Pekala az önce hepinizin dediğine katılıyorum.Ancak benim kastettiğim EVRİM:DÃ?NÃ?şÃƒ?M, zamanla bir ırktan diğerine geçme.Yanlış isem düzeltin, en azından bana böyle öğrettiler.Evrim, zamanla dönüşmek demektir.Doğada milyonlarca EVRİM örneği var, ancak evrim geçirmeyen tek ırk İNSAN.Benim kanaatim bu yönde.Ã?rneğin, ismini unttuğum bir kişi, zürafaların yerlerdeki otların bitmesi üzerine ağaç dallarına uzandığı için boynunun uzadığını savunuyor.Bu olaya da evrim diyor.Ancak Darwin, tek bakteri'den sonra insanların oluştuğunu savunuyor.Bu olay, normal şartlarda mümkün değil.Özellikle böyle bir olayı tesadüf'e bağlamak?ASLA
Tamam ilk bakteri oluşumuna laf yok!Ondan sonra diğer ırkların zamanla oluşmasına laf yok.Ancak, bunlar sonucunda oluşmuş olamaz insan.Zaten bir de şu açıdan düşünün, doğa kendi kendine bir canlı olan BAKTERİ'yi üretemez.Doğa'nın ürettiği şey, cansız olur.
şimdi ben size şu anda oturduğunuz bilgisayar, rüzgar esti, metal dışarı fırladı, kablolar oluştu, onlar rüzgar sayesinde çarıştı vs.... Bilgisayar oluştu desem hangi akıllı inanır.Ã?yleyse bunları yapan doğa olamaz.Ancak insan olabilir.Peki böyle basit bir bilgisayar(CANSIZ) kendi kendine oluşamıyorsa, CANLI bir nesne kendi kendine oluşamaz.Hele hele ki AKILLI bir CANLI asla.Bildiğim kadarıyla evrimcilerin çoğu doğa sayesinde olduğunu savunuyordu ilk bakterinin, eh öyleyse kendi kendine nasıl bir canlı oluşabilir.Bu Evrim teorisinin bir kere en başını imkansız hale getiriyor.
Sonrasına gelelim, bu bakteri büyüyor, çoğalıyor, buraya da dikkat, tesadüfe bakın ki, doğanın BALINA yarattığı bu nesne hem çoğalıyor hem büyüyor.Devam edelim.Zamanla akıllı bir hale geliyor.Peki şimdi size bir iki soru sorcam?Madem öyle neden maymunlar hâlâ dönüşmüyor.Ã?oğu kişi o tür yok oldu diyor.Nasıl olur da insana dönüşebilecek kadar zeki bir canlı, türüne son verebiliyor?
Bunlar BENCE gösteriyor ki, insanlar başka bir kudret tarafından özel olarak yaratıldılar
Tabii, bunlara katılıp katılmamak sizin elinizde, buna cevap yazıp yazmamak sizin elinizde, bunlar benim görüşüm, kimse bbeni görüşümden dolayı aşağılamasın, ayrıca Evrim ile ilgili bildiklerini söylerseniz sevinirim.
Tekrar not:Bunlar asla hiçbir şeye karşılık olarak söylenmedi.Sadece düşündüklerimi söyledim

I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury