İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...
Arkadaşlar, artık biraz daha profesyonel olup gidilecek yerlerin listesini yayınlama zamanınız gelmedi mi? Sylvius gibi bende bu durumdan çok rahatsızım. Bir planımız olmadan eskisi gibi aylak geziler istemiyorum doğrusu. Bunca kişiyi amaçsızca gezdirmekte ayrı bir şey...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Gorath wrote:Arkadaşlar, artık biraz daha profesyonel olup gidilecek yerlerin listesini yayınlama zamanınız gelmedi mi? Sylvius gibi bende bu durumdan çok rahatsızım. Bir planımız olmadan eskisi gibi aylak geziler istemiyorum doğrusu. Bunca kişiyi amaçsızca gezdirmekte ayrı bir şey...
pardon ama ercancım amacımız sanırım bir arada olup yeni arkadaşlarla tanışmaktı. Yani amaçsız falan değiliz ayrıca neden böylesine acele ediliyor yer konusunda anlamadım
1. Mekan Taksim beyoğlu Monaliza cafe. ( epey geniş bir alanı vardır. ayrıca nargile ve diğer tüm sıcak ve soğuk içecekler mevcuttur.( fal baktırmak isteyen olursada acayip fal bakılıyor)
2. Cafe&Bar Pi eh diğer buluşmalardan bilirsiniz iyi müzik çalar cafe kısmı üst kattadır içecek fiyatları uygundur, ayrıca giriş kısmında yani dışarda oturma alanıda vardır.
3. Melekler kahvesi erken gidildiği taktirde iyi bir yer kapılabilir ayrıca nargile ve bir kaç oyun oynama kapasitesine sahiptir. Daha önceki yaza merhaba buluşmasında epey kalabalık olduğumuz halde iyi eylenmiştik.
4. Eh herkez bilir beatles cafe malum en rahat ettiğimiz yerlerden birisi. Müzikleri herkezce sevilen ayrıca çok güzel sıcak çikolata yapıyorlar fiyatı uygundur.
5.Evet şimdi cafe majistik sanırım doğru yazdım eh hoş bir mekan minderleri var loş bir ortam
6. Hava güzel olursa (ki hiç istemiyorum bir türlü kabul demiyorum adamlar acayip kazıkçı) ama yoğun istek olursa tophaneyede gidilebilir
7. Yine beyoğlunda Bimelek cafe hoş geniş bir mekan nargilesi var
Eh sanırım şimdilik bu kadar artarnatif yeter lakin hafta sonu yeni bir yere uğrayacağım o zaman size bir arternatif daha sunabilirim. :schemes:
alın bakalım istediğiniz mekan listesi şimdilik bu kadar aklında iyi olduğuna inandığı ucuz ve kaliteli hismet veren başka yerler varsa lütfen yazsın
Bende birşeyler eklemek isterim yeni gelen arkadaşlar kaynaşmaktan çekinmeyin bura kimse kimseyi yemez ayrıca gelecek olan grupta bayağı deneyimli DM ve oyuncularda var sormak istediğiniz ne varsa sormaktan çekinmeyin amacımız zaten tanışıp kaynaşmak olduğu kadar FRP denen hasisenin ne olduğunu da yeni başlayan arkadaşlara aktarmak.
En az 15 kiş olacağımızı düşünüyorum. Sadece önceden karar vermek yetmez, karar verdiğimiz yere önceden haber vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bir yeri bizim için ayarlasınlar, bir oda mı olur bir kat mı olur onu bilmem. Hem biz rahat ederiz, hem de başka müşterileri rahatsız etmeyiz.
Hunga bunga diye 20 kişi doluşursak ve mekanın içine serpişirsek bizi kimse sevmez...
Hunga bunga diye 20 kişi doluşursak ve mekanın içine serpişirsek bizi kimse sevmez...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Beatles kafenin bu kadar kişiyi kaldıracak kapesitesi var mı bilmem ama nargile olmadığını, dolayısıyla nargile sever arkadaşların öylece bakınacaklarını düşünüyorum. Benim için fark etmez, hatta Beatles Kafeyi çok severim ama yukarıda ki mesajlarda böyle bir durum okudum.
Ayrıca bu kafelerin mesafelerini de bir alalım.
Bizi dere tepe düz yürütecek kafelerden uzak duralım.
Onun dışında birisi seçilirse gidilmeden iyi olur. Yer ayırtmayada gerek yok diye düşünüyorum. Ã?yle hürra içeriye dalarak diğer müşterileri rahatsız etmek gibisi yok.
Zaten yer ayırtsak bile esen diğer müşterileri kahkahaları ile kovalayacaktır.
Eh bende eşlik edeceğim tabi. 
Ayrıca bu kafelerin mesafelerini de bir alalım.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
bak bu konuda haklısınErcan o zaman arkadaşlar mekan konusunda bana güvenin ben bu hafta sonu bir yere daha gideceğim ve beyenirsem size kesin bir yer söyleyeceğim o ana kadar şimdilik bekleyin derim hem fiyat hem mekanın elverişliği hemde insanların güler yüzlerine bakıp karar vermek zor olmayacaktır. 
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Arkadaşlar gidilecek yer konusunda benim de önerilerim var.
Yani sadece tek bir öneri ama dikkate alırsınız umarım. :plotting:
şimdi geldiğim zaman da göreceğiniz üzere ben ukak-tefek, zayıf bir insanım. Olan kilolarımı da İstanbul'da dolaşarak vermek istemiyorum ki o kiloları nasıl aldığımı bir ben bilirim. Çok zor benim için kilo almak.
Yani, işin özü yorulmak istemiyorum. Amacım sizlerle birlikte olmak ama yorgun olunca çekilmez bir insan oluyorum. Uyarayım dedim. :schemes:
Yani sadece tek bir öneri ama dikkate alırsınız umarım. :plotting:
şimdi geldiğim zaman da göreceğiniz üzere ben ukak-tefek, zayıf bir insanım. Olan kilolarımı da İstanbul'da dolaşarak vermek istemiyorum ki o kiloları nasıl aldığımı bir ben bilirim. Çok zor benim için kilo almak.
Yani, işin özü yorulmak istemiyorum. Amacım sizlerle birlikte olmak ama yorgun olunca çekilmez bir insan oluyorum. Uyarayım dedim. :schemes:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı