drowların en iyi savaş silahı
abicim bununla ilgili bir başlık vardı zaten niçin 50 tane başlık açılıyorki daha..
Uzun kılıç-zaten proficiency de var...
Uzun kılıç-zaten proficiency de var...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
- darkflarer
- Kullanıcı

bence pala diyenler çok yanılıyolar. Ã?ünkü bi tek Drizzt pala kullanıyor ve Drizzt'in özel bir drow olduğu kitabın başından beri belirtiliyor. En iyisi drow uzun savaş kılıçları çünkü bu standart drow silahıdır ve her drow bu silahı rahatlıkla kullanabilir. Pala kullanmak için yetenek gerekir, hançer içinde. Arbalet kullananların iyi nişancı olması gerekir. Fakat kılıç için öyle bişi söz konusu değildir herkes kullanabilir tabii ustalar daha iyi kullanır o başka örnek Zaknafein.
demi...Yener wrote:şimdi arkadaşlar Tükçeye çevrilmiş olan bazı kaynakları dikkatli incelediğiniz de drowlar hakkında bazı düşüncelerinizin değiştiğini göreceksiniz, bu kaynaklar drow üçlemesinin ilk iki kitabı ve örümcek kraliçe savaşları serisi. Yani yine genellemeler yapamayacağınızı göreceksiniz drow yay kullanmaz büyü yapmaz gibi. Drowlarda long bow - short bow (uzun - kısa yay) kullanır bunlar zaten eğitim gördükleri yeterlililklerinin olduğu silahlardır. Fakat bazı drowlar inançlarından dolayı bow (yay), crossbow (arbalet) kullanmaz, Eilistraee inananı olan elf ler gibi (Eilistraee inananı drowlarda dahil). Bunun sebebi drowlar ile diyer elf türleri arasında yapılan savaşlar sırasında Eilistraee'nın öz babası olan Corellon Larethian' ı yayından çıkan bir ok ile yaralaması ve bundan inanılmaz derecede pişman olması nedeni ile bir daha hiç bir türlü yay kullanmamaya yemin etmiş olmasından kaynaklanıyor, Eilistraee inananlarıda bu yeminin izinden gidiyor genelde.siliterin wrote:ben şimdiye kadar hiç yay kullanan drow görmedim. kocaman yaylar drowların zarif savaş taktiklerine uyum sağlamaz ayrıca bazı elfler kendi boylarında yaylar taşıyorlar, karanlıkaltında tünellerin ne zaman daralacağı belli olmadığından büyük yaylar hareketi kısıtlaya bilir bazı durumlarda.Darktimes wrote:Drowlar için ben yay derim ..Elflerin kopmuş bir parçaları da olsalar,yine de biraz elf kanı taşıyorlardır diye düşünüyorum.
Bunlar kural kitapları ve romanlarda yazan şeylerdi, fakat siz tutarsınız ve kendi dünyanızı yaratırsınız ve birilerine bu dünyada geçen oyunlar oynatmak istersiniz, işte o zaman drowların özelliklerini değiştirebilirsiniz isterseniz yay da kullanmazlar büyüde yapmazlar hatta komple tiplerini bile değiştirebilirsiniz, çünki bu sizin dünyanızdır...
zaten bende bu demeç üzerine drow'uma two side battle axe verdim.henüz kaldıramıyo ama kaldırırsa çok acı olacak çoook!!! :schemes:
TOMB
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

kesinlikle büyüleri derimbe çünkü bahsi geçen kılıçlardan el arbaletindeki zehire kadar büyü ile hazırlanıyor.adamantı büyülü bir süreçten geçirmeden işleyemiyorlar.zehirin ise kimseye söylemedikleri bir ritüelle hazırlandıgı yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam fr.underdark setting de. bekçok şeyi büyü kapasitelerine borçlular büyü hem en iyi silahları hemde zırhları olmuş yoksa en iyi ustanın yaptıgı silahlardan donatılmış fakat büyülü güçleri alınmış bir drow elfinin nekadar güçlüolucagı tartışılır.drizzt diyenlerede karanlık topu derim peri ateşi derim.hatta utanmam salvator derim
drowun silaha ihtiyacı yok kendi silah olmuş o karanlık altında yaşamak için.
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

tabii diyarlar drow dişilerinin ününü duymamış cahillerle dolu dimi. bir drowsun yüzeyde dişiligine falan bakmazlar çünki şeytan yerine koyuluyosun.2 aşşada ise cinsel bir ögeden çok ilahi bir simgesin. yani gene caziben işlevsiz kalıyo üzgünüm ama cazibe ve dişilik drowlar için silah olmaktan çok uzak 
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
-
celephael
- Kullanıcı

Pala ve Hançer arasında kararsız kaldım.Drizzt'ten dolayı Pala diyeceğim ama genel olarak toplum yapısına ve işleyişine bakılırsa Hançer daha uygun olur gibi geliyor.Malum Drowlar kendilerini dahil arkadan bıçaklamayı çok severler.Hal böyle olunca Hançer drowlar için hem daha kullanışlı hemde daha uygun olur.Hele birde zehirliyse Dadından yinmez.Böyle yeşil yeşil zehir parladığını bir düşünün. 
Nothing Can Be Explained.