Öyelerin Resimleri
Ramonia'nın kullandığı avatarla bir benzerliği var.Kendimi buna inandırdıktan sonra yorum yapma konusunda endişeleniyorum..
yiğidi öldür hakkını ver..güzelmiş kendisi
yiğidi öldür hakkını ver..güzelmiş kendisi
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com

Hain barbar dunyayi ele gecirme planlarina ara vermis karsisindakini korkunc bir yenilgiye ugratmak icin acimasiz ve cani planlarini yapiyordu:
"Haha son kapi, sen bir cay molasi ver bakalim. MUPANIAHAAHAHAHA (sayko evil gulme efekti) "
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
O kadar kişi koymuş bir tane de ben koyayım bari
burada oyundaydık
ama sanırım gözlerim pek oyunda değilmiş gibi 

İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
esen wrote:yılmax pek bir karizma cıkmışsınaman dikkat et bakışların yüzünden başın belaya girmesin :schemes:
anladın sen onu anladın
Anlamazmıyım
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Hayallaeirmi yıktın raist. Sanırım ben çok fazla hayal kuruyorum.
1.90 boyunda felan olduğunu hatılrıyorumda hani en azından omuza düşen uzun saçlar beklemekteydim senden. Ayrıca hiç gözlük taktığını düşünmemiştim, nedense. O kadar klavyesi olan adamın gözlük takmaması aslında oldukça düşü bir ihtimal ama
Yılmaz: Hala aynısın. Çok normal bir tip. Bir iki anormallik olsada dalga geçebilsek senlen. Bu arada iki tarafta mı kız? Yoksa sadece baktığın tarafta mı? Gerçi ne fark ederki kız erkek. (...Ama sen yine de söyle :schemes: )
Yılmaz: Hala aynısın. Çok normal bir tip. Bir iki anormallik olsada dalga geçebilsek senlen. Bu arada iki tarafta mı kız? Yoksa sadece baktığın tarafta mı? Gerçi ne fark ederki kız erkek. (...Ama sen yine de söyle :schemes: )
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
O bakışlar kaç kişinin canını yakmıştır Allah bilir. Resimde de kesiyor yine bir yerleri. Yakışıklı adam maşallah :plotting:
Ramonia: Güzel kızmış.Ama çirkin kız yoktur az votka vardır mantığından tüm kızlarımız güzel diyorum.
Narg ta küçük yazılarla yazmış dikkatimden kaçmadı değil
Bendemi bunları küçük yazaydım :plotting:
Ramonia: Güzel kızmış.Ama çirkin kız yoktur az votka vardır mantığından tüm kızlarımız güzel diyorum.
Narg ta küçük yazılarla yazmış dikkatimden kaçmadı değil
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Saclar, sakallar bir zamanlar uzundu ama insan hayatinin aci bir noktasinda mezun oluyor ya da mastera gidiyor. Isverenler ya da profesorler baktigi adamin suratinda meymenet ariyorlar ne yazikki 
Eski hippi resimlerimden birini bulursam gonderirim
Herkesin resimlere baktim, genel hava itibariyle FRPci = topsakal + kirli sakal + orta-uzun sac olarak genellenebilir mi acaba
Eski hippi resimlerimden birini bulursam gonderirim
Herkesin resimlere baktim, genel hava itibariyle FRPci = topsakal + kirli sakal + orta-uzun sac olarak genellenebilir mi acaba
That which doesn't kill you, makes you stronger
Hımm madem farklı fotoğraflar istenmekte o halde geçen yılki Ankara-Atakuleden bir fotoğraf sunayım sizlere

Her iki tarafta kız Darkgnome içinde kalmasın
:schemes:

Her iki tarafta kız Darkgnome içinde kalmasın
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

WizardOfQuarks wrote:Ramonia tabii sen de gel katıl aramıza ayol.Ramonia wrote:Ya bu kızlar birlik olmuşlar benide alın lütfen iletişime geçin....![]()
Ama önce gerçeklik testinden geçmen lazım.
puhahhahahhah bak bu güzeldi
Eski türk filmlerinde Coşkun' da var. O çıkacağına Ramonia çıksın :plotting:Artemis Entreri wrote:Ramonia eski türk filmlerinden fırlamış.
Yılmax da tam düşündüğüm gibi birisiymiş.
şaka yav nerden anlıyım adamın neye benzediğini... (:
Raistlinden daha çok resim bekliyoruz (:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
Dreamscape
- Kullanıcı