girişmekten kastım vur kaç yapmaktı, ya bir cüce asla bir elfin ya da çevik bir insanın hızına yetişemez ve baltasını asla bir kılıç ya da hançerden hızlı savuramaz.Hem ayrıca zaten şöyle bir durum var, sen zehirli ok ya da hançer sallasan da öldürene kadar nite girişesinki? Sanki adam sen girişirken armut topluyor olacak. Sen kaçmadığın sürece cüce avantajlı olacak bu aşikar. Raistln'in de dediği gibi kaçma şansımız yüksekken kaçmalıyız öbür türlü 1-0 yenik başlıyoruz olaya. Ayrıca ulfgar'ın dediği kalabalık arasına kaçma olayı çok yararlı, cüce bizim gibi giremez aralara.
küçük not: cüceler str +2 almazlar
Cüceden nasıl kaçarız?
- darkflarer
- Kullanıcı

<div>artık lightflarer'ım</div><br>
Arkadasim sen daha once FRP oynadin mi? Yoksa sadece kitaplardan okudugun kadariyla mi konusuyorsun? Cunku su ana kadar yazdiklarin ve bol bol kullandigin aslalar ne kurallardan ne d20 zarin ne oldugundan haberin yokmus gibi gosteriyor affina siginarak...darkflarer wrote: girişmekten kastım vur kaç yapmaktı, ya bir cüce asla bir elfin ya da çevik bir insanın hızına yetişemez ve baltasını asla bir kılıç ya da hançerden hızlı savuramaz.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
Valla arkadaşlar topicin yarısını okudum ama ne kadar gereksiz bi tartışma, nerden çıktı böyle bişey demekten kendimi alamıyorum.
Yani cüceleri yapışkan illet bi ırk filan mı sanıyosunuz da böyle bi tartışmaya girdiniz bilmiyorum ama bazı gerçekleri de es geçmemek gerek.
Cüceler ister barbarian olsun ister ne olursa olsun bacakları kısadır yani yavaş koşarlar. Bunun aksi iidda eden kişi katıtsız bir hayranlıkla cüceleri sevmekle kalmayıp cüceleri cücelikten çıkartmıştır.
Yani darkflarer koşarak kaçarım demiş. Evet gayet düz ve basit mantıkla cücelerin fiziki açığından faydalanmak istemiş arkadaş. şimdi Raistlincim sen belli ki kendini frp üstadı fln sanaraktan demişin ki barbarian olur fast movement alır yetişir falan fişmekan... Eee karşı taraftaki de eğer human barbarian sa ve fast movement almışsa ne dicen... Bu sefer de çapraz sınıfa geçip cüceyi büyücü yapıp hızlanmasını sağlicak büyüler mi yaptırıcaksın. Anlamadım yani cüceler yavaş koşar bu böyledir. Onları nekadar hızlandırırsan karşı tarafı da 1/3 hızlandırmak mümkün.
Gelelim en başa. Benim aklıma hiç bi cüceden kurtulmak gibi bi düşünce gelmemişti.. Gelse gelse gnome gelir, halfling, kender gelir yani.... Biri bana neden bir cüceden kaçma gereksinimi duyduğunuzu söylermi?
Ayrıca cüceleri onurlu zeki (ortalama) ve sabit fikirli bi ırk olarak bilirim ben. Direk yüzüne karşı ''senin boyun kısa ve senden hoşlanmıyorum. Lütfen bidaha görüşmeyelim'' denirse cüce homurdana sinirlene gider yani (bikaç küfür de ekleyip)
Birde bu cücelerin biraya olan aşklarının abartıldığını düşünüyorum. Ã?ylesine abartmışsınız ki cüceye bir şişe bira gösterip sağa sola sallayıp fırlatsanız cüce havlaya havlaya peşinde koşucakmış gibi hissettim.
Neyse Genede bişeyler mi kaçırdım diye cvp bekliyorum arkadaşlardan.
Yani cüceleri yapışkan illet bi ırk filan mı sanıyosunuz da böyle bi tartışmaya girdiniz bilmiyorum ama bazı gerçekleri de es geçmemek gerek.
Cüceler ister barbarian olsun ister ne olursa olsun bacakları kısadır yani yavaş koşarlar. Bunun aksi iidda eden kişi katıtsız bir hayranlıkla cüceleri sevmekle kalmayıp cüceleri cücelikten çıkartmıştır.
Yani darkflarer koşarak kaçarım demiş. Evet gayet düz ve basit mantıkla cücelerin fiziki açığından faydalanmak istemiş arkadaş. şimdi Raistlincim sen belli ki kendini frp üstadı fln sanaraktan demişin ki barbarian olur fast movement alır yetişir falan fişmekan... Eee karşı taraftaki de eğer human barbarian sa ve fast movement almışsa ne dicen... Bu sefer de çapraz sınıfa geçip cüceyi büyücü yapıp hızlanmasını sağlicak büyüler mi yaptırıcaksın. Anlamadım yani cüceler yavaş koşar bu böyledir. Onları nekadar hızlandırırsan karşı tarafı da 1/3 hızlandırmak mümkün.
Gelelim en başa. Benim aklıma hiç bi cüceden kurtulmak gibi bi düşünce gelmemişti.. Gelse gelse gnome gelir, halfling, kender gelir yani.... Biri bana neden bir cüceden kaçma gereksinimi duyduğunuzu söylermi?
Ayrıca cüceleri onurlu zeki (ortalama) ve sabit fikirli bi ırk olarak bilirim ben. Direk yüzüne karşı ''senin boyun kısa ve senden hoşlanmıyorum. Lütfen bidaha görüşmeyelim'' denirse cüce homurdana sinirlene gider yani (bikaç küfür de ekleyip)
Birde bu cücelerin biraya olan aşklarının abartıldığını düşünüyorum. Ã?ylesine abartmışsınız ki cüceye bir şişe bira gösterip sağa sola sallayıp fırlatsanız cüce havlaya havlaya peşinde koşucakmış gibi hissettim.
Neyse Genede bişeyler mi kaçırdım diye cvp bekliyorum arkadaşlardan.
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Marveloth arkadaşım görüyorumki başlığın başını okumamışsın(Hoş okuma şansın yok o ayrı) başlığın sorusu bir cüce sizi hırsızlık yaparken yakaladı ve ne yapardınız. Yani "yakaladı" kelimesi var orada. Sanırsam koşsanda bir cm bile ileri gidemeyeceksin öyle bir durum var. Biz o yüzden koşar kaçarım fikrini beğenmedik. Ayrıca başka ırklardan bahsetmişsin kurtulmak için biz burada kuvvetli bir ırkı söyledik ve cüce gibi esprisi olan bir ırk. Sonuçta bir gnom'un ellerinden kurtulmak pek sorun olmayacaktır.
Cevap verebilmişimdir umarım...
Saygılarımla...
Cevap verebilmişimdir umarım...
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
Evet msnden arkadaşım beni uyardı... Topicin bir açılış sebebi varışmış ve silinmiş.. ''Cüce bana kızgın ve iki kolumdan tutuyor''..
Ã?yleyse bu soruyu Wizard üzerinden 2 şekilde cevaplamak isterim.
1. si featlerime ve insiyatifime güvenerek bu ne cürret diyerek en güçlü büyümle beynini dağıtırım..
2. si Skillerime güvenerek diplomasy bluff ve intimidate kullanarak kollarımı bırkamasını sğalarım. Ve tekrar 1. söylediğimi yaparım
Ã?yleyse bu soruyu Wizard üzerinden 2 şekilde cevaplamak isterim.
1. si featlerime ve insiyatifime güvenerek bu ne cürret diyerek en güçlü büyümle beynini dağıtırım..
2. si Skillerime güvenerek diplomasy bluff ve intimidate kullanarak kollarımı bırkamasını sğalarım. Ve tekrar 1. söylediğimi yaparım
-
Marveloth
- Süresiz Banlanmıştır
Dikkat edersen featlerime güvenerek dedim. Büyünün hareketsel bileşenlerini kullanmam gerekmiyo. Dingin büyü, Still spell
Ayrıca hiçbi kuvvet benim büyü yapmamı engelleyemez. (Tanrılar hariç) Büyüye olan kudretim tartışma kabul edemeyecek akdar büyük. Özgünüm :evillaugh:
Ayrıca hiçbi kuvvet benim büyü yapmamı engelleyemez. (Tanrılar hariç) Büyüye olan kudretim tartışma kabul edemeyecek akdar büyük. Özgünüm :evillaugh:
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Abi dingin büyü ve sessiz büyü yaparsak, adam bizim büyü yaptığımızı o an için anlayamaz ve sonuç olarak aoo da kazanmaz gibi geldi bana, işin aslı nedir emin değilim.SacoKhan wrote:Peki...Attack of Opportunity ne olacak orası ayrı ama kurtulduğunu varsayıyoruz o zaman...
Ancak söylediğinde haklı, attack of o. olsa bile concentration yüksekse büyücünün ne yapacağı belli olmaz.
Been there. Seen that. Got the scars.
Unutmuşum başlığı ne zaman açtığımı
Bu arada benim yazı neden silinmiş acaba?
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com