Eveeet uzun zaman oldu istanbu tayfası topluca bir araya gelmeyeli... Geleneksel yaza merhaba buluşması yapmadan önce siteye yeni üye olan arkadaşları tanımak ve eski dostlarla yeniden sohbet etmek isteyenler Nisanın ortasında bir Bahara Merhaba buluşması yapalım diyoruz umarım Katılım beklenenin üstünde olur.
Kesin gelecek olanlar
1- Yeminer :schemes:
2- Yilmax
3- Pohonix ( yanlışmı yazdım niki acaba )
4- Par-Salian
5- Granodel ( bunuda kesin yanlış yazdım )
7- Gorath (Getirte bilirsem :schemes: )
8- Tam emin değilim ama emektar askerimiz Falcon ( ömerde aramızda olabilir) ona hoş geldinde demiş oluruz böylece
9- sylios tabiki mustisiz bir buluşma olmaz
10- ...
kesin gelebilecekleri ben listeye ekledim sizde kendinizi ekleyin
Tarih önemli diyoruz dfunk, tam bir aksiliğin çıktığı iki hafta oynamadığımız ve mutlaka oynamak zorunda olduğumuz bir haftaya gelebilir. Veya süper gaza geldiğimiz oy çoğunluğu ile hadi devam edelim denen bir zamanada gelebilir, anlatmak istediğim budur. Tarih. Bence bir takım öneriler yapılmaya başlanmalı benim tarih önerim şudur : 7 Nisan Cumartesi veya 8 Nisan Pazar. Yer : Taksim Meydan, Saat : 13:00
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Taksim Meydanına gittikten sonra içki içmemek olmaz. 7 Nisan cumartesi için ben de +1 (Gerçi okulum var cumartesi günleri ama armudun da sapı var değil mi? Koparıp yiyoruz sonuçta...)
8 Nisan da oyun oynarız Yener'ciğim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Bogus wrote:Taksim Meydanına gittikten sonra içki içmemek olmaz. 7 Nisan cumartesi için ben de +1 (Gerçi okulum var cumartesi günleri ama armudun da sapı var değil mi? Koparıp yiyoruz sonuçta...)
8 Nisan da oyun oynarız Yener'ciğim.
Genelde bizim gurubun dışında FRPworld buluşmalarına gelen arkadaşlardan pek içen çıkmıyor sevgili Bogus bu konuda pek ümitlenme ama akşam biz takılırız sen, serbo, fatih, ati vede ben. Tabi bize katılmak isteyen arkadaşlarıda aramıza alırız (örneğin Yımax ) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]