Efla:Zaten windows düşmanı olduğunuzu duymuştum.Linux hiç görmemiştim ( garip biliyorum ) görmüş oldum.2. masaüstü resmi gerçekten etkileyici ama daha iyileri var.
Wizardsofquarks: Bana kayıp yıldızın ejderhalarının kapak resmini hatırlattı .
Sacokhan:Ateşten nefret ederim.Tipide güzel değil zaten adamın.Cehennem zebanisi.
Dragonfire o resmi nereden buldun hiç raslamamıştım o resme . Arthas undead ordularına komuta ederken tam bir şaheser, çok sanatsal bir masa üstü tebrikler .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
SacoKhan'ın wallpaper i çok hoşuma gitti.
Eflanın masaüstü çok modern. Bakarken kendimden geçtim. Bende mi linux kursam acaba. :plotting: Zaten WizardOfQuarks ta kullanıyor. Onunda masaüstü çok güzel. Bi benim ki mi kötü ya :plotting:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aslında uzun süre bir masaüstünde kalmazdım ama bu yeterince uzun kaldığından bari sizinle paylaşıyım dedim. Sürekli bilgisayar başında olduğumdan koyulaştırılmış ortamlarda çalıştırıyorum bilgisayarı. Ancak iş ortamı bilgisayarında daha göze hitap eden resimlere yer vermekteyim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Evet aslında beni oldukça tanımlayan bir masaüstüm var
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka