Fantastik Alemde En Ana Yiğit Kim?
En anayiğit savaşçı rahatlıkla o olabilir. Birçok kriteri karşılıyor. Çok iyi dövüşüyor. Köpekli sahne onun muydu bilmiyorum ama muhteşemdi.
Son derece farklı ortamlarda farklı silahlarla zaman zaman kendi iradesi ile bile savaştı.
Bir amaca ulaşmak için savaşıyor. Bu da onu daha nasıl diyeyim. Sadece bir dövüş makinesi olmaktan çıkartıyor.
Her ne kadar bilimkurgu gibi gözükse de bana daha fazla fantastik gibi gözüktü film.
Dolayısı ile o iyi bir aday olabilir. : )
Son derece farklı ortamlarda farklı silahlarla zaman zaman kendi iradesi ile bile savaştı.
Bir amaca ulaşmak için savaşıyor. Bu da onu daha nasıl diyeyim. Sadece bir dövüş makinesi olmaktan çıkartıyor.
Her ne kadar bilimkurgu gibi gözükse de bana daha fazla fantastik gibi gözüktü film.
Dolayısı ile o iyi bir aday olabilir. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Hatta çok güzel bir aday olabilir. Köpekli sahnede onundu.Dolayısı ile o iyi bir aday olabilir. : )
bir kere zombileri zayıf noktalarından yakalayıp yakalayıp öldürmesi güzel. Dediğin gibi Bk den çok Fk ye yakın sanki.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
DaurdinHammercraft
- Kullanıcı