon olayının bizim için yatması ile, malum bu hafta İstanbuldayız. Ati' nin ve Bogus 'un bu hafta aramızda olamaması durumundan dolayı oyun oynamayacağız. Fakat yinede bir araya gelelim bir şeyler yaparız Con. için senaryolarımızı oluştururuz fikir alışverişi yaparız; Narq ve dfunk arkadaşlarım bu amaç için bu hafta sonu pazar günü sizi benim eve davet ediyorum, John müsayit olursan sende gel mutlaka :wink: .
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bu pazar ben yokum düğün var oynamaya gideceğim :D
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Nedense ben bu düğün lafına hiç şaşırmadım. Sir Bülent sizin aile hala düğün sezonunu kapatmadı mı? :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Nisan-eylül arası düğün sezonu oyna oyna bitmiyor :clap: :clap:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

dfunk wrote:Bu pazar ben yokum düğün var oynamaya gideceğim :D
Yinemi :-o .

Yok abi Serbülentler' de düğün sezonu daha yeni başlıyor :D .
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bu kadar çoksa toplanıp bir günde hepsini çıkarsınlar aradan abicim... Yazık bu ülkenin parasına emeğine kaynaklarına... Küresel ısınması var tükenen nesiller var...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Post Reply