İstanbul Nisan 2007 Bahara Merhaba Buluşması...
Lord Necros wrote:Elinden geleni ardına koyma.Squan wrote:hmm. Enterasan bir cümle. Necros sen benim gözüme gözükme bu aralar. Dur ama ben senle ne yapacağımı biliyorumLord Necros wrote:Elbette, tüm üyelere açık.Yani en azından İstanbul'a ulaşımı olabilen herkese.
![]()
Elime düşersin sen benim![]()
Bu arada herkese iyi eğlenceler. Bende istanbul da olmak isterdim.
Burakcım İçimden bir ses bu sefer kopuk bacakla kurtulamayacağını söylesede durumun vehametinden sesimi çıkartamıyorum...
Saygılar efenim
-- Phoenix --
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Ha? Ne? Biri bir şey mi dedi?dfunk wrote:SEn gelme necros seni istemiyorum :evillaugh: :evillaugh:
Dedim ya, elinden geleni ardına koymasın.Xanaphia wrote:Burakcım İçimden bir ses bu sefer kopuk bacakla kurtulamayacağını söylesede durumun vehametinden sesimi çıkartamıyorum...![]()
Belanı mı arıyorsun yav? Ağzını hayra aç.Xanaphia wrote:Görkem kısa zamanda senide aramızda görmek isteriz kardeşim... Özlettin DM liğini![]()
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Esen her zamanki görevini reddedip buluşma listesini güncellemediğine göre sanırım iş bana düştü.
1- Necros
2-Yılmax
3-Xanaphia
4-Yener
5-dfunk
6-Bogus
7-Yeminer
8-Artemis Entreri
9-WizardOfQuarks
10-Galanodel
11-haldor_goraxe
12-Gaara of the Sand
13-lordana
14-Ramonia
15-Sylvius
16-Par-Salian
17-Mark
18-Gorath (Eğer Esen getirebilirse.
)
19-Falcon (Eğer askerden dönmüş olursa, zira dönüş tarihini bilmiyorum.
)
Evet, unuttuğum birileri var mı?
1- Necros
2-Yılmax
3-Xanaphia
4-Yener
5-dfunk
6-Bogus
7-Yeminer
8-Artemis Entreri
9-WizardOfQuarks
10-Galanodel
11-haldor_goraxe
12-Gaara of the Sand
13-lordana
14-Ramonia
15-Sylvius
16-Par-Salian
17-Mark
19-Falcon (Eğer askerden dönmüş olursa, zira dönüş tarihini bilmiyorum.
Evet, unuttuğum birileri var mı?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Yaza kadar bekletecem sizi ne yazıkki. Ama bende özledim. Aslında bir hafta sonu gelsemmi :plotting:Xanaphia wrote: Görkem kısa zamanda senide aramızda görmek isteriz kardeşim... Özlettin DM liğini![]()
Ama güzel süprizlerim olacak onu söyleyeyim.
Sen merak etme senin belan ben olacam zaten :schemes:Lord Necros wrote:
Belanı mı arıyorsun yav? Ağzını hayra aç.![]()
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Lord Necros tebrikler listeyi güncellediğin için. Böylece atıp tutanlar da ismini burada gördüğü zaman kolay kolay ortalardan kaybolmayacaklardır.
Bir de bir şey dikkatimi çekti, gün belirten herkes pazar demiş. Taksim, pazar, bilmiyorum... Bir şeyler eksik gibi geliyor bana sanki...
Bir de bir şey dikkatimi çekti, gün belirten herkes pazar demiş. Taksim, pazar, bilmiyorum... Bir şeyler eksik gibi geliyor bana sanki...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Valla kesin tarih 15 Nisan Pazar yoğun istek üzerine :schemes: saat 13:00 Yer taksim heykelin önü Yapılacak aktiviteler... Evet öncelikle heykelin önünde bekleme gelenlerle selamlaşma kaynaşma geç gelenlere allah ne verdiyse ağızdan saymaca
gelemeyenlere son bir istekleri olup olmadığını sormaca toplu halde
Sonracıma toplu bir yürüğüş , FRP'YİZ BİZ HERKEZİ KESERİZ , İNSANIZ, CÃ?CEYİZ, DROWUZ,vs... HAKLIYIZ HAKKIMIZI SÃ?KE SÃ?KE ALIRIZ ( Sıkıysa vermesinler hehhehe
) beyoğluna doğru yürüyüşe geçebiliriz. Yada gelenleri beklerken ben bir kaç arternatif sayarım yada aklında fikri olan varsa sayar böylece günün planı ortaya çıkar... Eh nasılsa artık havada geç kararıyor
tamam abartmayayım 1 saat bir saattir ama :evillaugh: neyse gelecekler listeye adını eklesin efendim
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

Necros... 2 3 nisan gibi bende istanbulda olacam... DAvetlimiyim ?
Yani gele bilirmiyim gelmeyi çok isterim çünkü bir kaç arkaşla tanışmayı gerçekten cok istiyorum
Yani gele bilirmiyim gelmeyi çok isterim çünkü bir kaç arkaşla tanışmayı gerçekten cok istiyorum
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

-
Lord Necros
- Başbüyücü
Valla Berk, eğer ayın 15'ine kadar İstanbul'daysan buyur.
Ben yine de ekledim seni listeye.
Listenin yeni versiyonu.
1-Necros
2-Yılmax
3-Xanaphia
4-Yener
5-dfunk
6-Bogus
7-Yeminer
8-Artemis Entreri
9-WizardOfQuarks
10-Galanodel
11-haldor_goraxe
12-Gaara of the Sand
13-lordana
14-Ramonia
15-Sylvius
16-Par-Salian
17-Mark
)
19-Falcon (Eğer askerden dönmüş olursa, zira dönüş tarihini bilmiyorum. :mrgreen )
20-reflah
21-Gabriell-The-Sorcerer
22-Logan (Eğer o tarihte İstanbul'daysa.)
Listenin yeni versiyonu.
1-Necros
2-Yılmax
3-Xanaphia
4-Yener
5-dfunk
6-Bogus
7-Yeminer
8-Artemis Entreri
9-WizardOfQuarks
10-Galanodel
11-haldor_goraxe
12-Gaara of the Sand
13-lordana
14-Ramonia
15-Sylvius
16-Par-Salian
17-Mark
19-Falcon (Eğer askerden dönmüş olursa, zira dönüş tarihini bilmiyorum. :mrgreen )
20-reflah
21-Gabriell-The-Sorcerer
22-Logan (Eğer o tarihte İstanbul'daysa.)
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.