OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
Bak bu güzel bir fikir...Hele Yenerden çıkması olaya bambaşka bir dat veriyor.Kralınız gelsin ..tek elle ''Z'' çizerim göğsünüze
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Al işte...Yener wrote:En iyisi siz Zilyanne' ı öldürün, tekrar dirittirin, böylece hem bütün olarak dönmüş olur elide sağlam olarak![]()
.
Kapitalist DM! Adama pazarlama okutursan varacağı sonuç da bu olur. Tüketim toplumu... Bozuldu mu? At gitsin yenisini al...
Merak etme Zilyanne... Kolunu tamir edeceğiz.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Sen etrafı biliyorsun Aragis,kaportacı çoktur oralarda. 
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
şimdiden ayarladım siz merak etmeyin bizimkileri 22 nisan moto GP 'ye göndericem
. Tabi gitmeden önce anneme bir takım şeyler hazırlatıcam liste şimdiden hazır
, bende size söz verdiğim çiğ köfteyi yapıcam bol bol kıvırcık ve lavaşta olacak, şimdiden ağzınız sulansın dedim :schemes: .
Not : Ã?iğköfteyi baya acı yaparım, şimdiden uyarayım
.
Not : Ã?iğköfteyi baya acı yaparım, şimdiden uyarayım
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
aaaa ! hakkaten doğru bogus metucon vardı değilmi o hafta
. Ok o zaman hep beraber gidelim ne dersiniz yer konusunda da hiç dert etmeyin öğrendiğim kadarıyla üniversite yer ayarlıyormuş zaten dışarıdan gelenlere. Bunu mutlaka bu hafta sonu konuşalım.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bir kere kalacak yer konusunda benim elim kolum bağlı, ben de misafirim. Bu biiiir...
İkincisi anneden yardım almak yok... Herkes bileğinin döndüğü şeyi yapacak. İşin içine anneleri karıştırırsanız maazallah benimkinin kulağına giderse 90 tabak yemek yığar önümüze... Bu tür konularda acaip hırslanır...
Bak mesela benim bileğim pizaya döndü piza yedik...
Üçüncüsü Ankara'da metücon dışında asıl geceleri barlarda eğlenmeyi düşünüyorum, metücon iki hatta üçüncü planda, şöyle bir uğrama ihtimalim de yok değil. Ama akşamları acaip eğleniriz.
Bu arada sanırım Cuma günü gideceğim, zamanı tam belli değil, bunu da belirtmeden geçmeyeyim dedim.
İkincisi anneden yardım almak yok... Herkes bileğinin döndüğü şeyi yapacak. İşin içine anneleri karıştırırsanız maazallah benimkinin kulağına giderse 90 tabak yemek yığar önümüze... Bu tür konularda acaip hırslanır...
Bak mesela benim bileğim pizaya döndü piza yedik...
Üçüncüsü Ankara'da metücon dışında asıl geceleri barlarda eğlenmeyi düşünüyorum, metücon iki hatta üçüncü planda, şöyle bir uğrama ihtimalim de yok değil. Ama akşamları acaip eğleniriz.
Bu arada sanırım Cuma günü gideceğim, zamanı tam belli değil, bunu da belirtmeden geçmeyeyim dedim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>