DnD game download !!!!!

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Gaara of the Sand
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaara of the Sand »

kesinlikle işe yaramaz bir program çok daha iyileri var üstelik parasız buna kim para verir ya. :mad:
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Bogus wrote:Parayı veren düdüğü çalar... Eğer kitapları almayıp fotokopi çektirirseniz elbette gelmezler.
Hödükbahçe yayıncılık başladığı işleri bitirmezse fotokopi daima revaçta olacaktır. Pis vampirler! :evil:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Lixer wrote:
Bogus wrote:Parayı veren düdüğü çalar... Eğer kitapları almayıp fotokopi çektirirseniz elbette gelmezler.
Hödükbahçe yayıncılık başladığı işleri bitirmezse fotokopi daima revaçta olacaktır. Pis vampirler! :evil:
Bir şey getirilip kapış kapış satılacak, korsana fotokopiye düşmeyecek ama yine de bir firma bunu getirmeyecek... :) Serbest ekonomide böyle bir şey yok.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Eğer o firma "abiiii biz hobi işi yapıyoruz amacımız bu olayı türkiyeye tanıtmak" deyip te getiriyor ve sonradan Türkiye`de bu işi bilen adam sayısının az olduğunu, herkesin 1 players handbook almayıp grupça birleşilip 1 tane alındığını görünce yan çizip söz verdiklerini yapmaması hoş değil.

Hobi işindeysen ve bunu hobi olarak görüyorsan kar amacı güdmeyeceksin.

Maddi kazanç arıyorsan da insanları en başından beri "biz bu işi sevdiğimiz için yapıyoz" diye kandırmayacaksın. Ona göre kampanya düzenleyecek ve söz verdiğin tarihlerde ürünleri çıkaracaksın. Hepsini bir kenara bırak, forumuna istek ve şikayet bölümü koyacaksın, full geyik değil.

Belki de ben etik davranışa fazla önem veriyorumdur, her ihtimalde yaptıkları hiç bir zaman hoşuma gitmedi.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Gerekli şeyler'den ilk kitabımı 1994 yılında almıştım. Kütüphane de oldukça zengin bir 2nd Edition koleksiyonum var. Epey para kazandırdım onlara yani... İlk zamanlarda gerçekten de bu işi tanıtmak için yapıyorlardı... İstediğiniz kitapları seçiyordunuz ve sizin için getirtiyorlardı, ilgileniyorlardı, bu oyunu Türkiye'ye tanıtmak istiyorlardı... Mesela satmayacağını bildikleri halde katalogda ki bütün kitapları getirtmeye çalışıyorlardı. Ancak daha sonra bu politakalarından vaz geçtiler. Ã?rün gamı bir hayli azaldı. Neredeyse sıfıra düştü...

Ama burada daha sonra derken 3-4 seneyi kastediyorum. 3rd Edition Türkçe basıldı, oldukça da makul bir fiyata... Ama olmadı satmıyor işte. Burada fotokopi çekenlere değil sözüm. Elbette herkesin bütçesi bu kadar pahalı olan kitaplara yetmeyebilir, özellikle öğrencilik yıllarında ve oyunu oynamak da elbette hakkınız.

Bakın Forgo'nun, Dragonlance'in kitapları neden bütün kitapçılarda kapıya en yakın raflarda? Yerde korsana bile düştüler... Neden? talep var. Talep olunca da elbette Remzi gibi kitap evleri de seve seve bu kitapları satıyorlar. Çok iyi hatırlıyorum, çevrilen ilk kitaplardan Dragonlance'in Türkçesi basılırken resmen gıdım gıdım ilerliyordu. Beklemekten imanım gevriyordu. Sonra ben bir kitabı bitirene kadar yenisi basılmaya başlandı.. Sonra bir baktım iki hafta da bir yeni bir kitap basılmaya başlanmış...

Lixer gerekli şeylerin, arka bahçe'nin yan çizdiği doğru. Kar da gütmesinler tamam ama hayır işi de yapmıyor adamlar....
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

En son zaten arkabahçe ve gereklide baya bir karışıklıklar ve ihtilaller olmuş :) . Düzeleceğini pek sanmıyorum gerçi ama bir ümit işte :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Ã?yle canım benim sitemim zaten onlara, ilk zamanlarını ben de hatırlıyorum ama zamanında yarım bıraktıkları çizgi roman serilerinin sayısını da unutmuş değilim. Neyse.. :idea:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Abi sadece tek bir sayısını çıkardıkları seriler var :-o . Adamlar iki sene önce çevirmiş hala bekliyorum acaba devamı gelirmi diye. Gelirmi acaba ? :|
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
lordsoul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lordsoul »

Yener wrote:Abi sadece tek bir sayısını çıkardıkları seriler var :-o . Adamlar iki sene önce çevirmiş hala bekliyorum acaba devamı gelirmi diye. Gelirmi acaba ? :|

şu günlerde pek geleceğini sanmam ama bi umut tabii ki :|
Girme şu alçakların hizmetine:
Konma sinek gibi pislik üstüne.
İki günde bir somun ye, ne olur!
Yüreğinin kanını iç de boyun eğme.
Ã?mer HAYYAM
Post Reply