---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Aransayes: İşte çok güzel bir avatar. Diğer bütün avatarlarından çok daha iyi. Alice harikalar diyarındaki kedi sanırım. Bu kedi Alice'i yazan Charles Lutwidge Dodgson'ın (Google dan baktım
) zaten uç fantezi örneği olarak gördüğüm dünyasının da dışına taşan ve kişiliğinin bu uçluğunu başka hiç bir dünya sakininde olmayan güçleriyle perçinleyen kedidir. Adı sadece kedi ama maharetleri bambaşka. Zaten Alice'nin hikaye olarak şu andaki pek çok frp yazısından çok daha yaratıcı ve çok daha hayal gücü ürünü olduğunu ancak aynı zamanda çok dada da gerçekçi olduğunu düşünmekteyim.
Anlayacağınız bu "kedi" benim gizli kahramanlarımdan biridir ve burada yazdığıma göre gizliliğide kalmamıştır.
hımm bir daha baktımde sanırım benim bahsettiğim kedi sarı üstüne siyah çizgili tüylere sahipti. Bu ise beyaz üstüne siyah çizgili. O kadar yazıyı boşa yazmış olabilirim. Ama yine de çok güzel bir avatar.
//Daeya: Mesajınız değiştirilmiştir.
Anlayacağınız bu "kedi" benim gizli kahramanlarımdan biridir ve burada yazdığıma göre gizliliğide kalmamıştır.
hımm bir daha baktımde sanırım benim bahsettiğim kedi sarı üstüne siyah çizgili tüylere sahipti. Bu ise beyaz üstüne siyah çizgili. O kadar yazıyı boşa yazmış olabilirim. Ama yine de çok güzel bir avatar.
//Daeya: Mesajınız değiştirilmiştir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Avatarımda ki kedi gerçek Alice Harikalar diyarında ki kedinin daha bir çarpıtılmış hali. Alice diye bir pc oyununda bu tipteydi.
Ben de o kediye hayranım zaten. Bunu buluncada hemen avatar yapayım dedim
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Bence Phantom döver. ( :schemes: )
Ferilien: Avatar değişmiş daha güzel olmuş. Hatta du bakayım sevdimmi ben o avatarı ne.
Mark: Aaaaa. Metroseksüelleri sayarken ben nasıl seni unutmöuş. Ayıpladım kendimi. (Tamam metro seksüel gibi durmuyor ama ben metroseksüel demeyi tercih ederim.
)
Ferilien: Avatar değişmiş daha güzel olmuş. Hatta du bakayım sevdimmi ben o avatarı ne.
Mark: Aaaaa. Metroseksüelleri sayarken ben nasıl seni unutmöuş. Ayıpladım kendimi. (Tamam metro seksüel gibi durmuyor ama ben metroseksüel demeyi tercih ederim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
ferillien,ben de beğendim avatarını...sanırım o bi melek(?)...melekleri çok severimde...
aransayes için birşey diyemiycem ama önceki avatarlarından çok farklı bu...neden acaba? :plotting: yine de ben daha antipatiğim... :evillaugh:
aransayes için birşey diyemiycem ama önceki avatarlarından çok farklı bu...neden acaba? :plotting: yine de ben daha antipatiğim... :evillaugh:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>