ewet eski sevdigime ne derdiim hmmm "konusacak bisey yok!" derim gibi gibi sanki ne biliiim yaw bisey demem ben ciddi olmam gerekirse "mutluluklarımı hep yarım bıraktın" derdim heralde yani ne fena baslıkmıs bu yaw :king:
''Anlamak zordu hakketen seni.önce seni üzdüm çok,biliyorum, ama anladığımda çok geçti.
Ve yine attık içimize ikimiz de.şimdi gidiyosun, giderken de arkadaş ayağına yatıyorsun, ama olsun ben seni yine de seviyorum, hatırlıycam da...''
Ailesiyle 2 ay önce İngiltere`ye gitti o kişi, ve yine de söylemedim onu sevdiğimi.Benim eşşekliğim, her zamanki.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
Gaara of the Sand wrote:yoo 2 tarafındada bulundum.ve kendimde dedigim gibi zamanında odundum.2 taraftanda bakınca aslında matah birşey olmadıgını çok kötü bişey oldugu gözüküyo. bu dediklerin sebep degil mazeret olur anca.
Bakış açısı. Etik denen şey değişkendir nede olsa. Yapılan şeyi kötü yada suç olarak görüyorsanız mazeret olarak kabul edilmesi doğaldır tabii ki.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
darkelven wrote:''Anlamak zordu hakketen seni.önce seni üzdüm çok,biliyorum, ama anladığımda çok geçti.
Ve yine attık içimize ikimiz de.şimdi gidiyosun, giderken de arkadaş ayağına yatıyorsun, ama olsun ben seni yine de seviyorum, hatırlıycam da...''
Ailesiyle 2 ay önce İngiltere`ye gitti o kişi, ve yine de söylemedim onu sevdiğimi.Benim eşşekliğim, her zamanki.
Tam sana uyan bir söz biliyom söylemeden edemicem.sevdiğim sözlerdendir:
Güle başka isim versem, değişik kokar mı?
Alıntıdır...
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.