İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Esenin silah zoru ve necro'nun dayatmasıyla bende muhtemelen geliyorum. Zaten listeye girmişim. O zaman bu mesajı neden yazıyorum? Bakalım;

Peşinen gidilecek yer kararlaştırıldı mı? Taksim aşağı, taksim yukarı olacaksa hiç beklemeyin beni. Hatta buluşma ortasında bile ayrılabilirim sinir krizi ve kalp yetmezliğinden. O taşların sayısı hâla her gece rüyalarıma giriyor. Hem biraz taksimede acıyın. Onca kişi orada yürürseniz kesin deprem olur. Gidin kendi taksinizde yürüyün.

Ayrıca günün hava tahminlerine ciddi olarak bakacağım; Sular, seller ve bardaktan boşalan yağmurlarla hiç işim olmaz. Islak kediye dönmek istemiyorum. Ah, tabi önceden gidilecek yer kararlaştırılmışsa orası ayrı. Islak kedi olmayı bile göze alabilirim.

Hatta seçilen mekanı Esen gidip önceden görsün derim. Yani polen filan varsa sonra kendimizi yine taksimin taşlarına vuruyoruz. Ölüm Yürüyüşü 6 filmi bizim ellerimizden ve ayaklarımızdan çıkmasın. Malum bahar buluşması diyorsunuz, adı üstünde! Hatta Esen gitmişken polenlerin hepsini süpürsün. İkide toz alsın.

Taksim sınırları dışına çıkmayı şiddetle reddediyorum. "Uzun yürüyüşlere hayır!" pankartı açıp yürüyüş yaptırmayın bana. Uzun zamandır buluşmalara gelmememin başlıca nedeni son seferinde ayaklarımı kaybetmemden kaynaklanmaktadır.

Uzun lafın kısası geliyormuşum! O zaman bir planımız, programımız olsun!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ramonia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ramonia »

orda olucaz bakalım :)
ferepe , repege , layv ekşın rol piley felan yapıyorum.
gençliğimi yaşıyorum...
bir göz kırparım 3 altın alırım...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Ercanım canım arkadaşım benim sen hiç merak etme sen geliyorsun ya ben hemen bir kaç güzel ayarlama yaparım :schemes: emin ol hiç yorulmayacaksın ayrıca dediğim gibi her şey sizin rahatınız için olacak o yüzden önceden ayarlamaları bana bırakın siz sadece o gün belirlenen saatde orda olun yeter birde fatoğraf makinesi olan lütfen getirsin böyle anları ölümsüzleştirmek lağzım dimi :D
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

esen wrote:Ercanım canım arkadaşım benim sen hiç merak etme sen geliyorsun ya ben hemen bir kaç güzel ayarlama yaparım :schemes: emin ol hiç yorulmayacaksın ayrıca dediğim gibi her şey sizin rahatınız için olacak o yüzden önceden ayarlamaları bana bırakın siz sadece o gün belirlenen saatde orda olun yeter birde fatoğraf makinesi olan lütfen getirsin böyle anları ölümsüzleştirmek lağzım dimi :D
demişsin makina işini ben hallederim geçen sefgerki gibi Hilmiciğimiz yüklerse sevinicem çünkü ben hâlâ göremedim galeride son fotoğrafları :ahem:
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ama amaaa, yükledim ben bana gelenleri. Siz bana iletmemiş olmayasınıııız (Hilmi kıvırır, aslında durumdan tam olarak emin değildir, kekleniyor da olabilir tabi ama yine de savunma yapmakta fayda var :-P )

Ben o resimleri hiiiç görmedim :| Öle cidden ya :plotting:
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

bu arada buluşma tarihi kesinleşti mi ayıptır sorması?
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Esen'cim, beni alma konusundaki fikrin hâlâ aynı mı?

İstanbul'a ilk gelişim olacak ve aklımda çok kötü bir İstanbul imajı var. :|

Yalnız kalmak istemiyorum oralarda. :cry:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Burak beni de listeye ekleyebilirisin canım kardeşim
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

WizardOfQuarks wrote:Esen'cim, beni alma konusundaki fikrin hâlâ aynı mı?

İstanbul'a ilk gelişim olacak ve aklımda çok kötü bir İstanbul imajı var. :|

Yalnız kalmak istemiyorum oralarda. :cry:

sen geleceksinde ben seni almayacağım inanabiliyormusun yeterki sen gel ben seni her yerde karşılarım :D Bu arada kesin tarih belirli bir iki satır öncesini okuyunuz :schemes:
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Ben gelirim dememistim ama arkadaslar sagolsun yazıvermisler ismimi, davete icabet etmemek de yakısık almaz tabii. Neyse uzun zamandır da nargile icmiyordum . Nargilesi guzel bir yer ayarlana yoksa gazabım uzerinize olur organizator arkadaslara her turlu sozlu ve sozsuz tacizi bir borc bilirim ona gore.

quarks sen de merak etme frpworld bulusmalarında cok fazla insan kaybetmedik henuz. En kotu ihtimalle gec kalanları 1-2 saat beklersin...

birde gec kalanları beklemeyelim mumkunse. hepimiz aklı basında insanlarız. Eminim ki quarks taaa eskisehirden zamanında gelir ama evi suracıkta olan hilmi gene gecikir. Artık bu donguye bir son vermeliyiz. Gec gelenlerin(sehir dısı haric) beklenmemesini onların direk mekana aktarılmasını talep ediyorum...
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

amana llahım ne kadardır görüşemediğim canım diyar sakinlerim bir buluşma düzenliyormuş da benim haberim yokmuş!az kalsın da kaçırıyormuşuz yahu!
arkadaşlar sınav haftası durumu ve uygunlukbakımıdnan 15 i olduğu taktirde (ki öyle olcak gibi gözüküyor) ombuspider ve beni de listeye yazabilirsiniz :) yalnız başka bir tarihe alınabilirse pek gelebileceğimizi zannetmiyorum
hadi bakalım şimdi sıra gün saymakta :)
bu arada baya kalabalık olacağa benziyoruz bu sefer,ne kadar çok kişi o kadarçok muhabbet!
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
ombuspider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ombuspider »

E geliriz efendim ; yalnız çok kalabalık olucaksak ki oluruz heralde, cafe mafe bulmakta zorluk çekmeyelim?
Geçen sefer gittiğimiz kafeyle [Karınca] bi kaç gün önceden konuşma imkanımız var arka odayı bize ayırsınlar deyyü.. Haberiniz olsun da..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Liste updated! :mrgreen:

1-Necros
2-Yılmax
3-Xanaphia
4-Narq
5-dfunk
6-Bogus
7-Yener
8-Gorath
9-Yeminer
10-celeraen
11-ombuspider
12-Artemis Entreri
13-WizardOfQuarks
14-Galanodel
15-haldor_goraxe
16-Gaara of the Sand
17-lordana
18-Ramonia
19-Sylvius
20-Par-Salian
21-Falcon (Eğer askerden dönmüş olursa, zira dönüş tarihini bilmiyorum. :mrgreen )
22-reflah
23-Gabriell-The-Sorcerer
24-Logan (Eğer o tarihte İstanbul'daysa.)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

yuh abi beni unutmuşsun bu kadar olur yani :schemes: ama ben biliyom yapacağımı :D
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

(Eyvahlar olsun. :| ) Yok canım sen hiç unutulur musun yav? Sen ki ulu insan, sen daima hatırımızdasın! Senin adını buraya yazarak şanını kirletmek istemedim! :angel: (Kıvırma mode on :D Asena da kimmiş, ona taş çıkartırım bu sanatta. :mrgreen: )
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Post Reply