Öyelerin Resimleri
http://img442.imageshack.us/my.php?imag ... 275ir8.jpg
işte..resimle aram yoktur...burda da çektirmiyordum zaten...

işte..resimle aram yoktur...burda da çektirmiyordum zaten...
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Utangaç bir resim olmuş arres. daha güzelini koysaydın ya 
Benim silinen msj içeriği gibi size 100 tane gösterebilirim. Eğer silinecekse tek bi üyenin msjlarına değil herkesin msjlarına aynı ilgi gösterilirse sevinirim
Benim silinen msj içeriği gibi size 100 tane gösterebilirim. Eğer silinecekse tek bi üyenin msjlarına değil herkesin msjlarına aynı ilgi gösterilirse sevinirim
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Gaara of the Sand bakıyım bi resmine. 12 kilo kadar zayıflatıncaaa.... hmm yakışıklı adamsın
yok mu güncel bir foto. Böyle sert bakmayan, gülen, karşındakini korkutmayan
Bir tek seni bana çok gördü dünya
http://img68.imageshack.us/my.php?image=resim002if7.jpg
bunu da ben çekmişim zamanında..gençliğimden kalma... eh..yaşlandık tabi...
bunu da ben çekmişim zamanında..gençliğimden kalma... eh..yaşlandık tabi...
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Gaara of the sand: Bana böyle baksa döverim onu, yada en azından denerim.
Yanında ama senin köpekten olursa hele birde büyük hali o zaman anca kendi kendimi yer bitiririm.
Arres: Sen bana Kekilli demiştin değilmi. Dur bakalım bende sana bir şeyler bulayım. Oysa hiçte kinci değilimdir.
Yalnız ilk başında inanamadım nasıl olurda buraya resimlerini gönderdin. Sen resim göstermeyi bırak çektirmeyi bile sevmeyen biriydin.
x
Yılmax: Ahhaha çok komik çıkmışsın. Hele şey çok komik olmuş. Ya bu ne! Dalga geçilecek resim istiyorum ben. Ecüş bücüş resimler. Dayak yemiş, uykulu, saç baş dağılmış.

Ramonia: Yanındaki eline koluna sahip olsun. Az kalsın sansürlük olacakmış fotoğraf.
Arres: Sen bana Kekilli demiştin değilmi. Dur bakalım bende sana bir şeyler bulayım. Oysa hiçte kinci değilimdir.
Yılmax: Ahhaha çok komik çıkmışsın. Hele şey çok komik olmuş. Ya bu ne! Dalga geçilecek resim istiyorum ben. Ecüş bücüş resimler. Dayak yemiş, uykulu, saç baş dağılmış.
Ramonia: Yanındaki eline koluna sahip olsun. Az kalsın sansürlük olacakmış fotoğraf.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
_raistlin_
- Kullanıcı