İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Ya burger yada yine hemen onun biraz aşşağısında meydana çok yakın bir yer olan simitçi :D . İnsanların düşecek gibi oturduğu ve ezilme tehlikelerinin yaşandığı sığışamadığımız için gündüz gözü arsene gidip 4-5 kişi olarak içmeye karar vermemize sebep olan yer :D .

Yine yağışlı bir günde FRPworld buluşması olmuştu daha önceden bu problem değil sadece herkes hazırlıklı gelsin :) . Yanlız bogus' un dediği gibi taksimde ortalığın karışık olma ihtimali oldukça yüksek 14 nisanda Ankaradan dönecek olanların birde Taksimde sesimizi duyuralım demesi pek bir muhtemel, ben gerçi bu tür bir durumda bizde katılalım derim bilmem sizler ne dersiniz :D .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Ne burgeri yaf. :P Simit sarayı filanda derseniz en yakındaki sinemaya girerim ona göre. :P O minicik sandalyelerde hiç oturamam. :D

En iyisi yine Tophane gibi duruyor. Hava yağışlı olacağına göre o da olmaz. İşimiz var yaf. :P
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Gorath wrote:Ne burgeri yaf. :P Simit sarayı filanda derseniz en yakındaki sinemaya girerim ona göre. :P
Bu tarz bir durumla karşılaşırsak bende eşlik ederim Gorath' a :D .
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Gorath wrote:Ne burgeri yaf. :P Simit sarayı filanda derseniz en yakındaki sinemaya girerim ona göre. :P O minicik sandalyelerde hiç oturamam. :D
En iyisi sen evde dur biz sana gelelim... :-P :D

Burger'ı şaka olarak söyledim ciddiye almayın... Ama demek daha önce simitçide bile buluşmuşsunuz ha? :-o

Aslında gidelim Arsen'e bana gayet uyar...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Tabi gidelim arsene yer de müsait zaten :evillaugh:
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Arsen hiç belli olmaz.Zaten adamlar kalabalık gördümü bira fıçılarına su basmaya başlıyolar.

Kutsal emanet oyuncuları simit saraylarında bonus alıyorlar haberiniz olsun.

+4 hide
+2 move silently
+6 survival
+2 jump
+3 climb
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Tabi canım hatta simitler holyweapon sayılıyor bizde.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Arkadaşlar yağmurlu havada tophane iyidir, içeride otururuz, yer olacağını düşünüyorum. Ayrıca taksim artık gözümü korkutuyor, bence en iyisi Tophanede buluşmak, o zaman geç gelenleri bekleme sorunumuz da olmaz.

Ayrıca gelemeyecekler, sorun çıkanlar vs vs.. gibi bir aksilikle karşılaşanlar telefonuma mesaj atsın, beklemeyelim.

Tophaneyi bulamayan olursa arasın, tarif edecek kişi buluruz. Oraya gidiş için alternatif yollar : Taksime geldiyseniz galatasaray lisesinin yanından aşağıya doğru yürüyün, aşağıdaki caddeye inince arayın dakika mesafede.

Tramvaya binin tophanenin önünde inin.

Herhangi bi araçla kabataşa gelin, oradan tramvayla tophanenin önüne gelin.

0537 728 50 21
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Abi tophane olacaksa beni işe katmayın heriflerden nefret ediyorum acayip kazık atıyorlar, bizde mal gibi bakıyoruz ama ne simit sarayı nede burger olacak buluşma yeri yinede tophane olacaksa ben yokum benim yerime de eylenin nasılsa kursu ekip gelecektim bu durumda kursuda ekmemiş olurum :schemes:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Hilmi doğru demişsin ama herkes tophaneyi bilemeyebilir onuda hesaba katmak lazım. Yine Taksimde buluşup Tophaneye hep birlikte inmek daha mantıklı bence, öbürtürlü dağılmalar olabilir insanlar birbirini bulamayabilir. Taksim meydan heykel önü daha kolay bir buluşma noktası, Tophane önü demişsinde hangi önü kastediyosun Tophaneyi bildiğim halde ben bile anlamadım :) .

Telefon numaranı vermişsin şimdi 15 - 20 kişi Tophanenin neresinde nasıl buluşulacağına dair seni ararsa yine bir karışıklı ve kargaşa olmaz mı ? Sayın adminim :) .
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

esen wrote:Abi tophane olacaksa beni işe katmayın heriflerden nefret ediyorum acayip kazık atıyorlar, bizde mal gibi bakıyoruz ama ne simit sarayı nede burger olacak buluşma yeri yinede tophane olacaksa ben yokum benim yerime de eylenin nasılsa kursu ekip gelecektim bu durumda kursuda ekmemiş olurum :schemes:
En iyisi Tekirdağdan kalkıpta gelmemek hiç. :) Durum belli oldu...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Tophane bana da pek cazip gelmiyor... Birincisi sigarayı bıraktım. Sigara ile birlikte pipo, puro, nargile ve diğer dumanlı şeylerin hepsini bıraktım. Artık duman avcısıyım :) Bu yüzden yağmurlu havada tophanede bir yerin içine tıkılmak benim de hoşuma gitmeyecektir... Ha bir de Tophane'nin raconu adam kazıklamaktır. Yarısına kadar içtiğiniz bardağınızı bir saniyeden de kısa bir sürede alırlar ve yerine yenisini koyarlar. Tabi adisyonda yeni bir çizikle... Bunu o kadar çok yaparlar ki hesap ödeme sırasında adamları bu başarıları yüzünden takdir edersiniz.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Tophane ile ilgili söylenenler konusunda ben de hemfikirim. Gider, afiyetle kazık yer, geliriz. Üstüne bir de artık bozdukları nargileden tadar, hiçbir şey de anlamayız. Başka bir yer çok daha iyi olur.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Marveloth
Süresiz Banlanmıştır

Post by Marveloth »

En iyisi Starbucks :king:

Taximde 3 tane var zaten elbet birinde yer bulunur.

Aaa olmadı daha manzaralı biyer olsun derseniz Bebek starbucks a gidebiliriz ehhe
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Marveloth wrote:En iyisi Starbucks :king:

Taximde 3 tane var zaten elbet birinde yer bulunur.

Aaa olmadı daha manzaralı biyer olsun derseniz Bebek starbucks a gidebiliriz ehhe
Kusura bakma Starbucks kaldıracak ne param var nede psikolojim var.
<div>In a time of crisis a hero must rise...from his sofa.</div><br>
Post Reply