aaa şu yazdığımıda ciddiye alırlarsa artıkAo wrote: Allah akıl versin ailecek size arada banada versinMillet harbi gay sanacak o değil bir ben söylüyorum yok arkadaş gay değil o diye sende böyle dedikten sonra ciddiye alırlar aman diyim
---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Bayanlar moralinizi bozmak istemem fakat gay homoseksuel olan kadin erkek herkes icin kullanilir. Buyrun size kaynak:
Kaynak=Wikipedia "gay applies in some contexts to all homosexual people"
Kaynak=Urban Dictionary "homosexual male or female"
Kaynak=Dictionary "homosexual"
Fakat gay olma cabasi icinde olmadiginizi soylemeniz yeni nesil gencligimiz icin umut verici

Kaynak=Wikipedia "gay applies in some contexts to all homosexual people"
Kaynak=Urban Dictionary "homosexual male or female"
Kaynak=Dictionary "homosexual"
Fakat gay olma cabasi icinde olmadiginizi soylemeniz yeni nesil gencligimiz icin umut verici
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Sitede adminler ve alt-adminler zamanda RP'lerde Tanri rollerini ustleniyordu. Bu benim Kaos, Kotuluk, Yikim ve Savas tanrisi oldugum zaman kullandigim dunya uzerindeki avatarlarimindan birinin resmi.
Kaos tanrisi olarak 3 avatar kullaniyordum birincisi Glasya isimli bir succubus (lider, manipulator, vs. vs.)
Ikincisi Gibraltar isimli bir golge (spy)
Ucuncusu de resimdeki Glabrezuvari bir yaratik (savas formu)
Kaos tanrisi olarak 3 avatar kullaniyordum birincisi Glasya isimli bir succubus (lider, manipulator, vs. vs.)
Ikincisi Gibraltar isimli bir golge (spy)
Ucuncusu de resimdeki Glabrezuvari bir yaratik (savas formu)
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ama kafası küçük.
Ferilien, larien, danone, domestos: Güzel bir avatar bece. Kan ağlayan bir ev kadını temizlik yapıyor anladığım kadarıyla. gözlerini kapatmış aslında onu doktorlar ne mühendisler istemiş onu düşünüyor değilmi. Ya tamam kötü bir tarafını yakalayamadım. Hani muhteşemde değil ama bir kusurunuda bulamıyorum.
Ferilien, larien, danone, domestos: Güzel bir avatar bece. Kan ağlayan bir ev kadını temizlik yapıyor anladığım kadarıyla. gözlerini kapatmış aslında onu doktorlar ne mühendisler istemiş onu düşünüyor değilmi. Ya tamam kötü bir tarafını yakalayamadım. Hani muhteşemde değil ama bir kusurunuda bulamıyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Benim gördüğüm kadarıyla onlar örümcek ağları değil sarmaşık. Yada be yanlış kısmına bakıyorum resmin. Muhteşem bir çizim, diğerinden daha güzel becede. Bakalım bir sonrki ne olcak. Merak ediyorum ama çılgınlar gbi değil. İleride bundan sıkılırsan yada onun seni daha iyi anlatacağını düşünürsen değiştirirsin tabi.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dreamscape
- Kullanıcı