Öyelerin Resimleri

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Ters psikoloji :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bir hatadir yaptik. Ben ilk FRP oyunumda da cleric oynamistim

St. Cuthbert'in clericigiydim, lawful neutral. Sen dediler kanun adamisin, yasalari uygularsin adaleti saglarsin, hakliyi savunursun buyuk adamsin filan diye gaza getirdi DM beni

Gruptaki elf sorceror (tabii ki kiz oyuncu, elften erkek cikmaz zaten) kinayeli bir soz kullandi, beni kanunlari hice saymakla sucladi. Gaza gelip kalktim ayaga, kiza bir saydirdim yok hukmu veririm ben yargilarim ben adaletin ta kendisiyim sen nasil benim gibi kutsal bir insana iftira atarsin(role play yapiyoruz ya) kiz aglayacakti nerdeyse.

Sonra DM dedi gel sana barbar veriyoruz :evil:

Kco Universitesinde yaptigimiz Con'daki Half-Giant karakteri almak icin bilek guresi turnuvasi duzenledim ve tabiiki karakteri aldim.

Ama Raistlini severim temiz cocuktur ondan almistim bu nicki zamaninda. Kafalarimiz ayni isledigi icin cok sevdim diyebilirim ama ilahim tabii ki Conan
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

yok psikoloji düzde :) benim raistlin nick ni seçmemin hikayesi uzun biraz. konuyu saptırmayalım.

eğer üyelerin nickleri diye bir bölüm açılırsa oraya yazarım...

işte orda sen nick ine benziyosun geyiğini yapabiliriz... :D :D
<div>the master of past and NOW!</div>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hakkaten aslında böyle bir başlıkta açmamız iyi olabilir. Kişiler kendilerine seçtikleri takma adın ne anlama geldiğini anlatırlar sonrada neden bunu seçtiklerini söylerler. Mesela raistlin seçenler ben özentiyim, raistilini bilirim sadece o sebeple felan diyebililer.

Yalnız ben çok uyuşuk biriyim başkası açsın. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

Darkgnome wrote:Hakkaten aslında böyle bir başlıkta açmamız iyi olabilir. Kişiler kendilerine seçtikleri takma adın ne anlama geldiğini anlatırlar sonrada neden bunu seçtiklerini söylerler. Mesela raistlin seçenler ben özentiyim, raistilini bilirim sadece o sebeple felan diyebililer.

Yalnız ben çok uyuşuk biriyim başkası açsın. :D
ufak ufak taşlar sezdim bu cümlede ama neyse. :) sitede 2 raistlin var ve öbürü benden çok daha tecrübeli o y yüzden üstüme alınmıyorum... :D :D

üşengeçlik konusuna ise extradan katılıyorum.... :clap: :embarrass: :embarrass: :-P

hadi ya resim yokmu daha. hani yıkılıyodu bu site...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Arkadaşlar başlığın adının "Ã?yelerin Resimleri" olduğunu, içeriğin sitedeki arkadaşlarımızın resimleriyle alakalı olması gerektiği, attığımız postların içinde sadece muhabbet olup da içine alak olsun die "resim" kelimesi eklememek gerektiğini biliyorsunuz. Daeya arkadaşım siliyor ama ben sizde "nasıl olsa siliyor" gibi bir izlenim gördüm. İçimden gelenleri söyledim. Alınmak size kalmış...

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

evet şimdi baktımda bensemior aslında. ama resimi çeken kim bilmiorum. ışık ayarını pek iyi yapamamış :idea:
Image
Ramonia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ramonia »

jrhehehe ben geldim gerii :)
ferepe , repege , layv ekşın rol piley felan yapıyorum.
gençliğimi yaşıyorum...
bir göz kırparım 3 altın alırım...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Image buda benim 1,5 sene önceki halim :D o an aklımdan herhalde bir an önce eve gitmek geçiyordu :schemes:
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

güzel resim....

ama biz şimdiki zaman fotoğrafı isteriz... :)
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

_raistlin_ wrote:güzel resim....

ama biz şimdiki zaman fotoğrafı isteriz... :)

tamam siz istediniz bunu alın bakalım :D Image
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

:D :D

bak bu daha güzelmiş....

bu dinozorun diş macunu ne marka acaba yaw. dişleri bembeyaz.. :D :D
Last edited by _raistlin_ on Mon Apr 02, 2007 6:54 pm, edited 1 time in total.
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

benim tahminime göre signal :D tabi yanılıyorda olabilirim hehhehe
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

İşteeee karşınızda kutsal emanet oyuncuları.''Oyun bulma'' formunda en uzun post sahibi şahıslar..sunarrrrrrrrr

Oyunumuza başlamadan önce tamamen Dm ile didişmek için alınan enerji

Image

soldan say....

Nam-ı değer Dfunk biz ona kısaca Sörbülent deriz.çok asil bir pizza yiyişi vardır gördüğünüz gibi.Bir 3'lükle devam etmek istiyorum

How does a ninja eat pizza? :plotting:
Sorusunun cevabı yukarıda
Kafiyede fena uydu ama

Hemen arkasında Yener'i görüyorsunuz.Nedense Yenerin yemekle arasında duygusal bir bağ oluşur her zaman.Özellikle pizza yerken hep sırıtır. 8)

Çok fena pizza yerim,accayip şekilde oyuncuları ezerim.

Ynr:Fatih 250altın düş :evil:
Fth:Nöörrüyo loo
Ynr:Egolarıma engel olamıyorum

İşte o..o ki ''o ki Can..o ki Bogus..o ki avatarı sadece X olan'' destan biçiminde olan her yazısında verip veriştiren kulaklarımızı büken şahsiyet.Amma velakin bu pizza dolu ağız ve pizza yerken bile içten içten felsefe yaptığına inandığımız bakışlar.

Cn:Ulan bu pizzada kıl mı var :| ..yok yok soğanmış..olmak ya da ben miydi?Nasıl söylesem :???:

Aha gahverengi tişörtlü arkadaş da benim .Ağızdaki pizzayı saklama çabaları pek işe yaramamış anlaşılan.Allah için 2 dilim yedim.Aaa yok lan 3 tane bide soğuk yedim çıkarken

şimdi Yener aradı çıkıyorum.devamı var :wink:
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
_raistlin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _raistlin_ »

:) :)

narq bişey sorcam dikkatimi çekti. herkesin önündeki bardak dolu seninki boş neden... :D :D

gizli bir mesaj mı var yoksa sana karşı uygulanan bir yıldırma politikasımı.. :D
Post Reply